​Anmeldelser

​Læs hvad vores tidligere deltagere har skrevet af søde ord om deres sprogrejse og oplevelse med Eurostudy

​​Julie

(YOUNG - Berlin Riverside)

"Mit ophold på Riverside i Berlin var mega fedt!

Inden turen var jeg meget nervøs, fordi jeg har døjet med hjemve i lang tid, men den nervøsitet forsvandt hurtigt, da jeg mødte de andre søde mennesker i campen!

Det er rart, at man starter med en test, når man ankommer til stedet, så man kommer i den klasse, der passer til ens niveau. Det blev en fed tur for mig, da jeg var omringet af både søde unge på min egen alder og hjælpsomme voksne. Det var dejligt, at folk var så rare og snaksagelige. Vi var rigtig tit ude på ture, hvor vi oplevede turistattraktioner og populære steder i Berlin, hvilket var fedt at se.

Alt i alt var det en god tur da både turene, underviserne, undervisningerne, maden og vennerne var gode. Det kan klart anbefales at tage på sprogrejse med EuroStudy."

- Julie, sommeren 2016, Berlin, Young

Emma Louise

(YOUNG - St Julians)

​"Jeg var på Malta med Eurostudy fra d. 3.-17. juli, og det var to helt fantastiske uger. Jeg rejste sammen med min veninde hjemmefra, og vi har virkelig fået mange forbindelser og kontakter rundt omkring i verden. Både i den anden ende af Danmark, Italien, Tyskland, Østrig, Lichtenstein, Tjekkiet, Frankrig, Spanien, osv.

Vi er i hvert fald helt enige om, at vi har haft to helt fantastiske uger. Personalet på sprogskolen var enormt søde, og vi boede på Salini Resort, så omgivelserne var dejligt luksuriøse.

(...) Jeg kan virkelig anbefale alle, som kan lide at være sociale (det er ret godt, hvis man er det, så man ikke ender med at side på sit værelse dagen lang) at tage afsted på sprogrejse."

​- Emma, sommeren 2016, Malta, Young

Anton

​(YOUNG - Cambridge)

"Tak til Eurostudy og Karin for en helt igennem fantastisk kundeoplevelse.

Min søn er netop hjemvendt fra "3 weeks intensive programme" på Cambridge og han har haft en livsoplevelse. En hel masse nye venner rundt om i hele verden, engelskundervisning/indlæring efter kognitive principper, masser af sociale muligheder og weekendture.

I alt en kæmpe succes! Tak til Eurostudy for at være til rådighed under opholdet og altid kvik på mail eller telefon."

Vh. Marlene - (mor til Anton 17 år).

- Anton, sommeren 2015, Cambridge, Young

​SE FLERE ANMELDELSER HERUNDER

OM ​YOUNG REJSERNE

Nadia

(Swanage - Engelsk & Sport)

​"Så er ferien veloverstået, og vi vil lige sende dig lidt feedback på Nadias tur til Swanage.

Det har været en ubetinget succes, og vi har hele vejen følt os trygge ved den professionalisme I og teamet i Swanage har vist. Nadia har både under rejserne og opholdet været i trygge hænder og har givet udtryk for dette både under turen og efterfølgende.
"Det har været en god oplevelse, og jeg føler mig meget mere fri og åben allerede", skrev hun til os en af de første dage.
Engelskniveauet er nok også hævet en tand; i hvert fald er troen på forbedring til stede efter turen.
Vi kan derfor varmt anbefale Eurostudy som partnere.

Tak for en god oplevelse til Nadia.​"

- Nadia, sommeren 2013, Swanage, England

Alberte

(Augsburg)

​​​"Vil blot lige give en tilbagemelding på turen til Augsburg for Alberte Zimsen. Hun har haft en SKØN tur og har nydt det i fulde drag hos en rigtig sød værtsfamilie.

Vil bare sige TAK for jeres måde at tackle det hele på og for jeres engagement og jeres professionelle måde at være på.

Vi vil anbefale jer til alle vi kender."

- Alberte, sommeren 2013, Augsburg, Tyskland

Valdemar

(Torbay)

"​Vi købte en tre-ugers sprogrejse i Torbay, England til vores søn på 15, det var første gang, han skulle være væk hjemmefra i længere tid.(…) Værtsfamilien udgjorde en perfekt base som hjemsted efter undervisning og mange spændende oplevelser i det sydengelske. Vores søn havde 3 herlige uger alene med andre ligesindede fra hele Europa og under kyndig ”bevogtning” af EuroStudys personale.

