LÆR KINESISK I SHANGHAI, KINA

Voksen - sprogrejse (18+)

​Sprogrejsen til Shanghai finder sted på én af de mest anerkendte private sprogskoler beliggende i Kina, og undervisningen er derfor af allerhøjeste kvalitet.​ Du behøver ikke at have kendskab til kinesisk for at kunne deltage, da der tilbydes særlige startdatoer for studerende, der ikke i forvejen har kendskab til sproget. Grib den unikke chance for at lære kinesisk i internationale rammer med en masse spændende sociale aktiviteter og ekskursioner.​

​Shanghai er én af de hurtigst voksende byer i verden med omkring 23 millioner indbyggere. Byen er et metropol, og den er blevet en dominerende destination i Asien inden for industri, transport, og finans foruden uddannelse og forskning. Byens imponerende bygningsværker ligger side om side i en blanding af europæisk og kinesisk byggestil. ​

Eksotisk, gigantisk og med østens mystik er hvordan man med få ord kan beskrive Shanghai - en by i rivende udvikling og hvor skyskrabere skyder i vejret med den klare besked til verden: Shanghai er mægtigere, højere og rigere end nogen anden by i verden. ​Shanghai er opdelt i to bydele - Pudang og Puxi. Pudang er Shanghais finansielle centrum med en imponerende mængde skyskrabere. Her finder man Asiens største stormagasin, én af verdens største bygninger, Jin Mao Tower, et gigantisk akvarium samt det 470 meter høje og verdenskendte TV-tårn og den endnu højere skyskraber Shanghai World Financial Center. Huangpu-floden deler de to bydele og på modsatte side af Pudang ligger bydelen Puxi. Her finder man Zhongshan eller "The Bund", som er havnepromenaden i Shanghai og stedet hvor de eksklusive butikker, restauranter, barer, natklubber, internationale bygninger og banker holder til. Stedet bærer stadig præg af den europæiske dominans, der herskede mellem 1842 og 1940. Her gives en helt fabelagtig og betagende panoramaudsigt over Huangpu-floden. Shanghai er ikke en by med tonsvis af seværdigheder, men derimod en by som SKAL ses og opleves - det er stemningen og menneskemylderet som gør forskellen.

​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER​

Sprogskolen

Sprogskolen i Shanghai er placeret på to adresser, hvor den ene del af sprogskolen er beliggende på den berømte Peoples' Square, som er et stenkast fra den berømte shopping-gade Nanjing. Her finder man masser af shoppingmuligheder og restauranter og man er i gåafstand til The Bund. 

Sprogskolen har 22 lyse og rummelige undervisningslokaler som skaber de bedste muligheder for en effektiv sprogindlæring. Ud over dette tilbyder sprogskolen fx loungeområde, computere med internetadgang, gratis Wi-Fi, café, TV og aircondition.

Den anden del af sprogskolen i Shanghai er beliggende i det vestlige boligområde, i tæt afstand på indlogeringen. Her tilbyder sprogskolen 12 lyse og rummelige undervisningslokaler, gratis Wi-Fi, PC-område, aircondition og lounge-område.​

Sprogskolen er desuden én af de allermest anerkendte og seriøse sprogskoler i Shanghai-området, og den er kendt for sin virkelig gode og seriøse undervisning i kinesisk.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolerne i Shanghai er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. ​

Den første kursusdag vil dit niveau i kinesisk blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit niveau.

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolerne i Shanghai:​

  • Standard intensivt kursus i kinesisk med 20 lektioner pr. uge med max. 6 studerende pr. klasse​ - der findes både et kursus for nybegyndere og let øvede + opefter
  • ​Intensivt Kursus i kinesisk med 20 gruppelektioner og 10 privatlektioner pr. uge med max. 6 studerende pr. klasse​
  • Kulturkursus med 20 gruppelektioner i kinesisk + 10 kulturlektioner (besøg til diverse kulturelle seværdigheder og aktiviteter)
  • ​Semesterkursus fra 6 - 12 mdr​
  • ​Enetimer​

OBS: 1 lektion har en varighed på 55 minutter.​

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Indlogeringsmuligheder

Indlogering hos værtsfamilie​

Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgenmad og aftensmad. Her vil familien introducere dig til den ægte kinesiske mad, som du ikke vil kunne finde på typiske restauranter, samt opleve den kinesisk kultur på tætteste hånd og få øvet dit sprog. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier. Værtsfamilierne er beliggende mellem 30-45 minutters afstand til/fra sprogskolen med offentlig transport​.

OBS: Er du interesseret i at undervise et familiemedlem fra værtsfamilien i engelsk? Så kan du vælge vores Live & Teach-mulighed, hvor du underviser et familiemedlem 6 timer om ugen og derved får dit logi til en langt billigere pris.

Indlogering i delelejlighed

​En anden mulighed vil være at blive indlogeret i en af sprogskolens delelejligheder. Her vil du få stillet et enkeltværelse til rådighed, men dele køkken, bad, stue osv. sammen med øvrige studerende. Indlogering i delelejlighed er uden pension. De fleste af lejlighederne er beliggende mellem 5-20 minutters gåafstand til/fra sprogskolen (allerhøjst 45 min. fra skolen) og de daglige behov som bank, butikker, posthus og restauranter. Dette er den bedste mulighed for at få nye, internationale venner, som du kan dele dine oplevelser i Shanghai med.​

OBS: Ønsker du at rejse i mere 6 uger, kontakt os da for en nedsat pris på indlogering.

Aktiviteter og ekskursioner​

​På sprogskolen i Shanghai vil der hver eneste uge være arrangeret en lang række spændende sociale aktiviteter. Dette er en unik mulighed for at danne sociale relationer med de øvrige studerende på sprogskolen. Der vil de fleste eftermiddage og aftener være mulighed for at deltage i aktiviteter som, fx kinesisk kampsport Kung Fu og Tai Chi, sightseeing rundt i byen, at opleve den kinesiske te-kultur, madlavning og kalligrafi.

I weekenderne vil der ofte være arrangeret heldagsudflugter til, fx​Yuyuan Garden, Temple of the City God og Taikang Road som er et sandt paradis for kreative kunstnere, hvor du finder små stræder med hyggelige bistroer og specialbutikker. Visse aktiviteter og udflugter vil være gratis, dog må man forvente udgifter til de fleste af aktiviteterne. Det er naturligvis frivilligt at deltage.

Transfer-service

Ved ankomst til Shanghai Lufthavn kan du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet, og retur igen ved afrejse. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen.​

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformularen​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

​På vores prisberegner herunder, finder hurtigt og let såvel pris samt hvorvidt, der stadigt er ledige pladser.
​Hvis du bruger Mobil, Ipad, eller Notebook, så
klik her

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.