​Sabbatår - Lad det ikke gå til spilde

Et sabbatår henviser til en pause i ens faste aktiviteter, eksempelvis et uddannelsesforløb. Du står måske og har afsluttet et skole- eller uddannelsesforløb og har et sabbatår, inden du skal i gang med dit næste kapitel. 

Meningen med et sabbatår er for mange at få et nyt, friskt pust og et afbræk fra sit normale, travle hverdag, hvorefter man så kan gå i gang med næste skridt i sit liv. Verden bevæger dig hurtigt, og selvom man holder et sabbatår, er det vigtigt ikke at stå helt stille, så man ender med at være dårligere stillet efter sit sabbatår end inden. 

Det er derfor en god idé at bruge, i hvert fald noget af det, sit sabbatår på noget, der vil komme dig til gode i fremtiden - noget der har en langvarig, positiv effekt. 

Mange vil i deres sabbatår få sig et job for at tjene nogle penge, og dernæst måske tage ud at rejse. Det er en fantastisk idé at rejse ud i verden for at opleve, hvad den og dens mange spændende kulturer og mennesker har at byde på. ​

Rejsedestinationer for sprogrejser i dit sabbatår

Du kan se alle de spændende rejsedestinationer, du kan komme på sprogskole til i dit sabbatår her​. Du bestemmer helt selv din rejses længde og intensitet af det sprogkursus, du ønsker. 

Sabbatår - Rejs på sprogrejse


​Måske den mest lærerige måde at rejse på er en sprogrejse, hvor du tager til din ønskede destination og i din valgte tidsperiode lærer det lokale sprog på en sprogskole fyldt med ligesindede og jævnaldrende fra hele verden. Du vil ikke alene få din rejselyst stimuleret, du vil øve et sprog, der på sigt kan hjælpe dig med en masse ting, så som at forbedre din karakterer eller styrke din karrieremuligheder. Se en Top 10 over de bedste grunde til at tage på sprogrejse her.

Længden på en sprogrejse bestemmer du helt selv, og det betyder, du snildt kan kombinere en sprogsrejse til udlandet med en masse af de andre muligheder i dit sabbatår, du overvejer. Drømmer i dit sabbatår du om at rejse rundt i Sydamerika med rygsæk som backpacker, for eksempel, så kan du tage en sprogrejse til Spanien inden, så du er sprogligt godt klædt på til din rundrejse.

Sabbatår = Rejse og reflektion

Er du klar til fylde dit sabbatår til et spændende, og lærerigt udenlandseventyr, der vil give dig mulighed for at kommunikere mere effektivt i en global verden? Så klik her og se vores sprogrejser og priser.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt