Programinfo: Eastbourne, England

50+​

Eastbourne har et indbyggertal på ca. 100.000, og denne destination har fungeret som én af de mest populære feriebyer i mere end 100 år.

Byen er lille nok til at man kan nå rundt til fods, men stor nok til at have en mængde gode og spændende tilbud til de besøgende. Eastbourne er kendt mange steder i England, fordi den har en 8 km lang strandpromenade.

De uspolerede landlige områder South Downs og Seven Sisters klipperne er begge beliggende i nærheden af byen. Et besøg på Beachy Head, den højeste klippe i Sydengland, er en nydelse med udsigt til det berømte røde og hvide fyrtårn. Byen har et mildt klima med mange solskinstimer hele året rundt, og det skaber de perfekte rammer for en behagelig og smuk sprogrejse.

Se kort, fakta og mere info om Eastbourne her.

Rejseperioder 2017

Ankomst søndage og afrejse lørdage. ​

2-ugers sprogrejse

14/5 – 27/5 – 2017​

28/5 – 10/6 – 2017​

11/6 – 24/6 – 2017​

13/8 – 26/8 – 2017​

27/8 – 9/9 – 2017​

10/9 – 23/9 – 2017​

​Priser 2017

2 uger: kr. 14.900,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring og/eller Afbestillingsforsikring​​

Sprogskolen

Sprogskolen har undervist udlændige i engelsk i mere end 70 år, og den er blandt de mest anerkendte sprogskoler i England. Sprogskolen er en non-profit organisation, hvilket vil sige, at overskuddet hvert år kan gå til modernisering osv. Det betyder desuden, at det ikke er de økonomiske interesser, der bliver vægtet højst, da det vigtigste for skolen er at give de studerende den bedste service.

Sprogskolen benytter de bedste undervisere, der er på markedet, som en sikkerhed for at hver enkelt studerende kan gøre væsentlige fremskridt. Sprogskolen er beliggende i et stille område af Eastbourne, dog kun 2 minutters gang fra byens shoppingcenter og 4 minutter fra stranden. Sprogskolen benytter sig af 2 bygninger med 20 klasselokaler, student lounge, café og smukke haver.

Undervisningen

Undervisningen på sprogrejsen i Eastbourne er som på alle vore andre sprogrejseprogrammer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser.

Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil ens engelskniveau blive testet, og herefter vil man blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til ens niveau. På sprogrejsen er der inkluderet 20 engelsklektioner pr. uge á 45 minutter pr. uge.

Indlogering

På sprogrejsen til Eastbourne vil man blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension. Hos værtsfamilien vil man få serveret morgen- og aftensmad. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier

Forplejning

På denne sprogrejse til Eastbourne er der halvpension inkluderet. Du vil få serveret morgen- og aftensmad ved værtsfamilien. Det giver dig en unik mulighed for at øve dit engelsk over middagsbordet. ​

​Aktiviteter​

På denne 50+ rejse er der et fuldt arrangeret aktivitetsprogram, hvor du blandt andet vil komme på en heldagsekskursion om ugen, og tre halvdagsaktiviteter pr. uge. Du vil typisk have undervisning om formiddagen, og aktiviteter om eftermiddagen. ​

Transferservice​

Ved ankomst til London Gatwick vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet. Også ved afrejse bliver du afhentet fra dit logi og kørt til Gatwick i London.

​I sprogrejsen til Eastbourne er følgende inkluderet:​

 • EuroStudy​International's service før, under og efter sprogrejsen​
 • Airport transfer ved ankomst til London Gatwick​ Airport​
 • Niveautest ved ankomst til sprogskolen​
 • 50+ Engelskkursus med 20 lektioner pr. uge á 45 minutter​
 • Standard undervisningsmaterialer​
 • Spændende eftermiddagsaktiviteter fra mandag til fredag​
 • 1 heldagsekskursion i weekenden​
 • Logi hos lokal værtsfamilie i enkeltværelse med halvpension​
 • Kursusbevis ved afslutning​

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.
Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.


​Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info