SPROGKURSER FOR SPROGLÆRERE​​

Er du sproglærer og vil du gerne vedligeholde eller forbedre dine sprogkompetencer?

Eurostudy udbyder en type sprogkursus, som er specifikt henvendt til sproglærere. Vi arbejder med lokale sprogskoler i det meste af verden og har sprogkurser for undervisere i følgende sprog: engelsk, spansk, fransk, tysk og portugisisk. Det er en god mulighed for at holde motivationen for at undervise i sproget ved lige og samtidigt få en spændende oplevelse dér hvor sproget tales.

Hvordan adskiller disse kurser sig fra det almindelige sprogkursus?

På sprogkurserne for lærere er der specifik fokus på at lære sproget fra dét aspekt, at man som lærer selv skal lære det fra sig efterfølgende. På disse kurser bliver du som underviser opdateret ift. up-to-date udvikling inden for sprogundervisning, du får udvidet dine undervisningsteknikker, og du bliver guidet til at reflektere over din egen undervisningskontekst og hvordan du bedst kan motivere dine elever. Kurserne omfatter alt fra kompleks grammatik til indblik i hvordan du integrerer kultur, historie og politik i din sprogundervisning, således at timerne bliver både spændende og relevante.

Der er et betydeligt nationalitetsmix på disse hold, så du vil kunne sparre og dele erfaringer med kolleger fra mange forskellige lande. Og herudover får du selvfølgelig forbedret dine sprogkompetencer og din kulturelle indsigt betydeligt – både ifm. undervisningen, men naturligvis også uden for klasselokalet, hvor du har mulighed for at deltage i sociale og kulturelle aktiviteter og ekskursioner med andre deltagere.

​Certificeringer inden for sprogundervisning

Der eksisterer diverse internationalt anerkendte certificeringsprogrammer inden for sprogundervisning, som udbydes af nogle af de sprogskoler, vi arbejder med.

Hvad angår engelsk, findes der fx 

CELTA (Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages)

TKT (Teaching Knowledge Test)

DELTA (Diploma in Teaching English to Speakers of Other Languages).

For spansk findes der 

Español como Lengua Extranjera (ELE)

På nogle sprogskoler udbydes der ikke deciderede certificeringer, men stadig specifikke kurser for lærere, som beskrevet ovenfor. På alle vores typer af sprogkursus for undervisere får du efter endt kursus naturligvis et kursusbevis der angiver nøjagtigt hvilken type kursus (med eller uden certificering) du har gennemført.

Vi anbefaler alle interesserede at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller via e-mail eurostudy@eurostudy.dk, så vi sammen kan finde den bedste mulighed for et sproglærerkursus i udlandet til netop dig.

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig ligeledes her

​Scroll hen over det lille "i" eller boksen i højre side for ekstra info. Når du har besluttet dig for en sprogrejse, bedes du udfylde hele tilmeldingsformularen her nedenfor, hvor du først finder prisen (se den blå boks). Husk du kun skal betale depositum på kr. 2.000,- nu, og resten 6 uger før udrejsen.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.