YOUNG (ca. 12-15 år)​

Young-sprogrejserne er for unge mellem ca. 12-15 år. Der er forskellige specifikke aldersintervaller for de enkelte destinationer. De unge bliver sendt afsted på individuel og selvstændig vis, så de kan få et stort udbytte af at indgå i internationale og interkulturelle sammenhænge. ​Young-programmerne inkluderer undervisning, spændende aktiviteter og ekskursioner, logi, og forplejning. På alle programmer vil transfer fra/til lufthavnen enten være inkluderet eller tilgængeligt for en ekstra pris. 

Desuden er disse ungdomsprogrammer kendetegnet ved et vist omfang af opsyn og support, samt visse regler for hvad man må og ikke må. På hver programinfoside for de enkelte destinationer kan man læse nærmere om regler og opsyn for det enkelte program.

GO (ca. 15-18 år)​

​​En GO-sprogrejse er for dig, der er mellem 15-18 år, som ønsker at komme på en både spændende, sjov og lærerig sprogrejse, hvor du får mulighed for at stå på egne ben, dog med en grad af opsyn. Du får her et ungdomsprogram, som er tilrettelagt, så det passer til netop din aldersgruppe. GO-sprogrejserne er bestående af logi, undervisning, aktivitetsprogram og ekskursioner. Transfer-service fra/til lufthavnen er for det meste inkluderet og ellers kan det tilkøbes På GO-programmerne er der en mindre grad af opsyn end på Young, men også med disse ungdomsprogrammer varierer det fra destination til destination, hvor grænserne går.

På hver programinfoside for de enkelte destinationer, kan du læse nærmere om regler og opsyn for det enkelte program.

​VOKSEN

​​EuroStudy arrangerer generelle sprogrejser for voksne over 16, 17 eller 18 år (afhængigt af den enkelte destination) hele hele året rundt, med start hver mandag (på de fleste kurser). Bemærk, at hvis du er på begynderniveau på det givne sprog, er der ofte faste startdatoer for begynderhold. På voksenprogrammerne har du mulighed for kun at booke kurset, eller en samlet "pakke" der inkluderer kursus, logi, og evt. transferservice fra/til lufthavnen. Aktiviteter og udflugter bookes som regel direkte gennem sprogskolen efter ankomst, og bøger skal som regel også købes efter ankomst, da prisen afhænger af det niveau man placeres på.

Læs mere om hver enkel destination og mulige kurser, indlogering mm. på hver programinfoside for de enkelte destinationer.

50+ ​

Se mere på hver programinfoside for de enkelte destinationer.​​

50+ programmerne er fastlagte "pakkeprogrammer" med specifikke datoer, hvor både sprogkursus, indlogering og aktivitetsprogram er inkluderet. Dvs. at du er sammen med en gruppe af deltagere, alle over 50 år, i hele rejseperioden og deltager i både undervisning og aktivitetsprogram sammen med denne gruppe (OBS: Nogle steder kan man også komme på hold med yngre elever, afhængigt af niveauet, men aktivitetsprogrammet er altid kun for 50+'ere). Nogle steder er indlogering også inkluderet i prisen, mens andre steder kan du selv vælge forskellige typer logi til forskellige priser. Sprogniveauet er generelt også en tand lavere på 50+ programmerne, end det kan være på de almindelige voksenprogrammer.

Se mere på hver programinfoside for de enkelte destinationer.​​

Nysgerrig på at komme ud og opleve verden? Så tøv ikke med at kontakte os!

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig og tysk Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-18 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser fra voksne over 50. 

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt