LÆR SPANSK I ANTIGUA, GUATEMALA

Voksen - sprogrejse (18+)

​Er du fascineret af den latinamerikanske livsstil og livsglæde? Har du altid drømt om at kunne tale spansk? Så tag på et unikt eventyr på en sprogrejse til Guatemala!

Guatemala er virkelig et fantastisk land, som byder på meget varieret topografi, der gør landet til det perfekte sted for økoturisme, udendørs sport og store kulturelle oplevelser. Udover at klatre op på prangende vulkaner, kan du også udforske dybderne i gamle huler eller hugge en sti gennem regnskoven med din machete. Det er helt op til dig, hvilke naturoplevelser du ønsker – for Guatemala byder næsten på det hele!

Eurostudy tilbyder sprogrejser til den smukke by Antigua, der er beliggende i den sydlige del af Guatemala. Antigua er en meget speciel og unik by, der har charmende gader med brosten og masser af autentiske bygninger fra konlonitiden. Antigua har fået den sjældne World Heritage-titel af UNESCO for at bevare sin charmerende og unikke atmosfære. Den smukke by har i dag ca. 40.000 indbyggere, og det er den perfekte størrelse for dig der ønsker en autentisk oplevelse i smukke Guatemala

​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER​

Sprogskolen

Sprogskolen i Antigua er smukt beliggende i en charmerende bygning, med kort afstand til den store, centrale park. Sprogskolen byder på 10 hyggelige klasselokaler, samt en lille terrasse med en imponerende udsigt til vulkanen Agua. Derudover har sprogskolen et fællesrum, hvor de studerende kan slappe af før og efter undervisningen, samt internetadgang. Skolen tilbyder små, intensive klasser med max 8 studerende pr. hold.

​Sprogskolen i Antigua er én af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler i Guatemala, og den har en lang række internationale og nationale godkendelser bag sig. De modtager studerende fra hele verden året rundt, så den lille sprogskole oser af en international stemning.

Undervisningen

Selve undervisningen finder sted i små, internationale, niveauopdelte hold. Dit spanskniveau vil den første kursusdag blive testet, og du vil derefter blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. Sprogskolen modtager studerende på alle spanskniveauer, fra begynder til meget avanceret.

​Der er max 8 internationale studerende pr. klasse, så der er tale om små intensive klasser. Undervisningsmaterialer er inkluderet.

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Antigua:

  • Intensivt spanskkursus med 20 lektioner pr. uge
  • Kombinationskursus med 20 gruppelektioner og 10 enetimer pr. uge
  • Enetimer - 10 enetimer pr. uge

OBS: 1 lektion har en varighed på 45 minutter.​

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Indlogeringsmuligheder

Værtsfamilie

Du har mulighed for at blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier. Indlogering hos værtsfamilien er med halvpension (morgen- og aftensmad).

Nogle værtsfamilier er tæt ved sprogskolen, således at du kan gå i skole. Og den maksimale afstand mellem værtsfamilie og skole er på 20 min med offentlig transport.

Rejser du sammen med en ven/veninde har I mulighed for at blive indlogeret i et dobbeltværelse

Kollegium/hostel

Du kan også vælge at blive indlogeret i et enkelt- eller flersengsværelse på et af skolens kollegier eller hostels. Her vil du ligeledes få halvpension med i prisen.

Aktiviteter og ekskursioner​

​Sprogskolen i Antigua arrangerer hver eneste uge en lang række spændende, sociale aktiviteter og udflugter som fx sightseeing, vinsmagning, madlavningslektioner, danseundervisning, museumsbesøg, gåture og meget mere. Alle sociale aktiviteter og ekskursioner skal tilkøbes efter ankomst til sprogskolen.


Visse aktiviteter og udflugter vil være gratis, dog må man forvente udgifter til de fleste. Det er naturligvis frivilligt at deltage, men vi anbefaler, at man tager del i fritidsprogrammet.

Transfer-service

Ved ankomst til Guatemala City Airport kan du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformularen​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

​På vores prisberegner herunder, finder hurtigt og let såvel pris samt hvorvidt, der stadigt er ledige pladser.
​Hvis du bruger Mobil, Ipad, eller Notebook, så
klik her

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.