LÆR ENGELSK I BOURNEMOUTH, ENGLAND

GO - sprogrejse (16-20 år)​

​​Bournemouth er én af de mest attraktive universitetsbyer i det sydlige England, og den er en meget populær ferieby for englændere, der ønsker at nyde de sydlige engelske himmelstrøg. Bournemouth er beliggende med ca. 2 timers transport til London, så en weekendtur til Englands hovedstad vil sagtens kunne arrangeres.​​ Bournemouth har alt det, man har brug for på en sprogrejse - en lækker og indbydende strand, hyggelige butikker og gode shoppingmuligheder, cafeer, restauranter, barer, natklubber, parker, og et imponerende landskab.​ Byen er en meget sikker destination, da byens størrelse ikke er overvældende, og lokalbefolkningen er vant til at håndtere turister med den bedste engelske service.​​ Denne destination er perfekt for dig, der ønsker at bo i sommerparadiset i det sydlige England.​

Programoverblik​

16 - 20 år​

Bournemounth​

20 lektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Værtsfamilie​

Helpension

Varighed: 2-10 uger

Ankomst/afrejse på søndage

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen

Sprogskolen er beliggende på den hyggelige Wimborne Road, og skolen huser kun unge studerende, så man kan ikke undgå at møde andre unge fra hele verden. Sprogskolen byder på gode undervisningslokaler, grønne områder og meget mere. Denne skole er én af de mest anerkendte sprogskoler i Bournemouth med mere end 60 års erfaring, og der tilbydes engelskundervisning på seks forskellige niveauer.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Bournemouth er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser med maks 15 elever. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. På denne sprogrejse er der inkluderet 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningen kan finde sted både formiddag og eftermiddag.

Indlogering og forplejning

På sprogrejsen til Bournemouth vil du blive indlogeret hos en værtsfamilie.

Er du 16 eller 17 år i et delt værelse med en anden international studerende.

Er du 18 år eller ældre i et enkeltmandsværelse. 

Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af værtsfamilierne.

På denne rejse til Bournemouth er der helpension inkluderet. Det betyder at du vil få morgenmad og aftensmad serveret ved din værtsfamilie og frokost i sprogskolens cafeteria. På dage med ekskursion vil du få en madpakke med.

Regler og opsyn

Regler og opsyn

Programmet er egnet for selvstændige og ansvarlige unge, som ​kan håndtere frihed under ansvar. På første kursusdag vil din værtsfamilie hjælpe dig med at finde vej til skolen, og du vil ligeledes modtage et ID kort med emergency kontaktoplysninger på sprogskolen. Er du under 18 år, vil der være bestemte regler du skal følge, mens elever over 18 år får mere frihed.​

Aktiviteter og ekskursioner​

​I Bournemouth er der ligeledes inkluderet et stort aktivitetsprogram, således at du vil have mulighed for at deltage i en lang række sociale eftermiddags- og aftenaktiviteter. Eftermiddagsaktiviteterne vil ofte være bestående af sightseeing, gåture, biograf, kunstlektion, strandtur, sport osv.​​ Aftenaktiviteterne vil ofte være bestående af quiz, biograf, fest, strandture osv. Bemærk at der ikke vil være arrangeret aktiviteter hver eneste aften.​ I Bournemouth er der inkluderet 1 heldagsekskursion pr. uge til spændende steder, som fx London med besøg på the National Gallery og Trafalgar Square.

Engelsk + fodbold

I juli måned (med start d. 1. eller 22.) er det muligt at vælge et 2-ugers fodboldorienteret-aktivitetsprogram, hvor man om eftermiddagen, i stedet for at deltage i de regulære aktiviteter, vil træne med kvalificerede fodboldtrænere og i weekenden besøge fodboldstadioner som fx. Wembley Stadium i London og AFC Bournemouth Stadium. 

Transfer-service

​Ved ankomst til London Heathrow har du mulighed for at booke transfer-service, hvilket indebærer, at du bliver hentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til værtsfamilien i Bournemouth og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst skal ske til London Heathrow i tidsrummet 8-20, mens afrejse fra London Heathrow kan finde sted mellem klokken 10-16.​

I sprogrejsen til Bournemouth er følgende inkluderet​

  • Eurostudy ​International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Indlogering hos en lokal værtsfamilie i et delt værelse med helpension​
  • Niveautest ved ankomst​
  • Undervisningsmaterialer​
  • 20 engelsklektioner pr. uge
  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter, samt ​1 heldagsekskursion pr. uge
  • ​Kursusbevis ved afslutning

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge i alderen 8-17 år er der flere valgmuligheder under programtypen Young.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.