LÆR ENGELSK I DUBLIN, IRLAND

GO - sprogrejse (16-20 år)​

​Dublin minder mest af alt om en miniature storby, hvor det meste ligger i en behagelig gåafstand. At gå på pub efter arbejde er en integreret del af dublinernes hverdag, og så bor der virkelig mange unge mennesker i byen. Foruden de mange kulturelle begivenheder, udgør Dublin det perfekte udgangspunkt for en spændende udflugt. Det smukke hav, de imponerende bjerge og øvrige naturområder er alle beliggende inden for en times kørsel fra Dublin, og det giver storbyoplevelsen en ekstra dimension. Alt i alt er Dublin den ultimative destination for dig mellem 16-20 år, hvis du drømmer om en sprogrejse til en dynamisk storby af en overskuelig størrelse med én af de mest levende og gæstfrie befolkninger i Europa.

Programoverblik​

16 - 20 år​

Dublin​

20 eller 25 lektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium eller værtsfamilie

Halvpension eller ingen forplejning

Varighed: 2-4 uger

Ankomst på søndage

Afrejse på lørdage

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Sprogskolen i Dublin er centralt beliggende i centrum af den smukke irske hovedstad. Den centrale beliggenhed gør, at du er tæt på byens mange kulturelle tilbud og spændende forretninger. Selve sprogskolen har til huse i en bygning opført i georgiansk stil, og den har foruden de lyse og moderne undervisningsfaciliteter en kaffebar, opholdsrum til de studerende, gratis trådløs-internet, og bibliotek. Sprogskolen i Dublin er desuden én af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler i Irland, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Sprogskolen modtager året rundt internationale studerende fra hele verden.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Dublin er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser med maks. 14 elever. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. Du vil modtage engelskundervisning sammen med sprogskolens voksne elever. Du har mulighed for at vælge mellem 20 eller 25 lektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningen kan finde sted både formiddag og eftermiddag.

Indlogering og forplejning

Værtsfamilie

Er du under 18 år bliver du indlogeret hos en værtsfamilie. De fleste værtsfamilier er placeret i forstæderne til Dublin, og du skal derfor med bus eller tog for at komme frem til sprogskolen. Der skal beregnes mellem 20-40 minutter per vej på transport. Hos værtsfamilien får du serveret morgenmad og aftensmad og i weekenden får du også en let frokost. Man spiser typisk aftensmad mellem klokken 18-19.00 i Irland. Hos de fleste værtsfamilier må man ikke selv lave mad. Der vil være mulighed for at få vasket lidt tøj hos værtsfamilien, men har man meget vasketøj må man gå på vaskeri.

Kollegium (18+)

Er du 18 år eller ældre, har du også mulighed for at blive indlogeret på skolens kollegium – Broadstone. Kollegiet består af 21 delelejligheder, der alle har stue og køkken og badeværelse. Du bliver indlogeret i et enkeltværelse. Der er ingen forplejning når du bor på kollegiet, og du skal selv stå for morgenmad, frokost og aftensmad. Der vil være sengetøj til rådighed, men du skal medbringe dit eget håndklæde. Bemærk, at du ved ankomst bliver opkrævet €100 i depositum.​

​Aktiviteter og ekskursioner​

Der bliver hver dag tilbudt et socialt aktivitetsprogram med spændende eftermiddagsaktiviteter for alle skolens elever. Det kan fx være sight-seeing i Dublin. Tre aftener om ugen er der designet et helt specifikt socialt aktivitetsprogram til skolens GO (Young Adult) deltagere, hvor det er muligt at lære de andre deltagere rigtig godt at kende. Om lørdagen vil det være muligt at tage på heldagsekskursion med de andre elever fra sprogskolen.

​Regler og opsyn

Denne sprogrejse er egnet til selvstændige unge, som kan håndtere frihed under ansvar. Det er obligatorisk at deltage i undervisningen, mens aktiviteter og ekskursioner er valgfri. For de 16-17-årige vil der være visse regler. Fx skal sprogskolen før din ankomst informeres om, hvornår du skal være hjemme hvis du går ud om aftenen. Er du 18 år eller ældre bliver du betragtet som voksen.

Transfer-service

Ved ankomst til Dublin lufthavn har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til din værtsfamilie. Denne service er kun mulig hvis du bor hos værtsfamilie og skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen. 

Bemærk, er du under 18 år skal du tilkøbe transfer-service.

I sprogrejsen til Dublin er følgende inkluderet​

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen​
  • Indlogering på sprogskolens kollegium eller hos værtsfamilie​
  • Niveautest ved ankomst​
  • Undervisningsmaterialer​
  • 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge
  • Aftenaktiviteter og 1 heldagsekskursion hver lørdag​
  • Kursusbevis ved afslutning​

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge i alderen 8-17 år er der flere valgmuligheder under programtypen Young.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.