SPROGKURSUS & PRAKTIK​ I UDLANDET​

Kunne du tænke dig at kombinere et sprogkursus i udlandet med ulønnet praktik?

Så behøver du ikke lede længere. Eurostudy tilbyder spændende destinationer til dig, der leder efter en mulighed for at kombinere sprogindlæring med en arbejdsoplevelse i udlandet. Det varierer lidt fra sted til sted, og afhænger samtidigt af dine nuværende sprogkundskaber, men der vil ofte være tale om et 4-8 ugers sprogkursus efterfulgt af en ulønnet virksomhedspraktik i 6-12 uger.

Kombinationsmuligheder

Der er rigtig mange forskellige kombinationsmuligheder, når man taler om et ulønnet praktikophold i udlandet. En af de mest populære kombinationer er fx:

4-12 ugers standard sprogkursus med 20 lektioner pr. uge + 12 ugers praktik i lokal virksomhed

Hvad kræves af dig?

Som udgangspunkt kræves det, at du i forvejen har basale kompetencer i det sprog, der tales, der hvor du gerne vil i praktik. Hvis du på nuværende tidspunkt er på begynderniveau, vil det nok kræves, at du tager i hvert fald 8-12 ugers sprogkursus inden selve praktikken. Er dine sprogkompetencer derimod allerede på et højt niveau, kan du muligvis nøjes med 4 ugers sprogkursus inden praktikken. Du vil også skulle sende et CV på engelsk (eller på det givne sprog i det land du vil til), før vi kan gå videre med planlægningen af din praktik. Ud fra din tidligere arbejdserfaring og uddannelse, vil sprogskolen nemmere kunne vurdere, om de kan tilbyde en praktikplads, der passer til netop dig og dine interesser og ønsker.

Arbejdsområder

​Din praktikvirksomhed vil blive fundet, før du ankommer til destinationen eller kort tid efter ankomst. Når du tilmelder dig kurset og praktikopholdet, vil du blive spurgt om, hvilket arbejdsområde du foretrækker, og der vil som oftest være følgende overordnede muligheder at vælge imellem:

 • Administration
 • Undervisning
 • Fashion
 • Grafisk design
 • Hotel og turisme
 • Marketing
 • Medier/journalistik
 • Arkitektur
 • Finans
 • IT
 • Jura

​​Planlægning

Praktikophold i udlandet er en mere kompleks affære end blot et sprogkursus – der findes hundredvis af muligheder og kursussammensætninger. Udover at sende dit CV på engelsk (eller andet sprog), skal du også overveje, hvor længe du gerne vil (eller har brug for at komme) på sprogkursus forud for praktikken, hvordan du vil indlogeres mm. Det anbefales også at du læser vores side om skræddersyede programmer og gør dig de anbefalede overvejelser omkring kursustype, indlogering, forplejning mm. 

Når du har gjort dig sådanne overvejelser, anbefaler vi alle interesserede at kontakte os på telefon 5671 6566 eller via e-mail eurostudy@eurostudy.dk, så vi sammen kan finde den bedste mulighed for sprogkursus og praktik i udlandet til netop dig.

​På vores prisberegner herunder, finder hurtigt og let såvel pris samt hvorvidt, der stadigt er ledige pladser.
​Hvis du bruger Mobil, Ipad, eller Notebook, så
klik her

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.