SPROGKURSUS & FRIVILLIGT ARBEJDE​​

​Kunne du tænke dig at komme på sprogkursus og samtidigt lave frivilligt arbejde?

Dette er den perfekte kombination for både at forbedre dine sprogkompetencer gevaldigt samtidigt med at du kommer ind under huden på en fremmed kultur samt får dig en unik og øjneåbnende oplevelse. Du kan fx tage på sprogkursus i 2-4 uger og derefter lave frivilligt arbejde i 2-8 uger. Ja, der er i virkeligheden et hav af kombinationsmuligheder alt efter hvordan din tidsramme ser ud.

Arbejdsområder

​Afhængigt af hvor du gerne vil hen, tilbydes der forskellige former for frivilligt arbejde, fx inden for følgende arbejdsområder:


  • ​Dyrepasning
  • Miljøprojekter
  • Undervisning
  • Socialt arbejde
  • Landbrug og andet dagligdagsarbejde i oprindeligt, indiansk samfund
  • Byggeprojekter
  • Sundhed​

Planlægning

Et ophold med sprogkursus + frivilligt arbejde i udlandet kræver lidt mere planlægning end blot et sprogkursus – der findes mange muligheder og kursussammensætninger. 

Du skal overveje, hvor længe du gerne vil (eller har brug for at komme) på sprogkursus forud for det frivillige arbejde, hvor længe du vil lave frivilligt arbejde, hvor mange timer du ønsker at arbejde om ugen, hvordan du vil indlogeres mm. Det anbefales også at du læser vores side om skræddersyede programmer og gør dig de anbefalede overvejelser omkring kursustype, indlogering, forplejning mm. 

Kontakt os

Når du har gjort dig sådanne overvejelser, anbefaler vi alle interesserede at kontakte os på telefon 5671 6566 eller via e-mail eurostudy@eurostudy.dk, så vi sammen kan finde den bedste mulighed for sprogkursus og frivilligt arbejde i udlandet til netop dig.​

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.