​SPROGKURSER MED ERHVERVSFOKUS

EN INVESTERING I HUMAN KAPITAL!​

​​

​Efteruddannelse og sproglig opkvalificering betaler sig!

Langt de fleste virksomheder kræver i dag stærke sproglige kompetencer af deres medarbejdere. Arbejder virksomheden med international handel, global leverandørkontakt, præsentation, forhandling osv. kræver dette gode sproglige kundskaber hos den enkelte medarbejder.

Eurostudy International kan i den forbindelse tilbyde opkvalificering af medarbejdere i form af erhvervskurser i udlandet. Vi tilrettelægger sprogkurser til den enkelte medarbejder eller til en gruppe af medarbejdere. Vi har et tæt samarbejde med de mest anerkendte sprogskoler for professionelle, som udelukkende modtager internationale business-klienter.

Eurostudy International tror på idéen med at forbedre medarbejdernes sproglige kvalifikationer i det land, hvor sproget tales. Herved opnås den bedste undervisning af lokale lærere, som foruden den sproglige kompetence, også ofte har en uddannelse inden for jura, finanssektoren, marketing mm. Her er der mulighed for fuld koncentration om det valgte kursus, når det daglige arbejde ikke griber forstyrrende ind i undervisningen. I fritiden åbnes mulighed for at drøfte faglige emner på fremmedsproget med de øvrige kursister og lærere.

Destinationerne

Eurostudy International kan arrangere erhvervskurser i forskellige lande, der dækker følgende sprog: engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, portugisisk, kinesisk, japansk og russisk. Følgende steder vil være de mest optimale for et erhvervskursus, men vi har mange spændende muligheder:

England

Tyskland

Frankrig

Japan

​Spanien

Tilmelding

Mange af vores erhvervskurser (eller business-kurser) fremgår af prisberegneren, mens andre ikke fremgår af prisberegneren men stadig er en mulighed. Tilbydes der erhvervs/business-kursus på den enkelte destination, vil det fremgå under afsnittet Undervisningen på de enkelte programinfosider for voksne. Fremgår det ønskede erhvervskursus ikke af prisberegneren, bedes du kontakte os for yderligere info om pris og mulige rejsedatoer. Ved at klikke på linksne ovenfor kan du se generelle oplysninger om destinationerne. For at vi kan hjælpe med at sammensætte en perfekt sprogrejse med erhvervsfokus til dig, bedes du læse oplysningerne om erhvervskurser her til højre samt siden vedrørende skræddersyede programmer. Du kan så kontakte os med dine ønsker for en sprogrejse, så vi kan finde den bedste mulighed til netop dig. 

Tilmelding sker ved at udfylde vores prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Spørgsmål?

Kontakt venligst eurostudy@eurostudy.dk for flere oplysninger omkring mulighederne for at komme på sprogkursus med erhvervsfokus.

​Sprogkurserne

Der er en lang række forskellige typer af sprogkurser at vælge imellem, og udvalget er naturligvis også forskelligt fra skole til skole. Herunder er der en kort gennemgang af de mest gængse og populære:

Gruppekursus i minigruppe

Her varierer deltagerantallet mellem 3 og 6 personer. Der tages udgangspunkt i dagligdags-situationer på arbejdspladsen, og der opbygges et ordforråd anvendeligt i forhandlingssituationer såvel som i skriftlig kommunikation med samarbejdspartnere. De få deltagere på kurset giver underviseren lejlighed til størst mulig kontakt med hver enkel kursist.

Lukket gruppekursus

Dette kursus giver mulighed for, at en homogen gruppe fra samme arbejdsplads kan modtage undervisning, hvor indholdet er tilrettelagt efter netop denne gruppes ønsker og behov. Kontakt os for yderligere info herom.

Kombinationskursus (det mest populære)

Et kombinationskursus består af et vist antal gruppelektioner kombineret med enetimer, der tager udgangspunkt i den enkelte kursists specielle behov. Kursistens ønsker vedrørende enetimernes indhold inddrager læreren i sin planlægning, så undervisningen gennemføres med optimalt udbytte for kursisten. Kombinationskurset åbner mulighed for at kombinere det meget målrettede med det sociale.

Enetimer

Enetimer vælges oftest af kursister, der har meget begrænset tid til rådighed, hvorfor et sådant kursus kan bestå af mellem 20-50 individuelle lektioner pr. uge. Indholdet af lektionerne bliver her planlagt i nøje overensstemmelse mellem lærer og kursist. Frokost bliver oftest indtaget med læreren på en nærliggende café eller restaurant, hvor disse omgivelser danner ramme om undervisningen.

Indlogeringsmuligheder

Under dit ophold i udlandet er det meget vigtigt for os, at du har de mest optimale rammer også mht. til dit logi. Derfor tilbyder vi en lang række forskellige indlogeringsmuligheder, og herunder vil vi kort kommentere på de mest populære.

Logi hos en lokal værtsfamilie

Mange af sprogskolerne har udvalgt specielle familier til "executives", hvor den studerende typisk har eget badeværelse til rådighed. Maden er udsøgt og boligen har en væsentlig størrelse samt en høj grad af komfort. Alternativt er det selvfølgelig også muligt at bo hos en standard-værtsfamilie til en billigere pris. At bo hos værtsfamilie bidrager både til at få øvet almindelig dagligdagskommunikation på det givne sprog samt åbner op for en social mulighed ved siden af det daglige kursusforløb. Desuden giver det en unik indsigt i den lokale kultur, hvilket naturligvis også er gavnligt i forhold til al slags kommunikation på sproget.

Hotel

Hvis der ønskes en mere uafhængig form for logi, vil skolerne være behjælpelige med at finde et hotelværelse i den ønskede kategori i nærheden af undervisningsstedet.

Logi på sprogskolen

Enkelte skoler tilbyder en helhedsløsning, hvor både undervisning og logi finder sted i nøje udvalgte omgivelser med en udsøgt grad af service og forplejning. En god løsning for den kursist, der ønsker at koncentrere sig fuldt og helt om studierne. Denne løsning tilbydes f.eks. på vores eksklusive erhvervsprogram i Wales, England​. Kontakt os for mere info herom.

Lejlighed

Mange skoler tilbyder også indlogering i privat eller delt lejlighed. 

Se de enkelte programinfosider for voksne for hver destination for at få mere info om indlogeringsmuligheder de forskellige steder.

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig ligeledes her

​Scroll hen over det lille "i" eller boksen i højre side for ekstra info. Når du har besluttet dig for en sprogrejse, bedes du udfylde hele tilmeldingsformularen her nedenfor, hvor du først finder prisen (se den blå boks). Husk du kun skal betale depositum på kr. 2.000,- nu, og resten 6 uger før udrejsen.

I tilfælde af at udenrigsministeriet fraråder udrejse til din værtsland (rød), eller værtslandet ikke tillader indrejse på grund af Covid-19
​og du derfor alligevel ikke ønsker at rejse, vil alle indbetalte beløb (også depositum) for sprogskolen blive refunderet.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.