WINCHESTER, ENGLAND

Young: 12-17 år​​

Programoverblik​

12 - 17 år​

Winchester​

20 lektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium

Helpension

Varighed: 2-8 uger

Ankomst/afrejse på mandage

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Sprogskolen i Winchester er én af de mest succesfulde uafhængige privatskoler i England. St. Swithun's har siden 1931 haft til huse i disse bygninger, og her kan tilbydes et skoleområde på mere end 45 tønder land i udkanten af Winchester. Sprogskolen tilbyder en lang række sportsfaciliteter på den store grund, herunder kan nævnes, fx sportshal, swimmingpool, boldbaner, tennisbaner og flere smukke haver, som anvendes ifm. det omfattende aktivitetsprogram.​​ Skolen har plads til ca. 200 internationale studerende fra hele verden, så du vil få mulighed for at møde mange forskellige nationaliteter under din sprogrejse til Winchester.

​​

Undervisningen

På sprogskolen i Winchester skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale niveauopdelte klasser med maks. 15 elever. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og du vil herefter blive placeret i den sprogklasse der passer bedst til dit niveau. På denne sprogrejse er der inkluderet 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningen kan finde sted både formiddag og eftermiddag.

Der kan tilkøbes ekstra-lektioner i tennis, fodbold eller ekstra engelsk-lektioner. Disse tilvalg vælges på prisberegneren.

Indlogering og forplejning

På sprogskolen i Winchester vil du blive indlogeret på skolens kollegium i enkelt- eller flersengsværelse (6-8 senge). Kollegiet er beliggende på sprogskolens campusområde, så der vil kun være en kort gåtur på skolens eget område, når man skal til og fra undervisningen.

Denne sprogrejse er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Du vil få serveret måltiderne i sprogskolens lækre kantine, og du får udleveret madpakker på de dage, hvor du er på ekskursion.

Regler og opsyn

Der vil altid være personale fra sprogskolen at finde på skolens kollegium 24/7. De studerende skal senest være på deres værelser klokken 22.30 hver aften. De unge får indimellem lidt frirum til selv at gå rundt i mindre grupper ifm ekskursioner, men derudover må de ikke færdes alene. Alkohol er ikke tilladt på skolens område og for unge under 18 år ifølge engelsk lovgivning

Aktiviteter og ekskursioner​

​I Winchester er der inkluderet et stort socialt aktivitetsprogram med spændende aktiviteter hver eftermiddag, som fx fodbold, tennis, tur til Wimbledon, besøg i katedralen, skattejagt, teambuilding, sightseeing, besøg i en nationalpark og meget mere. Der vil ligeledes hver aften være arrangeret aftenaktiviteter, som fx quiz, pool, diskotek, bordtennis, spil, drama, svømning, radiobiler og meget mere.

I Winchester er der inkluderet 2 heldagsekskursioner pr. uge til spændende steder som fx London, Oxford og meget mere.​ Det vil også være muligt at tilkøbe ekstra ekskursioner mens man er der. 

Transfer-service

Ved ankomst til London Heathrow vil du blive hentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til sprogskolen og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst skal ske til London Heathrow i tidsrummet 9-16. Afrejse fra London Heathrow skal ske i tidsrummet 11-19. Ønskes der transfer fra en anden lufthavn i London, vil der være et ekstra gebyr.

I sprogrejsen til Winchester er følgende inkluderet:

  • Eurostudy ​International's service før, under og efter sprogrejsen​

  • Retur transferservice fra/til London Heathrow Lufthavn

  • ​Indlogering på skolens kollegium i enkelt- eller flersengsværelse med helpension

  • ​Niveautest ved ankomst​

  • Undervisningsmaterialer

  • ​20 engelsklektioner pr. uge

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter ​

  • Ekskursioner ​

  • Kursusbevis ved afslutning

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

​På vores prisberegner herunder, finder hurtigt og let såvel pris samt hvorvidt, der stadigt er ledige pladser.
​Hvis du bruger Mobil, Ipad, eller Notebook, så
klik her

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.