LÆR ENGELSK I VALLETTA, MALTA

Voksen - sprogrejse (18+)

Maltas hovedstad Valletta byder på et hav af storslåede bygninger, imponerende fæstninger og smukt udsmykkede kirker. Valletta blev opført efter Den Store Belejring i 1565 og er en af de mest prangende byer i Europa.​ Byen blev sågar i 1980 optaget på UNESCO's Verdensarvsliste. 

Malteserne kalder den blot Il-Bent – byen. For selv om andre byer på Malta er større, så betragtes Valletta som den rigtige by, både hovedstad, storby og midtpunkt for handel og kultur. Der bor kun ca. 9000 i byen, men om dagen er der et mylder, når byen fyldes af både maltesere og turister fra hele landet, som kommer for at handle og opleve. Der er gang i den, både på gaden, i cafeer og på restauranter, mens om aftenen bliver der forholdsvis stille. 

Der er visse steder, som du absolut bør opleve ifm. din sprogrejse til Valletta, som fx Stormesterens Palads, St. John’s Co-Cathedral, Manoel Teatret, Upper Barrakka Gardens og Valletta Waterfronts.

​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen

Sprogskolen, som ligger i hjertet af Valletta, består i en helt nyrenoveret moderne bygning med 15 klasseværelser med aircondition og interaktive whiteboards. Der er wifi overalt på skolen, moderne og rummelige student lounges til pauserne, og ikke mindst en prangende tagterrasse med den mest fantastiske udsigt over Vallettas havneområde.

Eleverne kan med fordel tage ud og se nogle af de mange historiske bygninger og andre turistattraktioner i området efter skoletid. Der er spækket med forretninger, caféer, restauranter, museer, barer osv. i de smalle og hyggelige gader omkring skolen. Der er desuden en spændende international stemning på skolen, idet de får elever fra hele verden på deres kurser.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Valletta er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser.

Alle elever får en niveautest på første kursusdag, ud fra hvilken de bliver placeret på et hold med et passende niveau.

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på denne skole:​

  • Generelt engelskkursus med 20 lektioner pr. uge​
  • ​Intensivt engelskkursus med 30 lektioner pr. uge​
  • Enetimer (kan tages alene eller som supplement til et af ovenstående kurser)
  • Business-engelsk med 20 almindelige gruppelektioner og 10 business-engelsklektioner pr. uge
  • ​IELTS eksamenskursus med 20 lektioner pr. uge

OBS: 1 lektion har en varighed på 45 minutter.​

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Indlogeringsmuligheder

​Du har følgende indlogeringsmuligheder i Valletta:

Værtsfamilie

​Du har mulighed for at blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i enkeltværelse med morgenmad, halvpension eller helpension.

Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.

​​

​Delelejlighed

​Du har også mulighed for at blive indlogeret i enkeltværelse i en delelejlighed delt med andre internationale studerende fra sprogskolen. Der vil være én ugentlig rengøring, aircondition/varme, sengetøj og håndklæde, vaskefaciliteter og gratis wifi.

​​

Aktiviteter og ekskursioner​

​Sprogskolen i Valletta arrangerer hver uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som fx sightseeing, museumsbesøg, dykning, Gozo-tur, Comino-tur, udflugter rundt på øen og meget mere. Aktiviteter/ekskursioner kan tilkøbes efter ankomst.

​​

Transfer-service

Ved ankomst til MaltaAirport har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale som vil bringe dig frem til logiet. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogskolen. OBS: Ved indlogering i delelejlighed skal man købe transfer-service.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en dansk organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.