Lær engelsk i Dublin, Irland

Young - sprogrejse (11-16 år)​

Programoverblik​

11 - 16 år​

Dublin​

20 lektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium

Helpension

Varighed: 2-8 uger

Ankomst/afrejse på søndage

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Sprogskolen ligger i Palmerstown, ca. 30 minutters kørsel fra centrum af Dublin. Skolen fungerer resten af året som kostskole og er udstyret med sportsfaciliteter, som fx en opvarmet swimmingpool, sportshal, tennisbaner samt atletik- og fodboldbaner. I en afstand på mindre en 10 minutters gang finder man et af de største shoppingcentre i Irland. Sprogskolens kollegium er på samme campusområde som selve sprogskolen hvilket giver en helt unik mulighed for at skabe sociale relationer, og have det sjovt i et spændende studiemiljø.

Undervisningen

Undervisningen i Dublin er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, opdelte klasser med maks 15 elever. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau. I Dublin vil du modtage 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge.

Det er muligt at tilkøbe en specialization aktivitet til dit kursus. Vælg mellem: Rugby, fægtning, bue og pil, fotografi eller filmproduktion. Aktiviteten vil finde sted om eftermiddagen tre gange om ugen. OBS: Disse hold bliver kun oprettet ved minimum 6 tilmeldte deltagere.

Indlogering og forplejning

Sprogskolens kollegium er beliggende på samme campusområde som sprogskolen, således at man har alle faciliteter på samme område. Du vil blive indlogereti et flersengsværelse (4-6 senge) og du vil dele værelse med andre internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), kan I anmode om at blive indlogeret på samme værelse. Skolen vil gøre sit bedste for at imødekomme dette ønske. Vi kan dog ikke garantere at det er muligt.

Helpension (morgenmad, frokost og aftensmad) er inkluderet. Du vil få serveret alle måltider i sprogskolens kantine.

Aktiviteter og ekskursioner​

​På sprogrejsen til Dublin vil der være arrangeret en lang række sociale aktiviteter hver eftermiddag og aften. Disse aktiviteter kan være bestående af fx sightseeing, fodbold, bordtennis, volleyball, kunst, musik, fotografi, svømning, golf, tennis, bueskydning, selvforsvar, poesi, quiz, bingo, fest og meget mere. Der er ligeledes inkluderet 1 heldagsekskursion pr. uge til, fx National Museum, Kilkenny by og slot, bådtur, eller Glendalough og Powerscourt Gardens. Ekskursionerne varierer fra uge til uge, så der skabes et spændende og alsidigt program.

Regler og Opsyn

Det er obligatorisk at deltage i undervisningen, aktiviteterne og ekskursionerne. Der er opsyn med de unge ved alle skolens aktiviteter og ekskursioner. Alle skolens deltagere får ydermere et ID kort med emergency telefonnumre, hvis de har brug for akut hjælp. De unge skal være på deres værelser senest klokken 22.00/23.00 hver aften. 

Transfer-service 

Ved ankomst til Dublin Lufthavn vil du blive hentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til sprogskolen og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Vi anbefaler, at man ankommer og afrejser i tidsrummet kl.​ 10-18

I sprogrejsen til Dublin er følgende inkluderet​

  • Eurostudy International’s service før, under og efter sprogrejsen

  • Retur transferservice fra/til Dublin Lufthavn

  • Indlogering på sprogskolens kollegium i flersengsværelse med helpension.

  • Niveautest ved ankomst

  • Undervisningsmaterialer

  • 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter, samt 1 heldagsekskursion pr. uge

  • Kursusbevis ved afslutning

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.