LÆR ENGELSK I CHESTER, ENGLAND

Voksen - sprogrejse (16+)

​​Chester er beliggende i det vestlige England, mindre end 40 minutters kørsel fra de internationale lufthavne i Manchester og Liverpool. Chester’s historie, som kan dateres 2.000 år tilbage, har gjort byen til én af Europas mest populære byer med besøgende, der kommer for at opleve den imponerende kulturelle arv.

Nogle af Chester’s mest berømte kendetegn er de 700 år gamle sort/hvide Rows, som er to-etagers shoppinggallerier, samt den smukke 1000 år gamle katedral, der er verdensberømt for dens unikke korstole smykket med flotte billedudskæringer. Disse illustrerer middelalderlige scener fra engelske sagn og episoder fra Bibelen. Chester har desuden et bredt udvalg af restauranter og pubber, biografer, teatre, mange museer, en billedskøn flod samt en dejlig park til afslapning. Chester har et indbyggertal på ca. 120.000.

​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen

Sprogskolen er meget centralt beliggende i det smukke Chester. Skolen er den eneste af sin art i Chester, og de studerende vil derfor kunne opnå en maksimal indlevelse i lokalsamfundet og den engelske kultur. Skolen består af 3 bygninger, alle beliggende i samme område, og deres maksimumkapacitet er på 150 elever, hvilket gør den til en middelstor sprogskole. Sprogskolen har desuden mange års medlemsskab af en lang række internationale sammenslutninger af sprogskoler, der sikrer høj kvalitet og et udsøgt produkt, og skolen er flere gange blevet kåret til bedste sprogskole i England.​

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Chester er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser.

Alle elever får en niveautest på første kursusdag, ud fra hvilken de bliver placeret på et hold med et passende niveau. 

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser:

  • Generelt Engelskkursus med 28 lektioner pr. uge​
  • 25+ kursus med 30 lektioner pr. uge​ (minimum alder 25 år)
  • Sprogkursus for engelskundervisere med 30 lektioner pr. uge​ (faste startdatoer)

  • Privat undervisning med 30 lektioner pr. uge
  • ​Cambridge eksamenskursus med 30 lektioner pr. uge​
  • ​IELTS eksamenskursus med 28 lektioner pr. uge

OBS! 1 lektion på sprogskolen i Chester har en varighed á 45 minutter.

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Indlogeringsmuligheder

Du har følgende indlogeringsmuligheder i Chester:

​Værtsfamilie​

Du har mulighed for at blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i enkeltværelse med halvpension (morgenmad + aftensmad). Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.

​Sprogskolens kollegium​ (18+)

Du har mulighed for at blive indlogeret på skolens kollegium - Waterhouse Court, kun 6 min. i gåafstand fra skolen. Kollegiet er beliggende lige ved kanalen uden for bymuren. Du bliver indlogeret i et enkeltværelse med ensuite badeværelse, mens der er fælles køkken og spiseareal. Der er også mulighed for at vaske tøj i bygningen, og der er WI-FI adgang. Indlogering på kollegium er uden forplejning. Bemærk, at du skal være minimum 18 år og booke mindst 2 uger.

​Aktiviteter og ekskursioner​

​Sprogskolen i Chester arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som fx sightseeing, museumsbesøg og besøg til turistattraktioner. Aktiviteter/ekskursioner skal tilmeldes og tilkøbes efter ankomst.

​​

Transfer-service

Ankomst skal ske til enten Manchester- eller Liverpool lufthavn. Herfra kan man blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe en frem til logiet. Ligeledes kan der vælges transfer ved afrejse.​ Ankomst skal ske på søndage, og afrejse på lørdage.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.