Lær spansk i Cádiz, Spanien

Young-sprogrejser: 13-17 år​

Programoverblik​

13 - 17 år​

Cádiz

20 lektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium

Helpension

Varighed: 1-4 uger

Ankomst/afrejse på søndage

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Sprogskolen ligger meget tæt på havet, der er meget vigtigt for befolkningen i Cádiz. Skolen, som blev anlagt helt tilbage i 1983, er meget anerkendt og blandt de bedste i Spanien. De er kendt for deres imødekommende og familiære modtagelse af de studerende. Skolen byder på lækre faciliteter, herunder studierum og sproglab, samt wifi.

På sprogskolen er der elever fra hele verden, så der er gode chancer for at øve sproget rigtig meget i disse omgivelser.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Cádiz er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser, med 6-12 elever per hold. Den første kursusdag vil dit spanskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit niveau. Det er muligt at være på nybegynder-niveau, men det anbefales at kunne en amule spansk i forvejen.

På denne sprogrejse er der inkluderet 20 spansklektioner a 50 min per uge. Sprogskolen er en del af en organisation, der har været førende indenfor udvikling af sprogundervisning i spansk i Spanien i de sidste 25 år. Undervisningsmaterialer er inkluderet.​

Indlogering og forplejning

I Cádiz vil man blive indlogeret på det smukke kollegium for juniorer. Kollegiet ligger lige på strandpromenaden i Cádiz med havet i baggrunden og kun 500 meter til sprogskolen. Her bor man i dobbeltværelse med eget bad og havudsigt. Der er kun 5 minutters gang til det historiske bycentrum, hvor bla. byens smukke katedral kan besøges. 

Dobbeltværelserne er alle forsynes med airconditioning og wifi.

​Dette program er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen.

Aktiviteter og ekskursioner​

​Hvis man er vild med vand og vandsport, så er her mange aktiviteter at tage sig til. Her surfes, sejles, bades, kitesurfes og alt hvad der har med havet at gøre. Strandene i Cadiz er ikke nær så tæt pakket som andre steder på Solkysten. Det er også muligt at få undervisning i dans. Der arrangeres i løbet af ugen alle mulige former for aktiviteter på skolen, på stranden og i byen. Det kan være cykeltur gennem Cádiz, gymnastik på stranden, sightseeing, filmaften eller strandpicnic.

Der vil være én heldags-ekskursion om ugen, og derudover en halvdagsekskursion. Skolen arrangerer endagsture til fx Marocco, Sevilla mm. Udflugterne er inkluderet i prisen.

Regler og opsyn

Det er obligatorisk at deltage i al undervisning, aktiviteter og ekskursioner. Alle unge, uanset alder, skal være hjemme senest kl. 23.30 søndag-torsdag og senest 00.30 fredag og lørdag. Ifølge spansk lov er det ulovligt at sælge alkohol og cigaretter til unge under 18 år, og begge dele er forbudt på dette program.

Transfer-service

Transfer er meget bekvemt i og med at man bliver hentet i Málaga lufthavn og kørt til sit logi i Cádiz. Det er vigtigt at man ankommer og har afrejse til/fra Málaga om søndagen. Transferservicen tilkøbes via vores prisberegner og tilmelding.

I sprogrejsen til Cádiz er følgende inkluderet:

  • Eurostudy International’s service før, under og efter sprogrejsen
  • Niveautest ved ankomst
  • Undervisningsmaterialer
  • 20 spansklektioner pr. uge á 50 minutter i internationale, niveauopdelte klasser
  • Stort aktivitetsprogram
  • 1 heldagsekskursion og en halvdagsekskursion pr. uge.
  • Kursusbevis ved afslutning

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.