LÆR ENGELSK I YORK, ENGLAND

40+ sprogrejse

​York spillede en meget vigtig rolle for romerne, sakserne, vikingerne og normannerne. Senere i historien blev York en kort årrække Englands hovedstad, og byen bliver stadig den dag i dag omtalt som ”Englands nordlige hovedstad”.

​Byen er smukt beliggende omgivet af imponerende middelalderlige mure, og det historiske centrum er domineret af den imponerende gotiske katedral, som er den største af sin slags i Nordeuropa. ​I dag er York en levende universitetsby, pakket med restauranter, cafeér, butikker og alt er beliggende i gåafstand fra sprogskolen.

​Byen byder desuden på en lang række teatre, biografer og spændende spillesteder. York er en fantastisk hyggelig destination, især hvis man har interesse for kultur, kunst og historie.​

​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Sprogskolen i York er én af de mest anerkendte sprogskoler i det nordlige England, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Skolen har mere end 50 års erfaring i undervisning af studerende fra hele verden, og man sætter her en ære i at have fokus på hver enkelt elev. Sprogskolen er beliggende i et hyggeligt villakvarter i York og med kort afstand til det historiske centrum. Sprogskolen har rummelige, veludstyrede undervisningslokaler, auditorium, bibliotek, computerrum, fællesrum, udestuer, café og gratis Wi-Fi adgang.

Undervisningen

Undervisningen på skolen i York er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, opdelte klasser. Den første kursusdag vil ens engelskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau. Der er max 14 elever på hvert hold.

Der er inkluderet 20 lektioner á 45 minutter pr. uge.

Indlogering og forplejning

​Du vil blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier. Du får en unik mulighed for at øve dit engelske, ved at bo ved en værtsfamilie, så denne indlogering er perfekt for dig der virkelig vil udvikle dit sprog.

Der er inkluderet halvpension mandag til fredag (dvs. morgenmad og aftensmad) og helpension i weekenden (dvs. alle tre måltider lørdag-søndag).

Aktiviteter og ekskursioner​

​Der er inkluderet et fuldt arrangeret aktivitets- og udflugtsprogram. Du vil typisk have undervisning om formiddagen, og aktiviteter om eftermiddagen. Aktiviteterne om eftermiddagen er specielt henvendt til sprogskolens 40+ studerende.

Transfer-service

Du kan tilkøbe transfer-service, således at du ved ankomst til Manchester Airport vil blive afhentet af en fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet. Ligeledes kan du tilkøbe transfer ved afrejse. 

Ankomst og afrejse skal ske på søndage i tidsrummet 11-18.

Rejseperioder

Det er muligt at være afsted i 1-4 uger med afrejse på følgende datoer:

​03. maj 2020

07. juni 2020

02. august 2020

22. november 2020

I sprogrejsen til York er følgende inkluderet:

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Niveautest ved ankomst til sprogskolen​
  • 50+ Engelskkursus med 20 lektioner á 45 minutter pr. uge​
  • Standard undervisningsmaterialer​
  • Fuldt 50+ eftermiddagsprogram med mange spændende aktiviteter og udflugter​
  • Logi hos lokal værtsfamilie i enkeltværelse med halvpension​
  • Kursusbevis ved afslutning

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for 50+, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.