SPROGKURSER FOR SPROGLÆRERE​​

Som sproglærer kan du vedligeholde eller forbedre dine sprogkompetencer på vores sprogkurser

Eurostudy udbyder en type sprogkursus, som er specifikt henvendt til sproglærere. Vi arbejder med lokale sprogskoler i det meste af verden og har sprogkurser for undervisere i følgende sprog: engelsk, spansk, fransk, tysk og portugisisk. Det er en god mulighed for at holde motivationen for at undervise i sproget ved lige og samtidigt få en spændende oplevelse dér hvor sproget tales.

Hvordan adskiller disse sprogkurser sig fra det almindelige kursus?

På sprogkurserne for lærere er der specifik fokus på at lære sproget fra dét aspekt, at man som lærer selv skal lære det fra sig efterfølgende. På disse kurser bliver du som underviser opdateret ift. up-to-date udvikling inden for sprogundervisning, du får udvidet dine undervisningsteknikker, og du bliver guidet til at reflektere over din egen undervisningskontekst og hvordan du bedst kan motivere dine elever. Sprogkurserne omfatter alt fra kompleks grammatik til indblik i hvordan du integrerer kultur, historie og politik i din sprogundervisning, således at timerne bliver både spændende og relevante.

Der er et betydeligt nationalitets mix på disse hold, så du vil kunne sparre og dele erfaringer med kolleger fra mange forskellige lande. Og herudover får du selvfølgelig forbedret dine sprogkompetencer og din kulturelle indsigt betydeligt – både ifm. undervisningen, men naturligvis også uden for klasselokalet, hvor du har mulighed for at deltage i sociale og kulturelle aktiviteter og ekskursioner med andre deltagere.

​Certificeringer inden for sprogundervisning

Der eksisterer diverse internationalt anerkendte certificeringsprogrammer inden for sprogundervisning, som udbydes af nogle af de sprogskoler, vi arbejder med.

Hvad angår engelsk, findes der fx 

CELTA (Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages)

TKT (Teaching Knowledge Test)

DELTA (Diploma in Teaching English to Speakers of Other Languages).

For spansk findes der 

Español como Lengua Extranjera (ELE)

På nogle sprogskoler udbydes der ikke deciderede certificeringer, men stadig specifikke kurser for lærere, som beskrevet ovenfor. På alle vores typer af sprogkursus for undervisere får du efter endt kursus naturligvis et kursusbevis der angiver nøjagtigt hvilke typer sprogkurser (med eller uden certificering) du har gennemført.

Vi anbefaler alle interesserede at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller via e-mail eurostudy@eurostudy.dk, så vi sammen kan finde den bedste mulighed for et sproglærer kursus i udlandet til netop dig.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.