LÆR SPANSK I MANUEL ANTONIO BEACH

Voksen - sprogrejse (18+)

​Rejs med Eurostudy International på dit livs sprogrejse til fantastiske Manuel Antonio Beach i Costa Rica! Eurostudy International tilbyder en unik mulighed for en sprogrejse til smukke Manuel Antonio Beach, som er del af én af de smukkeste nationalparker i Costa Rica, og hjemsted for de mest imponerende hvide sandstrande med et azurblåt hav - perfekte forhold til at svømme og snorkle. Foruden vandsports-aktiviteterne egner området sig også perfekt til vandreture! Der er simpelthen tale om et paradis - og en sprogrejse til denne destination vil være opfyldelsen af den ultimative eksotiske drøm

​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER​

Sprogskolen

Sprogskolen er beliggende mellem byerne Quepos og Manuel Antonio Beach, og den har den mest fantastiske udsigt til det azurblå hav. Skolen har lyse og pæne undervisningslokaler, fællesområder og en skøn terrasse. Der er en gennemgående familiær atmosfære, og det veluddannede og gæstfrie personale står klar til at give dig dit livs oplevelse på din sprogrejse til Manuel Antonio Beach. Sprogskolen har en lang række internationale godkendelser og udmærkelser bag sig. Der er i særdeleshed tale om én af de bedste og mest seriøse sprogskoler i Costa Rica.

Undervisningen

Selve undervisningen finder sted i små, internationale, niveauopdelte hold. Dit spanskniveau vil den første kursusdag blive testet, og du vil derefter blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit niveau. Sprogskolen modtager studerende på alle spanskniveauer, fra begynder til meget avanceret. Der er max 8 kursister pr. klasse.

​Du har mulighed for at vælge mellem følgende kurser på sprogskolen:

  • Standard spanskkursus med 20 lektioner pr. uge
  • Intensivt spanskkursus med 20 gruppelektioner + 10 enetimer pr. uge
  • Enetimer – vælg mellem 10, 15 eller 20 lektioner pr. uge

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Aktiviteter og ekskursioner​

​Sprogskolen i Manuel Antonio Beach arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, fx sightseeing, dykkerture, museumsbesøg, madlavningslektioner, danseundervisning og meget mere. Visse aktiviteter og udflugter vil være gratis, dog må man forvente udgifter til de fleste af disse. Det er naturligvis frivilligt at deltage, men vi anbefaler, at man tager del i fritidsprogrammet. Alle aktiviteter kan tilkøbes efter ankomst til sprogskolen.

Indlogeringsmuligheder

Du har følgende indlogeringsmuligheder i Manuel Antobio Beach:

​​

Værtsfamilie

​Du har mulighed for at blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et delt værelse. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier. Indlogering hos værtsfamilien er med halvpension (morgen- og aftenmad).

Hostel

​Du har mulighed for at blive indlogeret på et backpacker hostel skolen samarbejder med. Her kan du vælge mellem en sovesal med 10 senge eller et enkeltværelse. Der vil være delt badeværelse. Denne indlogeringsform er uden forplejning.​

Hotel

​Du kan også vælge at blive indlogeret på et hotel. På hotellet vil der være wifi, pool, tv på værelse, air condition, varmt vand, samt morgenmad.

​​

Transfer-service​Som rejsende til Manuel Antonio Beach skal du ankomme til Juan Santamaría (San José) International lufthavn, hvor du vil blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig til busstationen i centrum af San José. Herfra går rejsen videre med offentlig bus til Manuel Antonio Beach, en rejse på ca. 3 timer og 30 minutter. Busserne til Manuel Antonio Beach afgår tre gange i døgnet.

​Transfer-servicen med afhentning i San José Lufthavn samt lokal busbillet er en del af kursusprisen. Du vil modtage en busbillet til den offentlige bus af chaufføren der kører dig til San José busstation. På grund af rejsen til destinationen er det meget vigtigt, at du tager kontakt til os, således at vi sammen kan arrangere din rejseru

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.