​Engelsk grammatik


​En af de sværeste ting ved at lære et engelsk, eller hvilket som helst andet sprog, er at få styr på grammatikken. Engelsk grammatik er så svær som tilfældet er ved mange andre sprog, men der er stadigvæk flere ting i den engelske grammtik, der kan give udfordringer. Vi har lavet en guide til hver af de mest mest væsentlige engelske grammatiske regler.

​Grammatiske kategorier på engelsk


Vi har lavet en kort guide, der kan hjælpe dig med at fy styr på den engelske grammatik. Alt du skal gøre er at trykke på kategoriseringerne nedenfor for at læse mere om dem.
​​​

Navneord på engelsk

Navneord er personer, steder eller ting. De fortæller os, hvad vi taler om. Eksempler på engelske navneord er: Dog, hat, England og George.

Birord på engelsk

Biord modificerer tillægsord, udsagnsord eller andre biord. De fortæller os hvordan, hvornår og hvor noget sker. De kan udtrykke antal, intensitet, hyppighed eller mening

Tillægsord på engelsk

Tillægsord modificerer eller beskriver navneord. Ordene tall, beautiful, irresponsible, & boring er tillægsord.

Udsagnsord på engelsk​

Udsagnsord er handlingsord. De fortæller os, hvad der foregår og hvornår (datid, nutid, fremtid). Udsagnsord kan også udtrykke muligheder og betingelser

Tale på engelsk

Når vi gengiver, hvad nogen siger, kan vi citere denne person direkte eller indirekte. Reglerne for indirekte tale er en vigtig del af grammatikken.

Tegnsætning på engelsk

Tegnsætning er ikke en del af mundtlig engelsk, men den er vigtig at kunne i skriftlig engelsk

Nysgerrig på at komme ud og opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os!

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig og tysk Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-18 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50. 

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt