SKAL VI SKRÆDDERSY DIN SPROGREJSE?

​​

Eurostudy International udbyder mange faste programmer på sprogskoler både til de helt ​voksne​ og 50+, som du kan finde info om her på hjemmesiden. Du kan desuden udregne prisen for netop det program du ønsker ved brug af vores prisberegner. Men da der jo er et hav af kombinationsmuligheder i forhold til destination, indlogering, forplejning, antal lektioner på sprogskole, type kursus, med/uden transfer osv., tilbyder vi naturligvis også at skræddersy en sprogrejse efter netop dine præferencer. Så hvis du ønsker en sammensætning, som du ikke kan finde frem til via prisberegneren, fx et andet sprogkursus, en anden type indlogering, så kan vi sagtens snakke nærmere om en løsning til dig ud fra dine specifikke ønsker.

For at gøre ”skræddersyningsprocessen” så simpel og overskuelig som muligt, vil vi bede dig om at gøre dig følgende overvejelser, før du henvender dig til os med en forespørgsel.

Destination:

Hvor vil du gerne hen på sprogskole?

Udover de mange beskrevne rejsemål under Destinationer, kan vi også tilbyde sprogkurser til mange andre steder. Har du en bestemt by in mente, som ikke findes under vores destinationsudbud, så ring eller skriv blot til os for at høre, om det er muligt at komme dertil. 

Sprogkursus:

Hvor mange lektioner ønsker du pr. uge?

Et kursus på sprogskole med 20 lektioner pr. uge er standarden (svarer til 4 lektioner hver dag fra mandag-fredag). De fleste skoler udbyder dog mange forskellige slags kurser (fx 25 lektioner/uge, 30 lektioner/uge, privatundervisning, eksamenskurser, erhvervskurser, praktik mm.). På de enkelte programinfosider for voksne, kan du læse mere om valgmulighederne for hvert sted. Ønsker du at rejse til en anden destination, er du velkommen til at ringe eller skrive til os for at høre, om der udbydes netop den type kursus, du søger, på den givne destination.

Indlogering:

Hvordan vil du gerne indlogeres?

Hvis du ønsker indlogering gennem os, så bør du overveje, hvilken type indlogering du foretrækker. Under Programinfo for hver destination kan du læse nærmere om indlogeringsmulighederne det enkelte sted. De fleste steder kan man vælge mellem at bo hos værtsfamilie eller på sprogskolens kollegium. Nogle steder er det også muligt at bo i delelejlighed, på hotel eller hostel. Ønsker du at rejse til en anden destination, er du velkommen til at ringe eller skrive til os for at høre, hvilke indlogeringsmuligheder der udbydes på den givne destination.

Transfer-service:

Ønsker du at få transfer-service til/fra lufthavn inkluderet i prisen?

Alle sprogskoler tilbyder denne service mod et ekstra gebyr. Det er meget individuelt, om den enkelte rejsende ønsker at blive hentet fra og bragt til lufthavnen (eller andet ankomst-/afrejsested), eller om han/hun hellere selv vil stå for transporten til/fra deres logi. Nogle vælger også at få inkluderet transfer-service ved ankomst, men ønsker selv at stå for transporten ved afrejse.

Forplejning:

Vil du have helpension, halvpension eller morgenmad inkluderet, eller ønsker du ingen forplejning?

Mange steder kan man, afhængigt af den valgte type indlogering i forbindelse med sprogskole, vælge hvilken type forplejning man ønsker. Andre steder er det allerede fastlagt, hvilken type pension/forplejning der er inkluderet på det givne indlogeringssted. Læs mere på siderne med Programinfo for den enkelte destination, eller kontakt os, hvis du ønsker at rejse til en anden destination, for at høre hvad mulighederne er.

Bemærk, at eftersom processen med at skræddersy en sprogrejse efter dine specifikke ønsker er mere tidskrævende, bliver der lagt et skræddersyningsgebyr på 500 kr. oveni programprisen. Det prisoverslag vi sender til dig vil være omfattet af dette gebyr.

Tilmelding til skræddersyet sprogrejse

​Tilmelding til en skræddersyet sprogrejse sker ved at udfylde denne alternative tilmeldingsformular i stedet for at benytte vores prisberegner og almindelige tilmelding.

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig ligeledes her

​Scroll hen over det lille "i" eller boksen i højre side for ekstra info. Når du har besluttet dig for en sprogrejse, bedes du udfylde hele tilmeldingsformularen her nedenfor, hvor du først finder prisen (se den blå boks). Husk du kun skal betale depositum på kr. 2.000,- nu, og resten 6 uger før udrejsen.

I tilfælde af at udenrigsministeriet fraråder udrejse til din værtsland (rød), eller værtslandet ikke tillader indrejse på grund af Covid-19
​og du derfor alligevel ikke ønsker at rejse, vil alle indbetalte beløb (også depositum) for sprogskolen blive refunderet.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.