Programinfo: St. Julians, Malta

GO: 17-20 år​

​Ud over at være en ”sol, strand og sand” destination tilbyder Malta et stort udvalg af oplevelsesaktiviteter. Øens rige historie ses i den unikke arkitektoniske arv. Bygningerne, paladserne, katedralerne og de forhistoriske templer gør et besøg på Malta til en meget udbytterig oplevelse. Ud over den rige historie og kultur tilbyder Malta solskin og krystalklart vand og er det perfekte sted at dyrke udendørsaktiviteter som tennis, sejlsport, windsurfing, dykning og vandsport.

Når alt dette er sagt, er det tydeligt for enhver, at Malta er en yderst populær sprogrejse-destination i sommerperioden.​

​Se kort, fakta og mere info om St. Julians her.

Rejseperioder 2017

Ankomst/afrejse på søndage*

2-ugers sprogrejse

25/6 – 9/7 – 2017​ - udsolgt!

2/7 – 16/7 – 2017​ - udsolgt!

9/7 – 23/7 – 2017​ - udsolgt!

16/7 – 30/7 – 2017​ - få pladser

23/7 – 6/8 – 2017​

30/7 – 13/8 – 2017​

​3-ugers sprogrejse

25/6 – 16/7 – 2017​ - udsolgt!

2/7 – 23/7 – 2017​ - udsolgt!

9/7 – 30/7 – 2017​ - udsolgt!

16/7 – 6/8 – 2017​ - få pladser

23/7 – 13/8 – 2017​

4-ugers sprogrejse

25/6 – 23/7 – 2017​ - udsolgt!

2/7 – 30/7 – 2017​ - udsolgt!

9/7 – 6/8 – 2017​ - udsolgt!

16/7 – 13/8 – 2017 - få pladser

*Ankomst og afrejse kan også finde sted på lørdage, hvis man ikke har mulighed for at rejse søndag. Vælger man at have ankomst lørdag og afrejse søndag, vil der være et ekstra gebyr på 770 kr. for den ekstra overnatning.

​Priser 2017

2 uger: kr. 11.500,-

3 uger: kr. 16.700,-

4 uger: ​kr. 21.800,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring og/eller Afbestillingsforsikring​​
 • 10 ekstra engelsklektioner koster kr. 845 pr. uge

Sprogskolen

Sprogskolen er en af de mest anerkendte på Malta, og den tilbyder en lang række flotte faciliteter, som egner sig perfekt til unge mennesker. Sprogskolen er beliggende i St. Julians, byen med alle diskotekerne, lækker lille badestrand og gode shoppingmuligheder.​ Der vil være en shuttle-service inkluderet, som kører dagligt mellem hotellet, hvor eleverne bor, og sprogskolen i St Julians (turen tager ca 10-15 min.).

Undervisningen

Undervisningen på Malta er som på alle vore andre sprogrejser af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, opdelte klasser. Alle undervisere er engelsktalende universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau. På sprogrejsen til Malta vil du modtage 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge.

Undervisningen vil foregå om eftermiddagen, da denne aldersgruppe sædvanligvis nyder nattelivet og kommer sent i seng. Derfor har skolen valgt at undervisningen for denne aldersgruppe foregår om eftermiddagen.​

Indlogering

På sprogrejsen til Malta vil du blive indlogeret på det lækre Salini Resort Hotel**** som er beliggende i naturskønne omgivelser. Hele hotellet bliver i sommerperioden brugt til sprogskoleelever, og derfor er der et godt studieliv på hotellet. Hotellet er bestående af 208 værelser, og det er beliggende på det nordlige Malta, tæt ved Salina Bay. Fra hotellet er der udsigt over det smukke maltesiske landskab til den ene side og til den anden side det azurblå hav. Hotellet byder på en stor lækker swimmingpool med liggestole, tennisbaner og meget mere.​​

Du vil blive indlogeret i et 3-4-sengsværelse med internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), kan I anmode om at blive indlogeret på samme værelse. Der er naturligvis 24-timers personale fra sprogskolen på hotellet.

Forplejning

På denne sprogrejse til Malta er der halvpension inkluderet. Du vil få serveret morgenmad og aftensmad i hotellets cafeteria​

Aktiviteter/ekskursioner

Der vil være inkluderet en bred vifte af sociale aktiviteter og ekskursioner, som fx velkomstfest, Medina-tur, Valletta-tur, strandtur, havnerundfart og meget mere.

De fleste aftener vil der ligeledes være inkluderet en lang række spændende sociale aktiviteter, som fx velkomstfest, strandfest osv.

Transferservice​

Ved ankomst til Malta Lufthavn vil du blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til dit kollegium/hotel og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse.

I sprogrejsen til St. Julians er følgende inkluderet:

 • ​EuroStudy ​International’s service før, under og efter sprogrejsen​

 • Retur transferservice fra/til Malta Lufthavn ​

 • Indlogering på kollegium/hotel i flersengsværelse med halvpension​

 • Niveautest ved ankomst

 • ​Undervisningsmaterialer​

 • 20 engelsklektioner á 45 minutter om eftermiddagen pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser​

 • Eftermiddags- og aftenaktiviteter ​

 • Kursusbevis ved afslutning​

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til St Julians, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge, som er fyldt 18 år, er programtypen voksne også en mulighed.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info