LÆR SPANSK I HAVANA, CUBA

Voksen - sprogrejse (18+)

Tag på sprogrejse til den cubanske hovedstad Havana, der er karakteriseret ved en blanding af storhed og forfald, og disse to modpoler er lette at få øje på i gadebilledet. Ved første blik udstråler byen stadig en atmosfære fra dengang, hvor spanske skibe lå fortøjet ved havnen, fulde af værdigenstande fra Sydamerika. Spor fra datidens velstand er stadig synlige i de majestætiske palæer malet i pastelfarver, og beliggende ved elegante pladser. På trods af årtiers fuldstændig misvedligeholdelse er Havanas charme dog forblevet stort set uforandret. Det mest kendte sted i Havana er den berømte boulevard "de Malecón", der strækker sig ca. 7 kilometer langs kysten. Boulevarden starter i nærheden af den gamle bydel La Havana Vieja, hvor billedskønne og fascinerende levn fra fortiden særligt findes. I den anden ende af "de Malecón" ligger det mere moderne og luksuriøse kvarter Vedado, hvor elever fra sprogskolen indlogeres

​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen

Sprogskolen er beliggende i en ældre bygning, i området der hedder La Vibora, i den sydlige del af Havana. Sprogskolen har klasselokaler, fællesrum og bibliotek. Der er en gennemgående familiær atmosfære, og sprogskolens veluddannede og gæstfrie personale står klar til at give dig dit livs oplevelse på din sprogrejse til Havana.


Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Havana er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser (max 6 studerende per klasse). Personalet på sprogskolen er meget kendt for deres hjertevarme, og de hjælper gerne med at booke udflugter, flybillet og meget mere. 

Den første kursusdag vil dit spanskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit niveau.

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Havana:

  • ​Standard spanskkursus med 20 lektioner + 4 kulturelle lektioner pr. uge
  • ​Intensivt spanskkursus med 25 lektioner pr. uge + 4 kulturelle lektioner pr. uge

  • Enetimer - vælg mellem 5, 10, 15, 20, 25 eller 30 timer pr. uge
  • Travel & Study - 1 uges spanskkursus med 25 lektioner efterfulgt af 1 uges rejse rundt på Cuba.
  • Tilvag: Salsa lektioner – vælg mellem 4 eller 8 lektioner pr. uge

OBS: 1 lektion i Havana har en varighed af 45 minutter​

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Indlogeringsmuligheder

På sprogrejsen til Havana har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsmuligheder:

Værtsfamilie

Du har mulighed for at blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i enkeltværelse. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier. Værtsfamilier i dag kommer i flere forskellige størrelser og former og kan både bestå af enlige, par, seniorer og kærnefamilier. Indlogeringen er med halvpension, dog spiser du på sprogskolen sammen med de øvrige studerende.

Kollegium

Du har mulighed for at blive indlogeret på sprogskolens on-campus kollegium i et enkeltværelse med halvpension. Du vil dele badeværelse med de andre boende studerende. Der vil være sengetøj og håndklæder til rådighed.

Aktiviteter og ekskursioner​

​Sprogskolen i Havana arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, f.eks. sightseeing, dykkerture, besøg til turistattraktioner, museumsbesøg, danseundervisning og meget mere. Programmet for ugen hænger ofte ved skolens reception eller du kan spørge skolens personale efter dette.

Alle aktiviteter kan tilkøbes efter ankomst til sprogskolen.

Transfer-service

Ved ankomst til Havana International Lufthavn har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet. Denne service er inkluderet i prisen ved ankomst til Havana, men skal tilkøbes hvis du også ønsker at blive bragt til lufthavnen ved afrejse.​

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

​På vores prisberegner herunder, finder hurtigt og let såvel pris samt hvorvidt, der stadigt er ledige pladser.
​Hvis du bruger Mobil, Ipad, eller Notebook, så
klik her

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en dansk organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.