3 uger efter hentede vi en glad og tilfreds søn i lufthavnen. Han fortalte de næste dage om de mange oplevelser og ting, han havde set, hørt, spist, lært osv., og sammenfattende må vi sige, - ud fra vores søns berettelser og det vi selv oplevede inden hans afrejse, at vi kan anbefale EuroStudy til andre forældre og børn."

- Valdemar, sommeren 2013, Torbay, England

Ida

(London, Richmond)

​"Jeg er virkelig glad for den professionelle service mine forældre og jeg har fået hele vejen igennem, lige fra vi kom til møde et halvt år før og under hele min rejse i Richmond. Jeg vil helt klart anbefale EuroStudy hvis nogen spørger om et godt og sikkert selskab.

Tusind tak for din store støtte hele vejen igennem, det sætter jeg virkelig stor pris på! :-)"

- Ida, sommeren 2013, London Richmond

Sofie

(Swanage - Englesk og Sport)​

"Jeg ville bare lige sige tak for en en helt fantastisk tur i Swanage! Det har været en af de bedste ferier i mit liv, og jeg har fået så mange venner og bekendte rundt om i verden! ;-)

Turen og opholdet fungerede helt i top, og alt var som det skulle være! Endnu en gang tusind tak!"

- Sofie, sommeren 2013, Swanage. England

Mads

(Swanage - Engelsk & Sport)

​"Hej EuroStudy,

Jeg hedder Mads og jeg benyttede jeres selskab i sommers. Turen gik til Swanage med Engelsk & Sport.

Jeg boede hos værtsfamilie. Det var en fantastisk tur og et fantastisk ophold. Jeg lærte meget i de 2 uger jeg var der. Jeg mødte mange andre nationaliteter og fik mange gode venner som jeg stadig holder kontakt med. Tilslut vil jeg takke jer for at hjælpe med at give mig denne fantastiske oplevelse."

- Mads, sommeren 2012, Swanage, England

​​Johan

(Berlin - Riverside)

"Vores søn Johan var med på Berlin Riverside Camp sprogskole fra d. 28/7 til d.11/8-13.

Vi vil blot takke jer for to fantastiske uger, som han virkelig har nydt samtidig med de har været utrolig lærerige.

Johan fik nogle rigtig gode venner rundt i verden, så der er flittig blevet skypet, samt planlægningen om at mødes på sprogskole i Munchen næste år, bliver der talt om.
Derfor er vi ikke i tvivl om, når alderen kommer at Johans lillebror også skal med Eurostudy."

- Johan, sommeren 2013, Berlin

​​​Julie

(New York)

"Blot en tilbagemelding om at vi og Julie har været meget tilfredse med hendes ophold I NY, det har været et ophold der fuldt ud har levet op til vores og hendes forventninger – alt har fungeret. Gode værelser, maden har været varieret og af god kvalitet og både undervisning og fritidstilbud har været i top. Vi vil klart anbefale jer til alle der ønsker at sende deres børn på sprogrejse."

- Julie, sommeren 2013, New York

Line

(Taunton)

​"Hej Eurostudy,

Nu er jeg kommet hjem fra min sprogrejse, og det var den bedste tur! Jeg er meget begejstret, og er allerede i gang med at spare op til en ny tur næste år ;-) Jeg har fået lært en masse engelsk, da jeg var den eneste dansker, og fået en masse nye venner og veninder som jeg stadig har kontakt med over Facebook. Så jeg kan varmt anbefale andre at tage på sprogrejse med Eurostudy!

Tusind tak for den skønne oplevelse :-)​"

- Line, sommeren 2012, Taunton, England

Camilla

(Engelsk & Sport)

​"Jeg ville lige fortælle om min fantastiske tur til Swanage, England. Jeg blev hentet i lufthavnen, og selvom jeg skulle sidde der i 3 timer var det okay, for ingen kan jo gøre for forsinkede fly. Jeg ankom sent til sprogskolen og mødte min flinke roommate fra Slovenien. Vores værelse var helt okay med køjeseng, skrivebord, håndvask og skab. (…) Vi var rigtig spændte på mandag hvor vi skulle møde vores klasse og sportshold, så man kunne komme i kontakt med folk. (…) Sportsholdene var rigtig gode, og det var fedt at vi skulle lave så meget forskelligt som svømning, strandspil, fodbold, tennis, badminton osv. Det var også fedt, at vi lærte nye engelske spil som benchball og cricket. Der var mange aktiviteter om aftenen, og især disko om mandagen og fredagen var rigtig sjovt (…)

Turen til London var rigtig fin, og det var rigtig fedt, at man fik tid til at gå rundt selv (…)

Sportspersonalet var helt vildt flinke. (...)

