LÆR SPANSK I MÁLAGA, SPANIEN

GO - sprogrejse (15-20 år)​

​​Málaga er beliggende på Spaniens sydkyst i det område, der kaldes Andalusien. Her finder man det, som de fleste forstår ved det rigtige Spanien: flamenco, de hvide landsbyer, arabiske paladser, blå himmel, smukke farvestrålende bouganvillas, tyrefægtning, historiske byer, solbadede strande og selvfølgelig den lidenskab, hvormed det andalusiske folk nyder livet.​​ Málagas historiske bycentrum med de snoede gader, hundredvis af tapasbarer og restauranter er med til at fastholde den totale spanske atmosfære. Katedralen og den arabiske borg er en del af den rige arkitektoniske arv. Picasso er født her, og der er åbnet et museum til ære for ham midt i det historiske bycentrum. Derudover findes der utallige kunstgallerier, biografer og musiksteder - til den kunstnerisk interesserede.​​ Málaga er desuden udstyret med en stor international lufthavn, som gør det til et ideelt udgangspunkt for besøg til steder som Granada, Sevilla, Córdoba og Ronda. 

Programoverblik​

15 - 20 år​

Malaga​

15 lektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium eller værtsfamilie

Helpension

Varighed: 2,4 eller 6 uger

Ankomst på søndage

Afrejse på lørdage

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Sprogskolen er grundlagt i 1971, og den er kendt som én af de bedste private sprogskoler i Spanien. Skolen har en lang række internationale godkendelser og udmærkelser bag sig og har flere gange vundet den​ fornemme pris som 'Spaniens bedste sprogskole'. Skolen er beliggende i et stille område i udkanten af Malaga med en flot udsigt over havet. Der er 25 veludstyrede klasselokaler, multimediecenter, videorum, biograf, dansestudie, restaurant, bar, solterrasse og swimmingpool og stranden er kun 15 minutter derfra i gåafstand.​

Undervisningen

​​Undervisningen finder sted på alle hverdage fra 16-19, da aktivitetsprogrammet finder sted om formiddagen, for at de unge får en spændende og inspirerende start på dagen.​ Selve undervisningen finder sted på små, internationale, niveauopdelte hold med maks 10 elever per klasse. Dit spanskniveau vil den første kursusdag blive testet, og du vil derefter blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. Du vil modtage 15 spansklektioner a 50 min. pr. uge. 

Ekstra privatlektioner

​Det er muligt at booke 4 ekstra privatlektioner (1-1), hvilket betyder at man får 15 gruppelektioner og 4 privatlektioner per uge. 

Indlogering og forplejning

I Malaga kan du vælge mellem to indlogeringsmuligheder:​

Kollegium (For 16-20-årige)

Du vil blive indlogeret på sprogskolens flotte kollegium, der er beliggende på samme campus som selve sprogskolen. Dette giver en unik mulighed for at være i det hyggelige studiemiljø 24/7. Sprogskolens kollegium er af meget høj standard, og du har mulighed for at benytte skolens swimmingpool. ​​Du kan vælge mellem et enkelt-, dobbelt- eller 3-sengsværelse med andre internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge). Vælger du at bo på kollegium kan du vælge mellem halv- eller helpension.

Værtsfamilie (For 15-20-årige)

Hvis du er 15 år gammel, kan du kun blive indlogeret hos en værtsfamilie i enkeltværelse. Værtsfamilierne er nøje udvalgt efter sprogskolens høje standarder og bor alle forholdsvis tæt på sprogskolen (maks 30 minutters transport med bus). Vælger du at bo hos værtsfamilie er halvpension inkluderet i prisen, og helpension kan tilkøbes.

​Vær opmærksom på, at både på kollegium og hos værtsfamilier gælder, at der ikke vil blive serveret frokost og aftensmad på lørdage (pga. udflugter) og frokost på søndage.​

Aktiviteter og ekskursioner​

​I Malaga er der inkluderet et stort aktivitetsprogram, således at du vil have mulighed for at deltage i en lang række sociale aktiviteter. Der vil være arrangeret sociale aktiviteter om formiddagen, som fx sightseeing, sport, bådtur, strandture, madlavningskursus, danseundervisning, kulturelle besøg og meget andet.​​ Om aftenen vil der ligeledes være arrangeret aktiviteter som fx velkomstfest, grillfest, filmaften, og tapasaften. 

I programmet er der ligeledes inkluderet 1 heldagsekskursion pr. 2 ugers sprogrejse og 2 heldagsekskursioner pr. 4 ugers sprogrejse. Ofte vil disse ekskursioner gå til fx Nerja eller Granada. 

Regler og opsyn

Programmet er egnet selvstændige og ansvarlige unge, som ​kan håndtere frihed under ansvar. De unge må gerne færdes på egen hånd i Malaga, så længe de respekterer de tidspunkter de skal være hjemme på om aftenen. Hos værtsfamilie skal du være hjemme senest klokken 23.00 i hverdagen og 24.00 i weekenden. Bor du på kollegiet ser skolen gerne, at du er hjemme senest klokken 01.00 i hverdagen og 02.00 i weekenden. 

Transfer-service

Ved ankomst til Málaga Lufthavn har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til dit logi, og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Denne service kan tilkøbes ved tilmeldingen. Ankomst og afrejse må gerne ske i tidsrummet 9-19.​OBS: Er du 15 år skal du tilkøbe transfer-service.

I sprogrejsen til Malaga er følgende inkluderet​

  • Eurostudy​ International’s service før, under og efter sprogrejsen​
  • Indlogering på sprogskolens kollegium eller hos en værtsfamilie

  • Niveautest ved ankomst​

  • Undervisningsmaterialer

  • 15 spansklektioner á 50 minutter pr. uge

  • Formiddags- og aftenaktiviteter ​

  • Kursusbevis ved afslutning​

  • Ekskursioner

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge i alderen 8-17 år er der flere valgmuligheder under programtypen Young.

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig ligeledes her

​Scroll hen over det lille "i" eller boksen i højre side for ekstra info. Når du har besluttet dig for en sprogrejse, bedes du udfylde hele tilmeldingsformularen her nedenfor, hvor du først finder prisen (se den blå boks). Husk du kun skal betale depositum på kr. 2.000,- nu, og resten 6 uger før udrejsen.

I tilfælde af at udenrigsministeriet fraråder udrejse til din værtsland (rød), eller værtslandet ikke tillader indrejse på grund af Covid-19
​og du derfor alligevel ikke ønsker at rejse, vil alle indbetalte beløb (også depositum) for sprogskolen blive refunderet.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.