LÆR FRANSK I NICE, FRANKRIG

Voksen - sprogrejse (17+)

​Nice, hovedstaden på Den Franske Riviera og den 5. største by i Frankrig, har en privilegeret beliggenhed kun 20 minutters kørsel fra de berømte, fashionable feriesteder som Antibes, Juan-les-Pins, Cannes, Monaco og Monte Carlo. Nice har ca. 450.000 indbyggere, og tusindvis af turister besøger denne smukke by hver eneste uge - hele året rundt. Nice er en by fyldt med blomster, som det ses på Plaza Masséna, det berømte blomstermarked, i slotsparken og i Cimiez-haverne. Mange vælger Nice som destination, da der er et usædvanligt mildt klima både sommer og vinter, og på grund af beliggenheden ved den berømte Côte d'Azur. Det er desuden en by med en ekstraordinær kultur takket være store malere, berømte forfattere og musikere samt det traditionelle provencalske køkken.

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen

Sprogskolen i Nice er beliggende i den centrale del af byen på første sal i en imponerende bygning - tæt på forretninger, katedralen, den gamle bydel og kun 10 minutter fra strandområdet Baie des Anges. Sprogskolen har 16 klasselokaler, og den er én af de mest veldrevne og anerkendte i Frankrig, kendt for sin høje undervisningsstandard og dynamiske atmosfære. Sprogskolen har mere end 30 års erfaring i undervisning af udlændinge i det franske sprog, og den modtager hvert år tusindvis af studerende fra hele verden.

Undervisningen

Undervisningen på sprogrejsen i Nice er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. 

Den første kursusdag vil dit franskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau.

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser:

  • Generelt franskkursus med 20 lektioner pr. uge
  • Intensivt franskkursus med 30 lektioner pr. uge (20 gruppelektioner + 10 specielle lektioner med fokus på fx fransk kultur, mode, nyheder, politik osv.)
  • Fransk & Business med 20+6 lektioner pr. uge
  • Ulønnet virksomhedspraktik
  • Enetimer - vælg fra 1 til 30 lektioner á 45 minutter pr. uge
  • Sprogkursus for franskundervisere (2 ugers kursus fra 9/7-20/7-2018)
  • Kurser med specielt indhold: Fransk og Madlavning, Fitness, Tennis, Klatring og Dykning

​OBS: 1 lektion svarer til 45 minutters undervisning på denne skole.

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Indlogeringsmuligheder

På sprogrejsen til Nice har du mulighed for at vælge følgende indlogeringsformer:


Værtsfamilie

Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i enkeltværelse med halvpension. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgen- og aftensmad. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.

​Kollegium

Du kan blive indlogeret i en studiolejlighed på en af skolens kollegier, som ligger i centrum tæt på togstationen.

Hotel

Ønsker du indlogering på et hotel er dette ligeledes en mulighed. Vi har samarbejde med 2-5 stjernede hoteller i Nice - kontakt os venligst på telefon 56716566 eller på mail eurostudy@eurostudy.dk.

OBS: Hvis du er under 18 år, er det kun muligt at bo hos værtsfamilie med morgenmad eller halvpension i Nice.

Aktiviteter og ekskursioner​

​Sprogskolen i Nice arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som giver dig en unik mulighed for at øve sproget samtidig ​med du møder nye mennesker.​​

Skolens aktivitetsprogram kan variere fra uge til uge, og udflugter vil der være betaling for, som du betaler direkte til sprogskolen når du ankommer. Vi anbefaler at du tager del i det sociale program, da det giver dig en masse gode oplevelser, samtidig med du lærer et nyt sprog.

Transfer-service

Ved ankomst til Nice Lufthavn har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet, og ligeledes retur ved hjemrejse. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen.​

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde heleprisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.