LÆR ENGELSK I BOSTON, USA

Voksen - sprogrejse (18+)

​Boston er beliggende på den nordøstlige kyst af USA i regionen New England, og det er den mest internationale by i Amerika. Boston er en utrolig spændende by, hvor bl.a. computer og bioteck-revolutionen startede, og hvor det akademiske liv er koncentreret. Ikke nok med det, byen har også en rig historie og en fantastisk arkitektonisk arv. Nationens ældste og mest berømte universitet, Harvard, er beliggende her, sammen med ca. 60 andre colleges og universiteter. Uden for byen finder man et helt andet landskab med lange atlantiske strande og smukke bjerglandskaber. I weekenden vil man nemt kunne tage en tur til fx New York, Montreal, Vermont’s Green Mountains og mange flere spændende steder. Dette er bestemt en by, man aldrig vil glemme!

​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen

Sprogskolen i Boston er beliggende i det elegante Back Bay område tæt ved Charles River og den fascinerende offentlige park. Kun få gader væk fra skolen finder man gallerier, butikker, boghandlere og små hyggelige caféer. Sprogskolen har 19 klasseværelser, og et hyggeligt fællesområde, hvor man kan mødes i pauserne. Der er wi-fi på hele skolen. Sprogskolen er en af de mest anerkendte private sprogskoler i USA. Den har gennem årene opnået en lang række nationale og internationale anerkendelser, hvilket kun en sprogskole med høj undervisningskvalitet og gode fysiske rammer opnår. ¨

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Boston er som på alle vore andre sprogrejser af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, opdelte klasser. Der er et maksimum på 12 studerende i en klasse. Den første kursusdag vil ens engelskniveau blive testet, og herefter vil man blive placeret i den klasse, der passer bedst til ens engelskniveau.

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Boston:

  • Generelt engelskkursus med 20 lektioner pr. uge (ESTA)
  • Intensivt engelskkursus med 30 lektioner pr. uge (studievisum)
  • TOEFL forberedelseskursus med 30 lektioner pr. uge (studievisum)
  • IELTS eksamenskursus med 30 lektioner pr. uge (studievisum)
  • Sprogkurser for engelskundervisere

OBS: Én lektion har en varighed på 50 min.

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

ESTA-godkendelse eller studievisum

Hvad angår indrejse i USA, er det ikke være nødvendigt at ansøge om et studievisum, hvis sprogkurset ikke overskrider 18 timers undervisning pr. uge. Dog er det meget vigtigt at der opnås en ESTA-godkendelse. Electronic Travel Authorization (ESTA) er obligatorisk for alle passagerer som rejser uden visum til/via USA. ESTA-ansøgningen skal laves online før afrejsen. Ansøg via dette ​link​.​

​Vælger man et sprogkursus med mere end 18 timers undervisning per uge, skal der ansøges om studievisum. Dette er lidt mere omstændigt, og du skal helst starte ansøgningsprocessen mindst 2-3 måneder før afrejse, for at være sikker på at få dit visum i tide. Det er dit eget ansvar at ansøge om visum, men vi formidler selvfølgelig de nødvendige dokumenter og informationer fra sprogskolen.

Indlogeringsmuligheder

​På sprogrejsen til Boston kan du vælge mellem følgende indlogering:

Værtsfamilie

​Indlogering hos lokal værtsfamiliei et enkeltværelse med morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad). Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.

Studiolejlighed

Hyggelig studiolejlighed beliggenede i Fenway området, cirka 20 min. med offentlig transport fra sprogskolen. Studiolejlighederne har køkken, TV, Wi-Fi, håndklæder, sengetøj og der er vaskefaciletter i bygningen. Bemærk, at du ved ankomst bliver opkrævet et kontant refunderbart depositum på 200 USD.

Kollegium

En anden mulighed du har for indlogering er skolens kollegium. Det ligger med kun 10 min gang fra sprogskolen, så her er du tæt på byen- og sprogskolens faciliteter. Man vil bo på flersengsværelser, hvor hvert værelse har eget bad. Der vil bo mellem 2-4 studerende på hvert rum. Denne indlogering er med halvpension. Bemærk, at du ved ankomst bliver opkrævet et kontant refunderbart depositum på 200 USD.

Aktiviteter og ekskursioner​

​På sprogskolen vil der hver eneste uge være arrangeret en lang række spændende sociale aktiviteter. Dette er en unik mulighed for at danne sociale relationer med de øvrige studerende på sprogskolen.

Der vil de fleste eftermiddage og aftener være mulighed for at deltage i aktiviteter.

​I weekenderne vil der ofte være arrangeret en heldagsudflugt, således at man har mulighed for at besøge andre byer end Boston.

Visse aktiviteter og udflugter vil være gratis, dog må man forvente udgifter til de fleste af aktiviteterne. Det er naturligvis frivilligt at deltage men vi anbefaler, at man tager del i aktivitetsprogrammet. Alle aktiviteter og udflugter skal tilkøbes efter ankomst til sprogskolen.​

Transfer-service

Ved ankomst til Boston International Airport har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet. Denne service skal tilkøbes ved booking.​

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.