LÆR SPANSK I MALAGA CENTRUM, SPANIEN

50+ sprogrejse

Málaga er beliggende på Spaniens sydkyst i det område, der kaldes Andalusien. Her finder man det, som de fleste forstår ved det rigtige Spanien: flamenco, de hvide landsbyer, arabiske paladser, blå himmel, smukke farvestrålende bouganvillas, historiske byer, solbadede strande og selvfølgelig den lidenskab, hvormed det andalusiske folk nyder livet. Málaga’s historiske bycentrum med de snoede gader, hundredvis af tapasbarer og restauranter er med til at fastholde den totale spanske atmosfære. Katedralen og den arabiske borg er en del af den rige arkitektoniske arv. Picasso er født i byen, og der er åbnet et museum til ære for ham midt i det historiske bycentrum. Derudover findes der utallige kunstgallerier, biografer og musiksteder til den kunst interesserede. Málaga er desuden udstyret med en stor international lufthavn, som gør det til et ideelt udgangspunkt for besøg til steder som Granada, Sevilla, Córdoba og Ronda. De nævnte steder kan nås på et par timer med Málaga som udgangspunkt.


UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen

Denne sprogskole blev etableret tilbage i 1979 og har en virkelig god beliggenhed tæt på centrum af Malaga. Skolen råder over en 3-etagers bygning med fine udsigter over middelhavet. Der er kun 5 minutters gang til stranden og 10 minutters gang til centrum. Skolen er akkrediteret af Instituto Cervantes og udbyder spanskkurser af høj kvalitet.

Foruden moderne klasselokaler har skolen en hyggelig have, som i sommerperioden også bruges til udendørs undervisning, grillfester og flamenco-, guitar- og salsalektioner.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Malaga centrum er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser.

Alle elever får en niveautest på første kursusdag, ud fra hvilken de bliver placeret på et hold med et passende niveau. 

På 50+-programmet er der inkluderet 20 spansklektioner á 50 minutter pr. uge. Kurset er for alle niveauer fra nybegynder til avanceret.

Indlogering og forplejning

Værtsfamilie

Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier. Værtsfamilierne ligger max 10 minutters transporttid fra skolen. Familien sørger for sengetøj og håndklæde.

Deleljlighed

​Alternativt kan man blive indlogeret i enkeltværelse i en delelejlighed, som har beliggenhed samme sted som skolen og uden forplejning. Det er muligt at booke et dobbeltværelse, såfremt man er to personer der rejser sammen. 

Lejlighederne har fuldt udstyret køkken, stue, TV, vaskemaskine og internet. Der sørges for sengetøj, men du skal selv have håndklæde med.

Aktiviteter og ekskursioner​

​På denne 50+ rejse er der et aktivitets- og ekskursionsprogram inkluderet. Du vil have undervisning om formiddagen og aktiviteter om eftermiddagen og aftenen. Aktiviteterne er specielt henvendt til sprogskolens 50+ studerende og giver dig en unik mulighed for at øve dit spanske i praksis.

Vælger du 1 uges-programmet, vil følgende aktiviteter indgå: Guidet rundvisning i Málaga, velkomstdrink, tapa-tour (aften), guidet besøg på et museum/monument og madlavningsaften.

Vælger du 2 ugers-programmet, vil der være følgende aktiviteter: Guidet rundtur i Málaga, velkomstdrink, tapas-tour (aften), 2 guidede besøg på et museum/monument, 2 madlavningsaftener, vinsmagning og 1 udflugt.

Transfer-service

Det er muligt at tilkøbe transfer-service fra/til Malaga lufthavn. Herfra vil man blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe en frem til logiet. Ligeledes er det muligt at tilkøbe transfer ved afrejse.​ Ankomst skal ske på søndage, og afrejse på lørdage.

Rejseperioder

Der er fastlagte startdatoer for dette program, og man kan vælge mellem 1 eller 2 ugers varighed. Startdatoer i  2019:

​14. januar

8. april

3. juni

14. oktober

18. november

I sprogrejsen til Malaga centrum er følgende inkluderet:

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Niveautest ved ankomst til sprogskolen
  • 20 spansklektioner a 50 min. pr. uge i klasse med max 8 deltagere i alderen 50+
  • Undervisningsmaterialer
  • Aktivitets- og ekskursionsprogram som beskrevet
  • Logi hos enten lokal værtsfamilie i enkeltværelse med halvpension eller i delelejlighed uden forplejning
  • Kursusbevis ved afslutning​

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for 50+, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

​På vores prisberegner herunder, finder hurtigt og let såvel pris samt hvorvidt, der stadigt er ledige pladser.
​Hvis du bruger Mobil, Ipad, eller Notebook, så
klik her

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.