LÆR ENGELSK I LOS ANGELES, HOLLYWOOD

Voksen - sprogrejse (16+)

​​Alt hvad der sker i USA, sker altid i Los Angeles først. Taler vi om glamour, mode, kunst eller det amerikanske køkken, er Los Angeles, byen hvor fremtiden tager form, og her finder man selvfølgelig også forstaden Hollywood, som er underholdningshovedstaden over dem alle. Det er her, hvor de fleste film og tv-shows bliver optaget, og hvor mange af de kendte stjerner bor. Los Angeles er en multikulturel, anarkistisk og sprudlende by som aldrig sover.​ Los Angeles byder på alt, hvad hjertet kan begære - uanset hvilken forstad man vælger at besøge, vil der være utallige oplevelser og seværdigheder at vælge imellem. Over 140 forskellige nationaliteter er samlet i én by, og dette skaber en vis sammensmeltning af kulturer, og noget af én oplevelse for de besøgende. Los Angeles byder på små hyggelige og meget forskelligartede bydele som har sin helt egen atmosfære og charme.​

Alt i alt er Los Angeles den ultimative destination for en sprogrejse til dig der drømmer om at opleve byen, hvor alting sker og begynder

​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen

Sprogskolen i Hollywood har et ungt, innovativt tænkende og imødekommende personale. Det er en lille sprogskole, der er placeret i hjertet af Hollywood. Sprogskolen er nyligt renoveret og byder på lækre og moderne faciliteter der bl.a. inkluderer rummelige klasselokaler, interaktive whiteboards, en lækker student-lounge, udendørs arealer med BBQ, samt Wi-Fi. Desuden er der masser af lokale caféer, restauranter, fitnesscentre og biografer i området. På sprogskolen er der elever fra hele verden, så der er gode chancer for at øve dit engelske i disse omgivelser.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Hollywood er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser med max 15 elever på hvert hold. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Hollywood:

  • Vacation Engelskkursus med 20 lektioner á 45 minutter pr. uge (ESTA)
  • Vacation 25+ Engelskkursus med 20 lektioner á 45 minutter pr. uge (ESTA)  
  • ​Intensivt Engelskkursus med 28 lektioner á 45 minutter (studievisum)
  • ​Engelsk + Film (4 eller 12 ugers varighed) (studievisum)
  • ​TOEFL eksamenskursus (studievisum)

​De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

ESTA-godkendelse eller studievisum​

Hvad angår indrejse i USA, er det ikke være nødvendigt at ansøge om et studievisum, hvis sprogkurset ikke overskrider 18 timers undervisning pr. uge. Dog er det meget vigtigt at der opnås en ESTA-godkendelse. Electronic Travel Authorization (ESTA) er obligatorisk for alle passagerer som rejser uden visum til/via USA. ESTA-ansøgningen skal laves online før afrejsen. Ansøg via dette ​link​.​

​Vælger man et sprogkursus med mere end 18 timers undervisning per uge, skal der ansøges om studievisum. Dette er lidt mere omstændigt, og du skal helst starte ansøgningsprocessen mindst 2-3 måneder før afrejse, for at være sikker på at få dit visum i tide. Det er dit eget ansvar at ansøge om visum, men vi formidler selvfølgelig de nødvendige dokumenter og informationer fra sprogskolen.

Indlogeringsmuligheder

Du har følgende indlogeringsmuligheder i Hollywood:

Værtsfamilie

​Du har mulighed for at blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie. Hos familien vil du få serveret morgen- og aftensmad. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.​

​​Sprogskolens kollegium​ (min. 18 år)

​Du bliver indlogeret på skolens on-campus kollegium lige overfor skolen. Der er fælles køkken, badeværelse og vaskefaciliteter. Du vil dele værelse med en anden elev fra sprogskolen. Der er wifi, aircondition, sengetøj og håndklæder på kollegiet. Forplejning er ikke inkluderet.

​​

Studiolejlighed

​Du bliver indlogeret i et enkelt- eller dobbeltværelse sammen med en anden international studerende i en af sprogskolens små delelejligheder, der ligger kun 15 minutters gang fra skolen. I deler køkken og badeværelse. Der er fine fællesrum i lejlighedskomplekset, hvor man kan spise og socialisere sig med de andre beboere. Der er også vaskefaciliteter, wifi, og aircondition. Forplejning er ikke inkluderet, men der er et varieret udvalg af caféer og restauranter i nærområdet, samt gode indkøbsmuligheder.

​Aktiviteter og ekskursioner​

​​I Los Angeles er der inkluderet 2 gratis sociale og kulturelle aktiviteter om ugen. Aktiviteterne kan fx være filmaften, beach volleyball, besøg på museer, caféer, markeder eller cykelture. Bemærk, at det er ikke obligatorisk at deltage i aktiviteterne, men derimod en valgfri mulighed. Du vil også kunne tilkøbe ekstra aktiviteter, når først du er ankommet.

​​

Transfer-service

Der kan tilkøbes transfer-service, således at du ved ankomst til Los Angeles International Airport (LAX) vil blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til dit logi og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.