LÆR TYSK I BERLIN, TYSKLAND

GO - sprogrejse (16-18 år)​

​Tysklands pulserende hovedstad. Gamle Berlin-rejsende vil næppe genkende byen - nye bygninger i glas og stål er skudt op overalt, og der bygges stadig.​ Du kan stadigvæk finde den specielle Berlin-atmosfære i de gamle bydele, som fx Kreuzberg, Prenzlauer Berg og Friedrichshain, hvor de lokale mødes til en kop kaffe.

​Et besøg i Berlin burde være et "must" for enhver skoleelev eller studerende, for byens historie er hele Europas historie samlet på ét sted. Berlin har været vidne til store omvæltninger efter 30 års krig over nazisme og kold krig, men fremstår i dag som en moderne hovedstad, hvor tempoet kan tage pusten fra selv den mest hærdede storbyrejsende.​

Programoverblik​

16 - 18 år​

Berlin​

20 lektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium eller hostel

Halvpension

Varighed: 2-4 uger

Ankomst/afrejse på søndage

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Skolen er ideel for den studerende, som ønsker at lære tysk samtidig med at bo i et af Berlins mest moderne kvarterer - Prenzlauer Berg. Sprogskolen er beliggende omgivet af små caféer, hyggelige små butikker, heriblandt mange design- og secondhand-butikker. Her er kun en kort gåtur til den berømte “Mauer Park”, hvor man kan opleve et stort stykke af Berlinmuren i trendy og kreative omgivelser. 

Sprogskolen er én af de mest anerkendte og smukkeste sprogskoler i Berlin, og dens campus dækker et område på over 9000m2 med 50 kollegielejligheder, 40 klasseværelser, lounge, restauranter, kantine og en skøn have, der er perfekt til afslapning mellem undervisningen og aktiviteterne.​

På sprogskolen er der elever fra hele verden, så der er gode chancer for at øve dit engelsk rigtig meget i disse omgivelser.

Undervisningen

Undervisningen i Berlin er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. 

Den første kursusdag vil dit tyskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. 

På denne sprogrejse er der inkluderet 20 tysklektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningen kan finde sted både formiddag og eftermiddag. Undervisningsmaterialer er inkluderet.​

Obs: Vær opmærksom på at man på denne sprogrejse ikke må være absolut begynder i tysk, dvs. man skal have haft tysk i skolen i mindst ét år forud for rejsen.

Indlogering og forplejning

På denne sprogrejse er der to former for indlogering at vælge mellem afhængigt af ledighed:

(1) Flersengsværelse på sprogskolens on-campus kollegium

(2) 2-sengsværelse på hostel ved siden af sprogskolen

Begge værelsestyper er med eget badeværelse. Du vil dele værelse med andre internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv.

Der er halvpension inkluderet. Det betyder at du vil få morgen- og aftensmad serveret i sprogskolens lækre cafeteria. ​

Aktiviteter og ekskursioner​

Der er inkluderet et stort socialt aktivitetsprogram med en spændende eftermiddagsaktivitet pr. dag, som fx sightseeing i Berlin, gåtur på Kurfürstendamm, Potsdamer Platz, tur til Wannsee (badesø), Berlinmuren, Checkpoint Charlie, tur til Neuer See med mulighed for at ro og meget mere.​​ Hver aften vil der ligeledes være arrangeret en aftenaktivitet, som fx filmaften, spil, beach​volley, barbecue i haven, tur til lokal pub, havefest og meget andet. ​​Aktiviteterne er valgfri.

​Der er inkluderet 1 heldagsekskursion på lørdage til fx Potsdam & Sanssouci Slot.​ Der kan forekomme mindre betalinger ved visse aktiviteter, som fx €10 til museumsbesøg. Det forsøges at holde disse udgifter på et absolut minimum. 

Regler og opsyn

Denne sprogrejse er egnet til selvstændige unge, som kan håndtere frihed under ansvar. Det er obligatorisk at deltage i al undervisning, mens aktiviteter og ekskursioner er valgfri (dog er der ingen refusion, hvis man springer disse over). De unge har frihed til at færdes på egen hånd, dog skal 16-17-årige senest være hjemme ved midnat. Vær opmærksom på, at alkohol per tysk lov kan købes og indtages fra en alder af 16 år. Det er dog strengt forbudt at både drikke og ryge på skolens område. 

Transfer-service 

Ved ankomst til Berlin Tegel Lufthavn, Berlin Schoenefeld Lufthavn, Berlin Busstation ZOB eller Berlin Togstation HBF vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, der vil bringe dig til sprogskolen i Berlin, og ligeledes retur til lufthavnen, togstationen eller busstationen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal ske i tidsrummet 8-22.​

I sprogrejsen til Berlin er følgende inkluderet​

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen​
  • Retur transferservice
  • Indlogering på sprogskolens on-campus kollegium i flersengsværelse eller off-campus hostel i dobbeltværelse med halvpension​
  • Niveautest ved ankomst​
  • Undervisningsmaterialer​
  • 20 tysklektioner á 45 minutter pr. uge
  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter
  • 1 heldagsekskursion hver lørdag​
  • Kursusbevis ved afslutning​

Vær opmærksom på, at sprogskolen ved ankomst opkræver et rengøringsgebyr på €30 samt et depositum på €100 (som betales tilbage, hvis intet er ødelagt ved afrejse). Disse beløb er således ikke inkluderet i prisen. Herudover skal der beregnes penge til offentlig transport (ca. €30 per uge).

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge i alderen 8-17 år er der flere valgmuligheder under programtypen Young.

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig ligeledes her

​Scroll hen over det lille "i" eller boksen i højre side for ekstra info. Når du har besluttet dig for en sprogrejse, bedes du udfylde hele tilmeldingsformularen her nedenfor, hvor du først finder prisen (se den blå boks). Husk du kun skal betale depositum på kr. 2.000,- nu, og resten 6 uger før udrejsen.

I tilfælde af at udenrigsministeriet fraråder udrejse til din værtsland (rød), eller værtslandet ikke tillader indrejse på grund af Covid-19
​og du derfor alligevel ikke ønsker at rejse, vil alle indbetalte beløb (også depositum) for sprogskolen blive refunderet.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.