LÆR ENGELSK I ​CAMBRIDGE, ENGLAND

Young - sprogrejser (14-17 år)​​

Programoverblik​

14 - 17 år​

Cambridge

20 eller 28 lektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium

Helpension

Varighed: 2-8 uger

Ankomst/afrejse på søndage

​​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Lær engelsk i akademisk højborg

På den smukke sprogskole i Cambridge mærker du den helt særlige akademiske ånd, der har gjort byen verdenskendt. Bag de vedbend-beklædte victorianske mure inviteres der til akademisk fordybelse og store tanker.

Med en central beliggenhed tæt på den hyggelige bymidte, det verdenskendte universitet pg den smukke flod Cam, er sprogskolen i Cambridge det perfekte sted at lære 'proper English'. 

Undervisningen er af absolut topkvalitet med niveau-opdelte klasser. I perioden sommerperioden (1. juli - 12. august) er det muligt at tilvælge 8 lektioner pr. uge i enten Sociale medier eller Globalt lederskab. Disse tilvalg er kun tilgængelige på sprogrejser på 2-3 ugers varighed. Tilvælger man et valgfag har man lidt færre sociale aktiviteter. Prisen for den samlede rejse er den samme. 

Sociale medier

Undervisning i ansvarlig brug af sociale medier i kombination med engelskkundskaber, forståelse for det globale online-fællesskab, produktion af eget digitalt indhold, råd til at skabe en god og effektiv måde at være tilstede online på, mm.

​Globalt lederskab

Undervisning i lederskabs- og samarbejdskompetencer, kulturel og international forståelse og respekt, mini FN-debatter, oplæring i at holde gode præsentationer, forhandling og overbevisning, råd til jobsamtaler, mm.

Bo med studerende fra hele verden

På sprogskolen i Cambridge kommer du til at bo på skolens kollegium, der ligger lige ved siden af sprogskolen. Her kommer du til at bo sammen med andre studerende fra hele verden. Du kommer enten til at bo  i enkeltværelse eller dobbeltværelse - vi kan ikke garantere hvilken værelsestype du får. 

Der er vaskefaciliteter på kollegiet, og du kan vaske dit tøj gratis 1 gang om ugen.

Denne sprogrejse er med helpension, dvs. morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet i prisen.​ Du vil få serveret alle dagens måltider i sprogskolens flotte kantine.

OBS: Ved indlogering uden for sommersæsonen er det kun muligt at bo hos værtsfamilie.

Aktiviteter og ekskursioner​

​I sommerperioden er der inkluderet et stort aktivitetsprogram, der byder på et bredt udvalg af sociale eftermiddags- og aftenaktiviteter og én heldagsekskursion om ugen.

I efterårs-, vinter- og påskeferien er der inkluderet 4 sociale aktiviteter pr. uge. om formiddagen eller om eftermiddagen.

Opsyn og regler

Der vil altid være personale fra sprogskolen at finde på skolens kollegium 24/7. De unge kan til enhver tid tage fat i personalet, hvis de har brug for hjælp eller har spørgsmål. Det er obligatorisk at deltage i undervisningen, aktiviteterne og ekskursioner, medmindre man har en særlig tilladelse fra sine forældre.

De unge må gerne færdes på egen hånd - fx gå rundt i Cambridge i deres fritid. Cambridge er en sikker by, men sprogskolen opfordrer altid til, at man følges med andre og man skal være tilbage på kollegiet senest kl. 22.00. Alkohol er ikke tilladt på skolens område og for unge under 18 år ifølge engelsk lovgivning.

Transfer-service

Ved ankomst til London Heathrow, Gatwick eller Stansted lufthavn vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til dit logi i Cambridge. Ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse.

​​

I sprogrejsen til Cambridge er følgende inkluderet​:

  • ​Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Retur transfer-service

  • Indlogering i enkelt- eller dobbeltværelse på kollegium med helpension
  • Undervisningsmaterialer
  • Standard engelskkursus med 20 á 45 min. (eller 28 lektioner hvis man vælger et tilvalg)

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter
  • 1 heldagsekskursion pr. uge (kun i sommersæsonen)
  • Kursusbevis ved afslutning
  • Niveautest ved ankomst

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformularen samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på voresFAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.