Selvom maden ikke ligefrem var god, var det en rigtig god tur, som jeg aldrig vil glemme med nogle rigtig flinke mennesker.

Jeg er rigtig glad for at jeg valgte at tage af sted, selvom jeg var lidt i tvivl inden. Jeg var også rigtig glad for at bo på kollegiet, fordi man kom i kontakt med rigtig mange. (…) nu har jeg venner fra omkring 15 forskellige steder i verden, det er en oplevelse jeg aldrig vil glemme.​"

- Camilla, 2011, Swanage, England

Anne Sofie

​(Swanage - Engelsk & Ekskursioner, fun and games)

"Hej EuroStudy.

Tusind tak! Det var 3 helt fantastiske uger, som jeg bestemt ikke har fortrudt! De første par dage var temmelig hårde, men man blev jo hurtigt venner med dem man gik i skole med, og dem på ens hold om eftermiddagen. Jeg blev rigtig gode venner med, hende som jeg boede sammen med, så det var jo ekstremt heldigt! (…) Jeg havde jo valgt at være på et Aktivitets hold, så jeg lavede aldrig den samme ting 2 gange. Jeg prøvede en hel masse sjove ting, som paintball og zorbing osv. Det har jeg helt bestemt ikke fortrudt, at jeg gjorde. ​Der var aldrig stille på sprogskolen, for der var altid et eller andet man kunne lave efter aftensmaden. Så det var dejligt! Den sidste dag var rigtig sørgelig, for man skulle jo lige pludselig sige farvel til en hel masse mennesker, som man jo nok ikke kommer til at se igen. Man følte helt at ens hjem var sprogskolen for det var jo der man havde været de sidste 3 uger. Da jeg sad på vej hen til London Heathrow, tænkte jeg at det ikke skulle være sidste gang, at jeg tog på sprogrejse. For det er en helt fantastisk oplevelse som man aldrig vil glemme!

Så jeg er parat til at gøre det igen.

Det var et lille uddrag af min sprogrejse!​"

- Anne Sofie, 2012, Swanage, England

OM ​GO REJSERNE​

GO

​​Marianne Fuglsang Andersen

Rejste i sommeren 2013 med Eurostudy på GO-programmet i Bournemouth

Igen tusind tak for en fed tur til England. Jeg har fået så meget ud af turen ikke kun sprogmæssig men også som person. Jeg har lært meget om mig selv (…). Jeg har udviklet mig rigtig meget sprogmæssig, især da der ikke var mange andre dansker så jeg kunne ikke tale dansk hele tiden, så man fik det engelsk helt ind på rygsøjlen. (…) Alle som jeg mødte var rigtig søde og jeg fik hurtigt nogle gode venner.

​På skolen når vi skulle have aktiviteter var det at man kunne møde nye mennesker. Aktiviteterne var gode for de var hele tiden forskellige (…) og de (sprogskolen, red) var med på at lave sjov og ballade, så man nåede aldrig at lave de samme, da det var nogle forskellige som arrangerede dem. I weekenderne var der også udflugter og de var altid til forskellige steder, jeg kom til nogle steder som jeg nok aldrig ville have hørt om eller valgt, men de var spændene nok synes jeg. (…)

Mine lærer var gode til at holde undervisningen spændende og holdt os i gang (…)
Engelsk er blevet noget som jeg er blevet glad og god til. Normalt var jeg den dårligste i min klasse til engelsk men nu går det meget bedre og jeg forstår det meste på engelsk (…) Engelsk er blevet mit andet sprog og nu finder jeg det nemt at snakke sproget. (...)

Igen tusind tak, (…). Jeg vil aldrig glemme min tur og hvis jeg en dag kan vil jeg tage tilbage, da det har været mit livs bedste sommer. (…)

Simone Broe

Rejste i sommeren 2012 med Eurostudy på GO-programmet til Berlin

Fra jeg tilmeldte mig til min sprogrejse på EuroStudy's hjemmeside til jeg sad hjemme i Danmark igen, oplevede jeg kun service og tryghed fra dem. Man kan altid komme i kontakt med dem, og de hjælper meget gerne, hvis man har spørgsmål.

