LÆR ENGELSK I CHESTER, ENGLAND

Young - sprogrejse (13-16 år)​​

Programoverblik​

13 - 16 år​

Chester

20 lektioner pr. uge 

sociale aktiviteter og ekskursioner

Værtsfamilie​

Helpension

Varighed: 2-4 uger

Ankomst søndage

Afrejse lørdage

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Dette sommerprogram er arrangeret af en meget anerkendt engelsk sprogskole med mere end 40 års erfaring og finder sted på University of Chester, som er i gåafstand fra centrum. Skolens mission er at øge de unges selvtillid ift. brug af engelsk som fremmedsprog, både hvad angår deres tale- og lytteevner; lære dem gode samarbejdsevner samt interkulturelle kompetencer; og sidst, men ikke mindst, at give de unge et indgående indblik i britisk kultur og levevis.

Undervisningen

Undervisningen på skolen i Chester er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Meget af undervisningen foregår udenfor klasselokalet med henblik på at gøre den mere kommunikativ fokuseret i det virkelige liv. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau. I Chester er der plads til 120 unge internationale studerende, og der vil maks. være 12 elever pr. klasse. Du vil modtage 

20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge.

Indlogering og forplejning

På sprogrejsen til Chester vil du blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i enkelt- eller dobbeltværelse. Du vil muligvis dele værelse med en anden international studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Alle værtsfamilier er placeret indenfor 4 km til skolen - nogle elever kan derfor gå til skole, mens andre vil skulle tage bussen. Rejsetiden med bussen vil maks. være på 25 minutter. Det er muligt at vaske små mængder tøj hos værtsfamilien. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), har I mulighed for at blive indlogeret på samme værelse.

OBS: Skolen kan ikke garantere enkeltværelser, selvom man anmoder om dette på tilmeldingen, så man bør være beredt på at dele værelse med en anden studerende.

Denne sprogrejse er med helpension - morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet i prisen.​ Hos værtsfamilien vil du få serveret morgen- og aftensmad, mens din frokost vil være en madpakke på sprogskolen. Angiv på tilmeldingen, hvis du har brug for en særlig kost - det indebærer et ekstra gebyr på 300 kr./uge.

Aktiviteter og ekskursioner​

På sprogrejsen til Chester er der inkluderet et omfattende aktivitetsprogram med 2 projektbaserede eftermiddage om ugen (kreative projekter med bl.a. film, fotografering og grafisk design), 2 halvdagsaktiviteter (fx sport, kunst, drama eller dans), samt 2 aftenaktiviteter (fx bowling, quiz, disco mm.) om ugen. Der er ligeledes inkluderet 1 halvdagsekskursion til fx Manchester United stadion, Beeston Castle, Chester Zoo, skøjtehal eller lign., og 1 heldagsekskursion om lørdagen (undtagen på afrejsedagen) til fx det nordlige Wales, Conwy Castle, Liverpool, Manchester, Alton Towers, osv.

Regler og opsyn

Det er obligatorisk at deltage i undervisningen, aktiviteterne og ekskursionerne. De unge må gerne færdes på egen hånd (kun i Chester by), de skal senest være hjemme klokken 20.00. Ved aftenaktiviteter arrangeret af sprogskolen, bliver du enten hentet af din værtsfamilie eller kørt hjem i taxa.

Transfer-service

Ved ankomst til Manchester Lufthavn eller Liverpool Lufthavn vil du blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til værtsfamilien og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Det er bedst at ankomst og afrejse sker i tidsrummet 10-20.00.​

I sprogrejsen til Chester er følgende inkluderet​

  • Eurostudy International’s service før, under og efter sprogrejsen
  • Retur transferservice fra/til Manchester eller Liverpool Lufthavn

  • Indlogering hos lokal værtsfamilie i enkelt- eller dobbeltværelse med helpension

  • Niveautest ved ankomst

  • Undervisningsmaterialer

  • Gratis Wi-Fi på sprogskolen

  • 20 engelsklektioner á 45 minutter i internationale niveauopdelte klasser

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter som beskrevet ovenfor

  • 1 halvdagsekskursion om fredagen og 1 heldagsekskursion om lørdagen

  • Kursusbevis ved afslutning

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformularen samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.