LÆR RUSSISK I SKT. PETERSBORG, RUSLAND

Voksen - sprogrejse (18+)

Sankt Petersborg er uden tvivl Ruslands stolthed! Byen, som den indflydelsesrige og stenrige zarfamilie benyttede som vinterresidens, er i dag en af de mest besøgte byer i Rusland. Baggrunden for denne popularitet er først og fremmest, at byen oser af det bedste inden for russisk kunst, kultur, arkitektur og den varmeste gæstfrihed. Byen har officielt et imponerende indbyggertal på 5 millioner personer, men dette tal er med stor sandsynlighed noget højere pga. indvandring til byen fra Ruslands landdistrikter og de tidligere sovjetrepublikker.​​ Båndet mellem Danmark og Rusland har før i tiden været utrolig tæt, og Sankt Petersborg spiller da også en meget vigtig rolle i danmarkshistorien. Prinsesse Dagmar af Danmark giftede sig i år 1866 med Zar Alexander den 3. af Rusland. Den danske prinsesse blev således moder til den sidste Zar (Nikolaj den anden af Rusland), og hun var Ruslands sidste enkekejserinde. Den danskfødte prinsesse Dagmar er da også gravlagt ved siden af sin mand i den smukke Isaac Katedral i centrum af byen, og det er et must at besøge som dansk turist.​​

Sankt Petersborg er nok mest berømt for det overdådige Vinterpalads, Hermitage ​Muséet og Kirov Balletten, der alle er tre attraktioner, som har formet og præget byens rige kulturliv og befolkning. Trods de imponerende kulturskatte er millionbyen dog i dag en moderne storby, hvor du kan få tilfredsstillet alle tænkelige storbybehov inden for shopping, kultur og gastronomi i verdensklasse. ​​Sankt Petersborg er den perfekte destination hvis du ønsker at opleve det bedste inden for russisk kunst og kultur - krydret med et vestligt touch!

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen

​Sprogskolen er beliggende i det historiske centrum af Sankt Petersborg. Der er tale om den perfekte beliggenhed mellem det Russiske Museum, Mikahilovsky​Zamok, byens store statscirkus og i nærheden af to af byens skønneste parker. Området byder på de smukkeste bygninger opført i den overdådige russiske stil, hyggelige gader, indbydende spisesteder og dejlige shoppingmuligheder.

Den tætteste metrostation er Nevsky Prospekt/Gostiny​ Dvor, beliggende med kun 5 minutters gang til/fra sprogskolen.​​ Selve sprogskolen har til huse på anden sal i en af smuk historisk bygning opført i 1900-tallet. Her findes 13 dejlige, moderne klasselokaler, trådløst internet, reception, opholdsarealer og meget mere.​​

Der er tale om en af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler i Rusland, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. 

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Skt. Petersborg er som på alle vore andre sprogrejse-programmer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser med max12 elever. Den første kursusdag vil dit russiskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau.

Er du helt nybegynder er der faste startdatoer, og disse afhænger først og fremmest meget at dit sproglige niveau. Selvom man er nybegynder er det et krav at man har kendskab til det kyrilliske alfabet.

På sprogskolen i Sankt Petersborg er der mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser:​

  • Generelt Russiskkursus med 20 lektioner pr. uge
  • ​Intensivt Russiskkursus med 25 lektioner pr. uge
  • ​Enetimer​

OBS: 1 lektion på sprogskolen i Sankt Petersborg har en varighed á 45 minutter.

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Indlogeringsmuligheder

​I Sankt Petersborg er der mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:​

​​

Værtsfamilie

​Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i enkeltværelse med morgenmad eller halvpension. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.​

​​

Delelejlighed

​En anden mulighed vil være at blive indlogeret i en af sprogskolens delelejligheder. Her vil du få stillet et enkeltværelse til rådighed, men du skal dele køkken, bad, stue osv. sammen med de øvrige studerende. Indlogering i delelejlighed er uden forplejning. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde, vil I have mulighed for at booke et dobbeltværelse.​

​Aktiviteter og ekskursioner​

På sprogskolen i Sankt Petersborg vil der hver eneste uge være arrangeret en lang række sociale aktiviteter. Der vil de fleste eftermiddage og aftener være mulighed for at deltage i aktiviteter som fx sightseeing eller museumsbesøg. Visse aktiviteter vil være gratis, dog må du forvente udgifter til de fleste aktiviteter.​

Transfer-service

Ved ankomst til Sankt Petersborg lufthavn eller central station kan du vælge at blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til dit logi, og ligeledes retur til lufthavnen igen ved afrejse. Denne service skal tilkøbes ved tilmeldingen.​

Visum

​For at gå på sprogkursus i Rusland er det nødvendigt at ansøge om et studievisum via den russiske ambassade eller det russiske visacenter i København. Der ansøges normalt om et studievisum, som giver ret til at gå på sprogkursus og opholde sig i Rusland i maks. 3 måneder. Det anbefales, at du kontakter ambassaden eller visacenteret i god tid (helst min. 3-4 måneder før afrejse) og får bekræftet, hvordan du skal ansøge. Når du har sendt din sprogrejsetilmelding og depositum til os samt fået bekræftet din plads på sprogskolen, sender vi dig et Visa Invitationsbrev fra skolen, som du skal bruge til din visumansøgning.

​Det er dit eget ansvar at ansøge om visum, men vi hjælper gerne på sidelinjen og sørger for formidling af info og dokumenter fra sprogskolen. Bemærk, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter din planlagte hjemrejsedato fra Rusland.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.