Sprogskolen i Berlin og undervisningen kan jeg ikke sige noget dårligt om overhovedet. (…)

Der var frivillige aktiviteter både formiddag og aften, og det var her man rigtigt så byen og mødte mange af de andre på skolen. Man får en masse venner fra hele verden, og udover at blive bedre til sproget, kommer man også hjem med en masse oplevelser i bagagen.

Man lærer og oplever rigtig meget i løbet af en sprogrejse, og jeg kan klart anbefale alle at vælge at rejse med EuroStudy!

Igen tak.

​​​

OM VOKSEN SPROGREJSERNE​

​​​Ingibjørg Knudsen & Sonja Gaardlykke

Rejste i 2011 på en sprogrejse for voksne med Eurostudy til Gozo, Malta

Jeg vil på mine og Sonja Gaardlykkes vegne sige, at vi, gennem EuroStudy, havde et fantastisk godt ophold på Gozo i september i år.

​Skolen var rigtig god. Undervisningen var af høj standard, og lærerne var dygtige og sympatiske. Jeg lærte meget på de to uger.

​Vi boede også dejligt på Migiarro Residence. Lejlighederne er store og rummelige. Vi fik god kontakt med de andre, som kom fra forskellige lande, så vi talte mest engelsk. Der blev holdt nogle gode og sjove, fælles barbecue fester oppe på den store tagterrasse.​(...)

For mig var det helt ideelt mede kombineret ferie og undervisning.

Det var i det hele taget et vellykket ophold. Det er absolut anbefalelsesværdigt.

Med venlig hilsen,

​Ingibjørg

​​​Julie Christiansen

Rejste i 2011 med Eurostudy til Oxford i England og deltog i et generelt sprogkursus.

Jeg synes i hos EuroStudy har gjort et kæmpe stykke arbejde og anbefaler jer til alle jeg kan komme i nærheden af.

Lige fra da jeg fik tanken om at skulle på sprogrejse til jeg kom hjem har I været der til at hjælpe på en personlig og professionel måde. Jeg håber at kunne benytte EuroStudy en anden gang.​​​

​​​Signe Hagedorn

Rejste i sommeren 2011 med Eurostudy til London

London er en fed by, som jeg helt sikkert vil besøge. Sprogskolen havde en rigtig hyggelig atmosfære. Jeg havde to forskellige lærer, og de var begge rigtig flinke og tog sig godt af en. Jeg synes det var godt, at de havde et socialt program som man kunne deltage i hvis man havde lyst til det.

​Har haft et super ophold, og har kun oplevet god service fra jeres side.​

​​Rasmus

Rejste i foråret 2013 med Eurostudy til Costa Rica

Jeg rejste i starten af 2013 til Manuel Antonio i Costa Rica for at gennemføre et 2 måneder langt ophold med spansk sprogskole, som jeg efter mit sabbatår skulle bruge på universitetet.

​Jeg ville meget gerne kombinere mit ophold med både fagligt og socialt indhold og mine forventninger blev opfyldt til fulde.

Efter en lang tur blev jeg indlogeret hos min værtsfamilie, som med det samme var utrolig høflige og hjælpsomme samtidig med de så godt de kunne forsøgte at hjælpe mig med at lære spansk fra dag 1. Jeg kan klart anbefale at benytte sig af tilbuddene om værtsfamilier; det giver fantastisk meget fagligt samtidig med at man får kulturen ind under huden, for ikke at nævne, hvor fantastiske de er. Under mit ophold på godt 2,5 måneder hørte jeg ikke en gang om elever på skolen, som var utilfredse med deres familie.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale opholdet i Costa Rica, både fagligt, socialt og kulturelt. Eurostudy var meget behjælpelig ved selv de mindste problemer og samtidig er der enormt meget hjælp at hente hos både familierne og skolen.

