LÆR ENGELSK I BOSTON (CHESTNUT HILL), USA

GO - sprogrejse (16+)

​Dette GO-program giver unge over 16 år en rigtig fin mulighed for at opleve, hvordan det er at bo og studere på et typisk amerikansk universitetscampus for en kortere periode. Sprogkurset her foregår nemlig på Pine Manor College Campus i udkanten af Boston (Chestnut Hill) - et hyggeligt og trygt område kun 20-30 minutter fra Boston downtown med offentlig transport.

Du bliver indlogeret på universitetets kollegieværelser og går på sprogkursus i de moderne klasseværelser på universitetet, som kun er 3 minutters gang fra kollegiet. Campus er desuden omgivet af et smukt skovområde, og der er kun 10 minutters gang til den nærmeste sporvognsstation. Skolen udbyder et omfattende aktivitets- og ekskursionsprogram hver uge, hvorfra de unge kan tilkøbe enkeltaktiviteter og -ekskursioner, som det passer dem, efter ankomst. Dette giver lidt ekstra frihed til de unge til selv at vælge hvad de ønsker at deltage i. De fleste deltagere er 16-22 år, og dette program er godt for selvstændige, ansvarlige unge med masser af rejse- og oplevelseslyst, som ønsker visse faste rammer, men også frihed til at lave ting på egen hånd.

Programoverblik​

16+​

Boston​

20 lektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium

Helpension

Varighed: 2-8 uger

Ankomst på søndage

Afrejse på lørdage

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Dette program finder sted på universitetet Pine Manor College, som er kendt for at være et af de bedste universiteter i New England. Personalet er ungt, innovativt tænkende og imødekommende. 

Undervisningslokalerne er moderne og veludstyrede med interaktive whiteboards, wifi mm. Af sportfaciliteter finder du blandt andet: Udendørs fodbold, softball og tennisbaner, fitness udstyr, indendørs basketball, softball, vollyball, tennis og badmintons baner, samt danse faciliteter. 

På sprogskolen er der elever fra hele verden, så der er gode chancer for at øve dit engelsk rigtig meget i disse omgivelser.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Boston er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. 

Undervisningen på dette program har fokus på både at tale, lytte, skrive og læse engelsk, herunder grammatik, udtale og udvidelse af ordforråd. Der vil desuden være fokus på kulturforståelse og samarbejde på tværs af kulturer.

Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. Du vil få 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge. Der er maks. 15 elever per hold.

Indlogering og forplejning

Du kan vælge mellem at blive indlogeret i et dobbeltværelse eller enkeltværelse på sprogskolens on-campus kollegium. On-campus kollegiet er beliggende samme sted som sprogskolen på det flotte Pine Manor College Campus. Du vil dele gang med omtrent 11 andre elever, som du også vil dele badeværelser og fællesrum med. Der er vaskefaciliteter på kollegiet. Du behøver ikke medbringe sengetøj og håndlæder, da kollegiet sørger for dette. Vælger du dobbeltværelse, vil du dele værelse med en anden international studerende fra sprogskolen. 

Kollegiet ligger kun 10 minutters gang fra sporvognsstationen i Chestnut Hill.

OBS: Det er muligt at booke et enkeltværelse mod et ekstra gebyr (som angivet på prisberegneren).

En tredje mulighed er indlogering i enkeltværelse hos en lokal værtsfamilie. Man skal her være opmærksom på, at familierne kan bo i op til 45-55 min. afstand med transport fra skolen.

Dette program omfatter helpension (fra mandag-fredag) og halvpension (brunch og aftensmad) i weekenden, hvilket betyder at der er 3 måltider inkluderet fra mandag til fredag og 2 måltider lørdag-søndag. Alle måltider serveres i on-campus kollegiets kantine, som ligger tæt ved kollegieværelserne. (Bor man hos en værtsfamilie, spiser man morgen- og aftensmad med familien).

Aktiviteter og ekskursioner​

​Der er 2 gratis aktiviteter per uge inkluderet i prisen (fx filmaften, madklub, frivilligt arbejde, cooking class mm.) . Herudover tilbyder skolen et omfattende aktivitetsprogram hver uge, hvor de unge kan tilkøbe de aktiviteter, som de ønsker at deltage i fra uge til uge. Disse aktiviteter kan fx omfatte: Red Sox baseball-kamp, Celtics basketball-kamp, Six Flags-tur, Museum of Fine Arts mm. Bemærk, at det er ikke obligatorisk at deltage i de gratis aktiviteter, men derimod en valgfri mulighed.

På dette program er der ikke inkluderet ekskursioner, men skolen vil hver uge have spændende ekskursioner på programmet, som fx Cape Cod, New York, strandture, Newport mm., som man kan tilkøbe fra uge til uge, når først man er ankommet. 

Regler og opsyn

Dette program er egnet for selvstændige og ansvarlige unge, som ​kan håndtere frihed under ansvar. Det er ikke obligatorisk at deltage i de udbudte aktiviteter, og de unge har frihed til at færdes på egen hånd, som de ønsker det. Der er dog 24 timers opsyn på kollegiet og man kan få kontakt med personalet til enhver tid. 

Transfer-service

Det er muligt at tilkøbe transfer-service, således at du ved ankomst til Logan International Airport vil blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til dit logi og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal helst ske i tidsrummet 9-21. Transfer vælges og tilkøbes ved udfyldning af prisberegner/tilmelding.

I sprogrejsen til Boston er følgende inkluderet​

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen​
  • 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge i international, niveauopdelt klasse (max 15 elever per hold)

  • Indlogering på sprogskolens on-campus kollegium i enkelt- eller dobbeltværelse med helpension (man-fre) og halvpension i weekenden

  • Niveautest ved ankomst

  • Kursusbevis ved afslutning

  • 2 aktiviteter per uge (samt mulighed for at tilkøbe mange flere aktiviteter efter ankomst)

  • Undervisningsmaterialer

ESTA-ansøgning

Hvad angår indrejse i USA, vil det ikke være nødvendigt at ansøge om et visum, da sprogprogrammet kun er sammensat med 20 lektioner á 45 minutter pr. uge. Dog er det meget vigtigt at der opnås en ESTA-godkendelse. Electronic Travel Authorization (ESTA) er obligatorisk for alle passagerer som rejser uden visum til/via USA. ESTA-ansøgningen skal laves online før afrejsen. Ansøg via dette link.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge i alderen 8-17 år er der flere valgmuligheder under programtypen Young.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.