Programinfo: Madrid, Spanien

Voksne (18+​)

Madrid - Spaniens hovedstad - er én af Europas mest spændende byer, hvor nyt og gammelt for alvor mødes. En by som aldrig sover, og som har alt det, man går og drømmer om. En by, hvor man kan nyde en gåtur gennem de historiske gader, vinduesshoppe eller blot indånde den smukke gamle hovedstad og møde den venlige og altid hjælpsomme spanske befolkning.

Man kan også nyde den lækre spanske mad på én af de utallige små tapasbarer, som byen er fyldt med. Madrid er verdenskendt for sine museer, arkitektur og et livligt natteliv, som ikke findes bedre andetsteds. ​Madrid er og bliver den ultimative storbyoplevelse med et pragtfuldt varmt klima det meste af året.

Se kort, fakta og mere info om Madrid her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage​ og afrejse på lørdage

Du har mulighed for at starte hver eneste mandag året rundt - og det giver dig en stor grad af frihed til at finde den dato, der matcher dine ønsker og behov bedst. Du skal ankomme til dit logi dagen før kursusstart - om søndagen - og afrejse fra dit logi om lørdagen - dagen efter endt kursus.​

Er du nybegynder i spansk, vil der være faste startdatoer: 9/1, 23/1, 6/2, 20/2, 6/3, 20/3, 3/4, 17/4, 1/5, 15/5, 29/5, 12/6, 26/6, 10/7, 24/7, 7/8, 21/8, 4/9, 18/9, 2/10, 16/10, 30/10, 13/11, 27/11, og 11/12.

Priseksempler 2017

2 uger:

20 lekt., + 4 kulturlekt., enkeltvær. i værtsfamilie, halvpension: Kr. 7.900,-

20 lekt., + 4 kulturlekt., enkeltvær. i delelejl., u. forplejning: Kr. 6.900,-

4 uger:

​20 lekt., + 4 kulturlekt.,, enkeltvær. i værtsfamilie, halvpension: Kr. 14.300,-

20 lekt., + 4 kulturlekt., enkeltvær. i delelejlighed, u. forplejning: Kr. 12.300,-

OBS: Ønskes der andre kombinationer af antal lektioner, indlogering, transfer inkluderet osv, kan du til enhver tid kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk og få et prisoverslag.

Mulige tilkøb

  • Flybillet
  • Rejseforsikring med super dækning
  • Afbestillingsforsikring​​
  • Transfer-service ved ankomst og/eller afrejse (600 kr. pr. vej)

Sprogskolen

Sprogskolen i Madrid har hvert år mere end 1.700 internationale studerende, og de sætter en ære i at levere et af Spaniens bedste sprogundervisningsprogrammer. Der er 16 klasselokaler og skolen har aircondition, lounge, dvd-rum, Wi-Fi og bibliotek. Sprogskolen er én af de mest anerkendte og velansete i Spanien. Det helt specielle og unikke ved netop denne sprogrejse er først og fremmest den høje undervisningsstandard, og nok Madrids mest engagerede undervisere.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Madrid er som på alle vore andre sprogrejser af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, opdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit spanskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit spanskniveau.

Sprogkurser

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Madrid: ​​

  • Standard spanskkursus med 20 spansklektioner + 4 kulturlektioner pr. uge
  • Super intensivt kursus med 30 spansklektioner + 4 kulturlektioner pr. uge
  • Enetimer - vælg mellem 10, 15, 20, 25, 30 eller 40 lektioner pr. uge
  • Spansk erhvervskursus med 20+4 lektioner + 5 eller 10 enetimer pr. uge​
  • Mini-gruppe DELE eksamenskursus med 20+4 lektioner pr. uge​
  • Spanskkursus på spansklærere (3/7-16/7-2017)

OBS: 1 lektion i Madrid har en varighed af 45 minutter.

Indlogeringsmuligheder

​På sprogrejsen til Madrid har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:

Værtsfamilie

Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgenmad og aftensmad. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.​ Værtsfamilierne bor maks. 30 min. med offentlig transport fra sprogskolen. Værtsfamilien sørger for sengetøj, håndklæde, samt en ugentlig tøjvask.

Delelejlighed

​En anden mulighed vil være at blive indlogeret i én af sprogskolens delelejligheder. Her vil du få stillet et enkeltværelse til rådighed, men delekøkken, bad, stue osv. sammen med de øvrige studerende. Indlogering i delelejlighed er uden pension. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde, vil du have mulighed for at booke et dobbeltværelse.​

Aktiviteter/ekskursioner

Der er ikke inkluderet aktiviteter og ekskursioner i vores voksenprogrammer, men sprogskolen arrangerer hver uge diverse sociale og kulturelle aktiviteter og ekskursioner, som du vil kunne tilmelde dig og betale for, når først du er ankommet. Programmet for ugen hænger ofte ved skolens reception eller du kan spørge skolens personale efter dette.

​Transferservice

Ved ankomst til Madrid Lufthavn kan du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet, og retur igen ved afrejse. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen.

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info