LÆR SPANSK I NERJA, SPANIEN

50+ sprogrejse

​Nerja er en lille by med 20.000 indbyggere beliggende på Costa del Sol, ca. 50 minutters kørsel fra Malaga. Byen er omgivet af bjerge og smukke strande og byder de besøgende på et dejligt klima med en middeltemperatur på omkring 20 grader året rundt.

​Der har boet folk i Nerja siden stenalderen, men byen har sit navn og oprindelse fra araberne, som kaldte byen Narixa. Den venlige befolkning, deres traditioner og byens placering gør Nerja til det ideelle sted for en sprogrejse, for dem, der sætter rolige omgivelser og overskuelighed i højsædet

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Sprogskolen i Nerja er beliggende i hjertet af den gamle bydel, i en typisk andalusisk bygning, med kun få minutters gang til logier, forretninger og strande. Skolen består af 12 klasselokaler, en boghandel, et bibliotek, et multimedierum og en café. Sprogskolen har desuden smukke og charmerende omgivelser i form af deres egen eksotiske have med mange smukke og spændende planter, og alt kan benyttes af de studerende. Skolen er den mest anerkendte af sin slags i Nerja, og den har ligeledes både internationale og nationale anerkendelser.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Nerja er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, opdelte klasser.

Den første kursusdag vil ens spanskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til ens niveau. På 50+ sprogrejsen til Nerja er der inkluderet 15 spansktimer pr. uge på hold med max 10 studerende.

Indlogering og forplejning

​Sprogskolens hotel er beliggende i det gamle kvarter i Nerja, og her er 30 værelser til kursisterne. Hotellet er beliggende med få minutters gang fra sprogskolen og den smukke strand. Hotellet har en smuk tagterrasse med swimmingpool, elevator, aircondition, køkkenfaciliteter og meget mere. 

Du vil blive indlogeret i et enkeltværelse.

I perioden april til og med oktober er morgenmad inkluderet i prisen. Du kan tilkøbe halvpension, som består af morgenmad på hotellet, og enten frokost eller aftensmad efter eget valg på en restaurant tæt på skolen.

I perioderne januar-marts og november-december er prisen væsentligt lavere og der er ikke inkluderet morgenmad, men frokost eller aftensmad kan stadig tilkøbes.

Du kan bestille et værelse med køleskab mod et ekstra gebyr.

Aktiviteter og ekskursioner​

Der er inkluderet et stort og varieret aktivitets- og udflugtsprogram. Der vil være en hel- og halvdags udflugt om ugen. Fx kan en af udflugterne gå til den nærliggende by Malaga. Aktiviteterne er specielt henvendt til sprogskolens 50+ deltagere.

Rejseperioder

Du kan vælge 1 til 2 ugers varighed, og der er følgende startdatoer i 2020:

19. januar - 09. februar - 02. marts - 12. april - 04. maj - 31. maj - 19. juli - 16. august

13. september - 18. oktober - 09. november

Transfer-service

Du kan tilkøbe transfer-service, således at du ved ankomst til Malaga Lufthavn vil blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dem frem til logiet i Nerja. Ligeledes vil der være transfer tilbage til lufthavnen ved afrejse. Dette kan tilkøbes ved udregning af pris og tilmelding.

I sprogrejsen til Nerja er følgende inkluderet:

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Niveautest ved ankomst til sprogskolen
  • 50+ spanskkursus med 15 spansktimer pr. uge på hold med max 10 studerende
  • Kursusbevis
  • Fuldt 50+ aktivitetsprogram mandag til fredag
  • 1 heldagsekskursion i weekenden
  • 1 halvdagsekskursion pr. uge
  • Indlogering i enkeltværelse på hotel med morgenmad

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for 50+, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.