Programinfo: Cambridge, England (Engelsk, sociale medier og globalt lederskab)

Young: 14-17 år​

​Cambridge spiller og har gennem de sidste 800 år spillet en afgørende rolle på verdenscenen, når man taler om uddannelse. Denne destination skaber de perfekte rammer for en fantastisk sprogrejse. Cambridge har et socialt og kulturelt liv specielt designet for unge. Med et indbyggertal på 100.000 er byen lille nok til, at man føler sig sikker og afslappet, men stor nok til at man aldrig vil kede sig. I Cambridge er der rigtig mange shoppingmuligheder, masser af biografer, caféer, teatre, gallerier, museer - alt hvad du har brug for til dit livs sprogrejse. London er kun 100 kilometer væk og kan nås med tog på kun 45 minutter.​

På denne anerkendte sprogskole i Cambridge kan du udover standard engelskundervisningen også tilvælge et valgfag i enten Globalt lederskab eller Sociale medier.

Se kort, fakta og mere info om Cambridge her.

Rejseperioder 2017

Ankomst/afrejse på søndage

Sommerferie 2017

2-ugers sprogrejse

25/6 - 9/7 - 2017

2/7 - 16/7 - 2017

9/7 - 23/7 - 2017

16/7 - 30/7 - 2017

23/7 - 6/8 - 2017

​30/7- 13/8 - 2017

​3-ugers sprogrejse

25/6 - 16/7 - 2017

2/7 - 23/7 - 2017

9/7 - 30/7 - 2017

16/7 - 6/8 - 2017

23/7 - 13/8 - 2017

4-ugers sprogrejse

25/6 - 23/7 - 2017

2/7 - 30/7 - 2017

9/7 - 6/8 - 2017

16/7 - 13/8 - 2017

1-uges sprogrejse

Efterårsferie 2017:

15/10 - 22/10 - 2017​

​Priser 2017:

1 uge (kun vinter, påske og efterår): kr. 8.500,-

2 uger: kr. 18.800,-

3 uger: kr. 25.300,-

4 uger: ​kr. 31.700,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​

Sprogskolen

Sprogskolen i Cambridge har en central beliggenhed med let adgang til offentlig transport og det hyggelige bycentrum. Der er ca. 10 minutters gang til de verdenskendte universitetsbygninger og den smukke flod Cam, der løber gennem Cambridge. Sprogskolen har således den perfekte beliggenhed i rolige og trygge omgivelser.

Selve sprogskolen i Cambridge har til huse i 2 smukke victorianske bygninger, der ligger side om side med vedbend-beklædte mure og dejlige haver. Sprogskolen har 22 indbydende lyse klasselokaler, learning-centre, gratis WiFi, computerrum, café, servicekontor for studerende og meget mere. På sprogskolen i Cambridge er der plads til 300 internationale studerende.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Cambridge er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for læring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er indfødte, universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. På denne sprogrejse er der i standardprogrammet inkluderet 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningen kan finde sted både formiddag og eftermiddag.

OBS: Uden for sommersæsonen har man 28 lektioner. Her er tilvalg ikke muligt.

I juli måned er det muligt at tilvælge 8 lektioner pr uge i enten Globalt lederskab eller Sociale medier. Disse tilvalg er kun tilgængelige ifm. sprogrejser på 2-3 ugers varighed og kun ved rejser med startdato fra 2/7 og frem. Ved valg af disse har man således 8 lektioner ekstra per uge og derved lidt færre af de andre sociale aktiviteter. Husk at angive på din tilmelding, hvis du ønsker et af de to tilvalg. Prisen for den samlede rejse er den samme. Se mere om de to tilvalgsfag herunder:

Sociale medier: Undervisning i ansvarlig brug af sociale medier i kombination med engelskkundskaber, forståelse for det globale online-fællesskab, produktion af eget digitalt indhold, råd til at skabe en god og effektiv måde at være tilstede online på, mm.

Globalt lederskab: Undervisning i lederskabs- og samarbejdskompetencer, kulturel og international forståelse og respekt, mini FN-debatter, oplæring i at holde gode præsentationer, forhandling og overbevisning, råd til jobsamtaler, mm.

Indlogering

I Cambridge bliver de unge indlogeret på sprogskolens kollegium, som er beliggende samme sted som sprogskolen, i enkeltværelse (alle dobbeltværelser er allerede booket for 2017). Du vil få serveret alle dagens måltider i sprogskolens flotte kantine.

OBS: Ved indlogering uden for sommersæsonen er det kun muligt at bo hos værtsfamilie. 

Der er vaskefaciliteter på kollegiet, og du kan vaske dit tøj gratis 1 gang om ugen.

​Forplejning

Denne sprogrejse til Cambridge er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen.​

Aktiviteter

- I sommerperioden:
Der er i Cambridge inkluderet et stort aktivitetsprogram, således at du vil have mulighed for at deltage i 4 sociale formiddags- eller eftermiddagsaktiviteter og 3 aftenaktiviteter hver uge. Bor du på kollegie, vil der være aftenaktiviteter hver aften. Husk, at hvis du vælger et af tilvalgsfagene (Globalt lederskab eller Sociale medier), så vil du ikke kunne være med til alle de sociale aktiviteter, som ellers udbydes.

- I efterårsferien/påskeferien/vinterferien:
Der vil være 4 aktiviteter pr. uge, som ligger om formiddagen eller eftermiddagen.

Ekskursioner

I Cambridge er der inkluderet 1 heldagsekskursion pr. uge. (Gælder kun sommerperioden. I efterårsferien/påskeferien/vinterferien er der ingen ekskursioner.)

Transfer

Ved ankomst til London Heathrow, Gatwick eller Stansted lufthavn vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til dit logi i Cambridge. Ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse.

I sprogrejsen til Cambridge er følgende inkluderet:

 • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
 • Retur airporttransfer fra/til London Heathrow eller London Stansted lufthavn
 • Indlogering i enkelt- eller dobbeltværelse på kollegium med helpension
 • Undervisningsmaterialer
 • Standard engelskkursus med 20 lektioner pr. uge om sommeren (plus evt. 8 lektioners tilvalgsfag, hvis dette ønskes) og 28 lektioner uden for sommersæsonen
 • Eftermiddags- og aftenaktiviteter som beskrevet ovenfor
 • 1 heldagsekskursion pr. uge (i sommersæsonen)
 • Kursusbevis ved afslutning
 • Niveautest ved ankomst

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til Cambridge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Anmeldelse fra tidligere Cambridge Young-deltager, Camilla:


Kære EuroStudy!

Jeg skriver for at sige tak for den fantastiske sprogrejse jeg havde i sommerferien til Cambridge. Det var en helt ubeskrivelig tur, som jeg aldrig glemmer og det var en tur som jeg øjeblikkeligt vil genopleve - og det er med stor tak til jer. I har været rigtig gode til at forklare, informere og hjælpe lige fra da vi begyndte at tænke på, at vi ville afsted, til vi ankom i Cambridge!

Så igen tak for en fantastisk tur. Jeg håber at jeg kan komme afsted igen på et tidspunkt og så vil jeg helt sikkert henvende mig til jer igen - og til alle der spørger mig, er I også en sikker anbefaling!

Tak for denne gang, og jeg håber at vi ses igen.

Med venlig hilsen

Camilla Fjeldberg

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info