LÆR SPANSK I BARCELONA, SPANIEN

Voksen - sprogrejse (16+)

​Barcelona er én af de smukkeste og mest spændende byer i verden. Den har et stort antal attraktioner, hvor ikke mindst det smukke bycentrum står i spidsen for disse. Ramblaen er verdenskendt – og imponerende arkitektoniske perler, heriblandt særligt Gaudí, præger bybilledet. Barcelona rummer desuden et stort Picasso museum og ikke mindst ét af Spaniens største stadioner, som er hjemsted for FC Barcelona. En interessant ting ved Barcelona er, at den næsten er lige så livlig om natten, som den er om dagen, og denne kontrast til den danske livsstil skaber det perfekte grundlag for en spændende indsigt i en helt anden måde at leve på.

​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen

Sprogskolen i Barcelona er beliggende i en charmerende bygning fra 1900-tallet i området The Eixample, ikke langt fra seværdigheder som Plaza Catalunya, Casa Batlló, La Pedrera og Casa Amatller. Området er centralt, men ikke overturistet og du finder mange lokale butikker, restauranter og cafeer i nærområdet. Der er nem adgang til byens store metro- og busnet fra sprogskolen. Selve skolen er ny og moderne, og har 9 rummelig og lyse klasselokaler med naturligt lysindfald, et computerrum, en have, en snack- og kaffebar, et lounge-omårde, samt et lille bibliotek.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Barcelona er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser med 6 deltagere i gennemsnit og maks 10. Den første kursusdag vil dit spanskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit niveau. Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Barcelona:

  • Standard spanskkursus med 20 lektioner pr. uge
  • Intensivt spanskkursus med 25 lektioner pr. uge
  • Super intensivt spanskkursus med 30 lektioner pr. uge
  • Enetimer
  • Business-spansk
  • DELE Eksamenskursus med 20 spansklektioner pr. uge (1-4 ugers varighed) - faste start datoer (16 januar, 13 marts, 17 april, 19 juni, 21 august, 18 september, 30 oktober)
  • Kombi spanskkursus med 20 gruppelektioner + 5 eller 10 enetimer pr. uge
  • Spansk + Salsa eller Flamenco

OBS: 1 gruppelektion i Barcelona har en varighed af 50 minutter, mens 1 privatlektion i Barcelona har en varighed af 55 minutter.

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Indlogeringsmuligheder

​På sprogrejsen til Barcelona har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:

​​Værtsfamilie

​Du kan blive indlogeret hos en værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde, vil I have mulighed for at booke et dobbeltværelse. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgenmad og aftensmad. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier. Der vil være håndklæder og sengetøj og gratis wifi til rådighed. Værtsfamilierne er beliggende 20-40 minutter fra sprogskolen.

Delelejlighed (min. 18 år)

En anden mulighed er at blive indlogeret i én af sprogskolens delelejligheder. Her vil du få stillet et enkeltværelse til rådighed, mens du deler køkken, bad og stue med øvrige studerende eller lokale. Indlogering i delelejlighed er uden forplejning. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde, vil I have mulighed for at booke et dobbeltværelse. Delelejlighederne er beliggende 20-40 minutter fra sprogskolen.

Aktiviteter og ekskursioner​

Sprogskolen arrangerer hver uge diverse sociale og kulturelle aktiviteter og ekskursioner, som du vil kunne tilmelde dig når først du er ankommet. Nogle af aktiviteterne vil være gratis, mens andre kræver betaling. Programmet for ugen hænger ofte ved skolens reception eller du kan spørge skolens personale efter dette.

Transfer-service

Ved ankomst til Barcelona Lufthavn (BCN) kan du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe der frem til dit logi og retur igen ved afrejse. Denne service skal tilkøbes ved tilmeldingen til sprogrejsen.

Bemærk, unge under 18 år skal tilkøbe transfer-service fra lufthavnen til værtsfamilie og ligeledes retur.​

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vorestilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på voresFAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.