Programinfo: Taormina, Sicilien

50+​

​De fleste ved ikke, hvor meget Sicilien har at byde på. Sol, sandstrande, et akvamarinblåt hav, en sneklædt vulkan, Etna, skove og bløde gyldne bakker. Ethvert kongeligt dynasti i Europa har efterladt spor på Sicilien i deres bestræbelser på at få denne smukke ø lagt ind under deres besiddelser.

Kunstneriske, arkitektoniske og kulturelle efterladenskaber er synlige på næsten ethvert gadehjørne i enhver by på øen, der er beliggende midt i Middelhavet. Sicilien er den perfekte destination for en sprogrejse til den, der elsker kultur, gastronomi og solskin!​

Her er muligheden for at lære mere end det italienske sprog. Her kan du også lære noget om det italienske folk, deres kultur og historie. En tur rundt på Taormina er intet mindre end en lektion i historie. Du vil besøge Etna, Arigento (græske templer), Syracuse. Ortgia og Piazza Armenia. I stedet for at blive mæt af en ting vil du få en masse smagsprøver på det hele: en kreativ eftermiddag hvor du afprøver at male på keramik, undervisning i Siciliansk madlavning samt en mulighed for at smage på de skønne oste og vine fra Sicilien.

​​

Se kort, fakta og mere info om Sicilien her.

Rejseperioder 2017

Ankomst og afrejse på lørdage eller søndage

2-ugers sprogrejse (søndag-søndag)

5/3 – 19/3 – 2017​

2/4 – 16/4 – 2017​

30/4 – 14/5 – 2017 (kursusstart er udsat til tirsdag d. 2/5,

grundet italiensk helligdag om mandagen) ​

3/9 – 17/9 – 2017​

1/10 – 15/10 – 2017​

​Priser 2017

2 uger: kr. 16.500,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring​​

Sprogskolen

Sprogskolen på Sicilien er beliggende i hjertet af Taormina på østkysten af Sicilien. Skolen har siden 1982 tilbudt undervisning i italiensk til udenlandske studerende. Skolens stifter og ejer ønskede, at udlændige skulle have muligheden for at opleve de vigtige historiske skatte samtidig med, at de fik kendskab til det sted, hvor rødderne til den italienske kultur ligger. Sprogskolen er én af de få sprogskoler på Sicilien, men ikke desto mindre er den anerkendt over hele Italien.

Undervisningen

Undervisningen på sprogrejsen til Taormina er som på alle vore andre sprogrejseprogrammer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil ens italienskniveau blive testet, og herefter vil man blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til ens niveau. På 50+ Sprogrejsen er der inkluderet 20 italiensklektioner pr. uge.

​Indlogering

Deltagerne vil blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.

Forplejning

Der er halvpension inkluderet i prisen for denne sprogrejse til Sicilien. Hos værtsfamilien vil der blive serveret morgen- og aftensmad, mens frokost sørger du selv for.

Aktiviteter / Ekskursioner

På denne rejse til Sicilien vil der være et stort aktivitets- og udflugtsprogram inkluderet i prisen. Hver uge vil der være ca. 4 eftermiddagsaktiviteter og 1 heldagsekskursion. Derudover vil der være to spændende foredrag om Siciliens historie og kultur. Alle aktiviteterne giver dig en unik mulighed for at øve dig på det italienske sprog, samtidig med du har det sjovt.​ Du kan hente det tentative aktivitetsprogram her.​

Transferservice

​Ved ankomst til Siciliens Catania Lufthavn vil du blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til det valgte logi. Ligeledes vil der være transfer tilbage til lufthavnen ved afrejse. Dette er inkluderet i sprogrejsens samlede pris.

I sprogrejsen til Sicilien er følgende inkluderet:

 • ​Eurostudy ​International's service før, under og efter sprogrejsen
 • ​Niveautest ved ankomst til sprogskolen​
 • 50+ Italienskkursus med 20 lektioner á 45 minutter pr. uge
 • ​Standard undervisningsmaterialer
 • ​1 heldagsekskursion (eller 2 halvdagsekskursioner) pr. uge
 • 4 eftermiddagsaktiviteter pr. uge
 • ​2 foredrag om Siciliens historie og kultur
 • Transfer t/r fra/til lufthavnen
 • ​Logi hos værtsfamilie i enkeltværelse med halvpension
 • ​Kursusbevis ved afslutning

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info