LÆR ITALIENSK I FIRENZE, ITALIEN

Voksen - sprogrejse (18+)

Firenze, der betyder ”den blomstrende”, er hovedstaden i Toscana og en af de mest charmerende byer man kan finde i Italien. Byen har en lang og spændende historie. Blandt andet var Firenze hovedstad for hele Italien i perioden år 1865 til 1870.​ Firenze er først og fremmest kendt for sine unikke kunstskatte og den imponerende arkitektur, og mange af de største europæiske kunstnere har været tilknyttet byen. Det anslås, at da kulturlivet var på sit højeste i Firenze, boede eller arbejdede en tredjedel af Europas mest indflydelsesrige kunstnere i byen. Det er ikke vanskeligt at forstå, hvorfor byen har været et mekka for kunstnere gennem tiden, for byens centrum er noget af det smukkeste. Byens historiske centrum har da også været at finde på UNESCO’s Verdensarvsliste siden år 1982. Den gamle bydel i Firenze er det største område i Europa med ensrettet trafik, og det er virkelig en oplevelse ud over det sædvanelige.​ En sprogrejse til Firenze vil være en ultimativ oplevelse, hvis du drømmer om at opleve en italiensk uspoleret charme, fantastisk kultur, og imponerende kunst i antikke omgivelser

​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen

​Sprogskolen i Firenze har en central placering i byens charmerende bycentrum, i området der hedder ”Santa Croce”. Santa Croce er kendt for de mange spændende, delikate butikker, kunstværksteder og naturligvis den unikke placering tæt ved byens mest berømte monumenter og seværdigheder.​ Sprogskolen har til huse i en smuk klassisk bygning, og den byder på behagelige undervisningslokaler og dejlige opholdsarealer for de internationale studerende. Til den ene side af sprogskolen kan du nyde udsigten til Palazzo Vecchio og fra den anden Piazza Peruzzi. ​Sprogskolen i Firenze er blandt de mest anerkendte og seriøse sprogskoler beliggende i Italien, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Sprogskolen modtager året rundt internationale studerende fra hele verden.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Firenze er som på alle vore andre sprogrejse-programmer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit italienskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau.

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Firenze:​

  • Generelt Italienskkursus med 20 lektioner pr. uge
  • ​Intensivt Italienskkursus med 30 lektioner pr. uge
  • ​Kombinations Italienskkursus med 20 lektioner + 10 enetimer pr. uge​
  • ​Enetimer​ med 20, 30 eller 40 lektioner pr. uge
  • ​Italiensk + madlavning​
  • ​Italiensk + kunsthistorie (2 ugers kursus)​

OBS: En lektion på sprogskolen i Firenze har en varighed á 45 minutter.​​

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Indlogeringsmuligheder

På sprogrejsen til Firenze har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:​

Værtsfamilie​

Du har en unik mulighed for at blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i enkeltværelse med morgenmad. Halvpension kan tilkøbes.Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier. Størstedelen af værtsfamilierne er beliggende med max 15 minutters transport med bus til/fra sprogskolen.​ Bemærk, det vil ikke være muligt at benytte værtsfamiliens køkken til selv at lave mad.

Delelejlighed

En anden mulighed vil være at blive indlogeret i én af sprogskolens delelejligheder. Her vil du få stillet et enkeltværelse til rådighed, men dele køkken, bad, stue osv. sammen med de øvrige studerende. Indlogering i delelejlighed er uden forplejning. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde, vil du have mulighed for at booke et dobbeltværelse. Der vil typisk bo 3-5 studerende i en lejlighed, håndlæder og sengelinned vil være til rådighed. Lejlighederne er centralt placeret.​

Aktiviteter og ekskursioner​

​Sprogskolen i Firenze arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som giver dig en unik mulighed for at øve sproget samtidig med du møder nye mennesker. Skolens aktivitetsprogram varierer fra uge til uge, og tilmelding og betaling sker efter ankomst direkte til sprogskolen. 

Transfer-service

Ved ankomst til Firenze lufthavn har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet og ligeledes ved afrejse har du mulighed for at blive kørt tilbage til lufthavnen.​Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen.​

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.