For lige at nævne skolen ligger den i de mest fantastiske omgivelser med udsigt over Stillehavet. Lærerne er enormt dygtige og professionelle, og bestræber sig virkelig på at tilpasse undervisningen til dit niveau, så du får det maksimale ud af dit ophold. (…)

Byen man bor i, Quepos, er meget lokal og fredelig, alle kender alle og der er masser muligheder for at gå ud om aftenen og have det sjovt. (…)

Ditte Holm Hansen

Rejste i foråret 2016 på en sprogrejse til Valencia

Jeg havde i længere tid gået med tanken om, at ville en tur til Spanien – og det for at lære noget. Efter halvandet sabbatår, og frustration over studievalg, blev jeg endnu mere klar over, at der nu skulle tages en seriøs beslutning. Jeg har haft spansk på A-niveau i gymnasiet, men havde ikke brugt et eneste ord på spansk, siden jeg fik studenterhuen på. (…) Jeg googlede hvilke bureauer der udbød sprogrejser, og Eurostudys hjemmeside fangede hurtigt min interesse. De havde gode anmeldelser på bl.a. Facebook, og tilbød desuden mange forskellig kurser på et hav af destinationer. (…) den 30. marts bestilte jeg turen ved Eurostudy, med tankerne om, at det sikkert ikke var muligt allerede at komme afsted to uger efter. Men ak ja; På ingen tid havde Karin haft kontakt til skolen og bestilt billetter, hvilket betød, at jeg allerede den 17. april spændt og fuld af begejstring fløj mod Valencia. Jeg har tidligere været på længere udlandsophold, men det var alligevel med en smule sommerfugle i maven at jeg ankom til Valencia (…) Jeg havde bestilt transfer fra lufthavnen, hvilket betød at chaufføren luksuriøst både havde husnøgler og skolens informationsmappe med. Ud af mit 4 ugers ophold, boede jeg de første to uger med 4 andre unge fra skolen. (…) Lige stor tryghed jeg havde følt ved Eurostudys professionelle og hurtige hjælp inden afrejse, ligeså stor tryghed og professionalisme oplevede jeg på skolen dernede. Vi blev testet mundtlig og skriftlig den første dag, hvorefter vi blev vist til vores nye klasser. Undervisningen har været spændende, inspirerende og udfordrende. Efter to uger, skulle vi til eksamen for at rykke op til næste niveau. Det lykkedes også, og dette var en god motivationsfaktor for at give ekstra gas i undervisningen. Næsten hver eneste eftermiddag/aften var der mulighed for at deltage i aktiviteter – en rigtig god måde til at få opbygget et netværk de første uger. Jeg var den eneste dansker under mit ophold, hvilket har været fantastisk i den forstand at jeg udelukkende har snakket spansk eller engelsk.

Det har overrasket mig, hvor meget jeg har lært, på kun 4 uger, og jeg føler mig nu helt klart bedre rustet til at starte på universitetet. Derudover er byen Valencia helt fantastisk – den perfekte kombination af kultur, byliv, strand og søde mennesker.

Så sidder er nogle derude som er i overvejelsesfasen er mit eneste råd; Gør det!

OM 50+ SPROGREJSERNE​

​​Karen Laursen

Rejste i februar/marts 2012 med Eurostudy til Granada, Spanien

Den 19.2. 2012 tog jeg af sted til Andalusien. Jeg havde meldt mig til et 14-dages

kursus i spansk med EuroStudy i Granada. (…) Jeg havde valgt at bo i en spansk familie, dels for at komme tæt på en spansk familie og dels håbede jeg at praktisere lidt spansk med familien. Jeg er en ældre dame og jeg har ikke lært spansk før, så jeg var da noget spændt på det hele.
Men jeg kan kun sige, at det var en meget fin oplevelse. (…) søde og meget kvalificerede lærere, der virkelig gør deres til at man får lært noget og til at man føler sig godt tilpas. Klientellet er kvinder og mænd, unge og ældre (flest unge), fra mange forskellige lande, USA, Tyskland, Norge, Canada, Japan, m.fl.
Familien, jeg boede hos, var venlig og interesseret La Senora talte kun spansk, så det var "samtaler" med få ord og fingersprog - dog kunne børnene hjælpe på engelsk og gjorde det gerne. Jeg følte mig godt tilpas der. (…)

​Jeg nød at være der, og vil lige tilføje, at jeg også nåede at få lektioner i flamingo.

​Det var sjovt.

​Karen Laursen

Pensionist

ERHVERV​

Peter Erkmann

Rejste i efteråret 2011 med Eurostudy på eksklusivt erhvervskursus til Wales, England

Det var en fantastisk oplevelse. De er både meget professionelle og samtidig har man en fornemmelse af at være på besøg hos en familie man kender godt. Jeg fik rigtig meget med hjem, ikke mindst en forsikring om, at mit engelsk er på et meget højt niveau.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info