Rejs til York, England og lær engelsk

Young: 11-17 år​

Programoverblik​

11 - 17 år​

York​

24 eller 28 lektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Værtsfamilie​

Helpension

Varighed: 1-6 uger (min. 2 uger om sommeren)

Ankomst/afrejse på søndage

​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Rejs til York, England og lær engelsk

Sprogskolen i York, er en mindre familiedrevet skole og en af de mest anerkendte sprogskoler i det nordlige England. Den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Skolen har mere end 50 års erfaring i undervisning af studerende fra hele verden, og man sætter her en ære i at have fokus på hver enkelt elev. Det betyder, du med et ophold på sprogskolen hurtigt bliver bedre til engelsk.

Bemærk, at sommerkurserne er på minimum 2 uger, mens man  ved vinter, påske og efterår kan vælge blot én uge.

Undervisningen

Undervisningen på skolen i York er seriøs, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau. Der vil maks. være 14 elever pr. klasse. I sommerperioden er der inkluderet 25 engelsklektioner om ugen (22,5 timer) - tre formiddagslektioner á 60 minutter, og 2 eftermiddagslektioner af 45 minutter hver dag.

OBS: Uden for sommersæsonen har man 24 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge.

Indlogering og forplejning

På sprogrejsen til York vil du blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i enkelt- eller dobbeltværelse. Du vil muligvis dele værelse med en anden international studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Vær dog opmærksom på, at vi ikke kan garantere værelsestypen hvis dette ønskes. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), kan I anmode om at blive indlogeret på samme værelse.

Denne sprogrejse er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgen- og aftensmad, mens din frokost vil være en madpakke på sprogskolen.

Fakta om York

Hvor mange bor der i York? - York har ca. 180.000 indbyggere
​Hvilke seværdigheder er der i York? - National Railway Museum, York Minister, York-labyrinten, bymurene i York.  

Aktiviteter og ekskursioner​

​På sprogrejsen til York er der inkluderet en bred vifte af eftermiddagsaktiviteter, således at der hver eftermiddag (mandag til fredag) vil blive arrangeret sociale aktiviteter. Disse aktiviteter kunne være bestående af: sightseeing i York, besøg til lokale seværdigheder, sport, skattejagt, shopping og meget mere. Der vil ligeledes blive tilbudt et par sene eftermiddags- eller aftenaktiviteter, herunder kan nævnes bowling, biograf, sport og meget mere.

Der er ligeledes inkluderet 1 heldagsekskursion om lørdagen til fx Royal Armouries, Fountains Abbey, Whitby eller The Deep Aquarium.

Regler og opsyn

Det er obligatorisk at deltage i undervisningen, aktiviteter og ekskursioner, medmindre man har en særlig tilladelse fra sine forældre. Efter aktiviteterne skal du informere skolens personale om at du tager hjem. Det er tilladt at tage ind til York på egen hånd i sin fritid så længe man er minimum 2 sammen. Det forventes altid at man giver sin værtsfamilie besked om hvad tid man kommer hjem. Tidpunktet for hvornår man skal være hjemme afhænger af ens alder og aftales med skolen og værtsfamilien.​

Transfer-service

Ved ankomst til Manchester Lufthavn har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til værtsfamilien og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Det er vigtigt at ankomst og afrejse sker i tidsrummet 11-18.​ Det er obligatorisk at booke transfer-service hvis dine forældre ikke bringer og henter dig.

I sprogrejsen til York er følgende inkluderet​

  • Eurostudy International’s service før, under og efter sprogrejsen
  • Indlogering hos lokal værtsfamilie i enkelt- eller dobbeltværelse med helpension

  • Buskort til York

  • Niveautest ved ankomst og undervisningsmaterialer

  • Gratis Wi-Fi på sprogskolen

  • 24 eller 25 engelsklektioner á 45 minutter

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter, samt 1 heldagsekskursion om lørdagen

  • Kursusbevis ved afslutning

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.