Malta

St Pauls bay

K​ort og godt

  • Indbyggertal:
  • Sprog: Engelsk, mens størstedelen af øens indbyggere også taler maltesisk.
  • Eurostudy anbefaler: Tag en aftenstur til det ovale torv Piazza tal-Bajja, der ligger lige bag den idylliske havnepromenade i Bugibba. Her mødes turister og de lokale, og nyder den afslappede stemning under byens palmer.
  • Det skal du spise i St. Pauls bay: Du finder mange traditionelle engelske retter på Malta pga. øens historie, men det ægte maltesiske køkken indeholder mange fiskeretter, soltørrede tomater, og oliven.

Hvilke programtyper tilbyder vi i St Pauls bay

  • Young (se programinfo her)

St Pauls bay - Byen med øens smukkeste havnepromenade

​Ud over at være en ”sol, strand og sand” destination tilbyder Malta et stort udvalg af oplevelsesaktiviteter. Øens rige historie ses i den unikke arkitektoniske arv. Bygningerne, paladserne, katedralerne og de forhistoriske templer gør et besøg på Malta til en meget udbytterig oplevelse. Ud over den rige historie og kultur tilbyder Malta solskin og krystalklart vand, og Malta er det perfekte sted at dyrke udendørsaktiviteter som tennis, sejlsport, windsurfing, dykning og vandsport. Når alt dette er sagt, er det tydeligt for enhver, at Malta er en yderst populær destination i sommerperioden. Det maltesiske folk byder fremmede velkommen med stor imødekommenhed. De nyder livet og deres brede smil fortæller, at de er et glad og venligt folkefærd


Sprogskolen i St Pauls bay

Sprogskolen er en af de mest anerkendte på Malta, og den har mange flotte faciliteter. Sprogskolen har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig, og den er kendt i branchen som værende én af de mest seriøse på Malta.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

​​​

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk