LÆR SPANSK I MADRID, SPANIEN

50+ sprogrejse

​Spaniens hovedstad Madrid er en af Europas mest spændende byer, hvor nyt og gammelt for alvor mødes. En by som aldrig sover, og som har alt det, man går og drømmer om.

En by, hvor man kan nyde en gåtur gennem de historiske gader, vinduesshoppe eller blot indånde den smukke gamle hovedstad og møde den venlige og altid hjælpsomme spanske befolkning. Man kan også nyde den lækre spanske mad på de utallige små tapasbarer, alle fyldt med lækre spanske specialiteter.

Madrid har meget mere end det! Byen er verdenskendt for sine museer, arkitektur og et livligt natteliv, som ikke findes bedre andetsteds. Madrid er og bliver den ultimative storbyoplevelse med et pragtfuldt varmt klima det meste af året.


UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER​​

Sprogskolen

Sprogskolen i Madrid har hvert år mere end 2.000 internationale studerende, og de sætter en ære i at levere et af Spaniens bedste sprogundervisningsprogrammer. Der er 25 klasselokaler alle med aircondition, lounge, dvd-rum og bibliotek. Sprogskolen er en af de mest anerkendte og velansete i Spanien.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Madrid er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit spanskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit niveau. 

Der er inkluderet 20 spansklektioner á 45 minutter pr. uge. Der er max 9 elever per hold (og gennemsnitligt har de 5-6 elever/hold). I forbindelse med undervisningen bliver man placeret på hold med voksne i alle aldre efter niveau, mens man i forbindelse med aktivitetsprogrammet kun er sammen med 50+ere. Undervisningen foregår i morgentimerne.

OBS: Kurset kræver minimumsniveauet A2 ved start af kursus.

Indlogering og forplejning

​Du vil blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension. Morgenmad og aftensmad får du hos værtsfamilien. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.

Aktiviteter og ekskursioner​

​Der er inkluderet et fuldt arrangeret aktivitets- og udflugtsprogram. Der vil være 4 kulturelle aktiviteter om ugen og de er specielt henvendt til sprogskolens 50+ studerende. Det kan fx være vinsmagning, tapas-tour, museumsbesøg, flamenco-show mm. Derudover er der 1 heldagsekskursion om lørdagen for de elever som er afsted i 2 uger.

Transfer-service

Ved ankomst til Madrid Lufthavn vil deltagerne blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dem frem til logiet. Der vil ligeledes være transport tilbage til lufthavnen ved afrejse. Dette er inkluderet i prisen.

Rejseperioder

Der er fastlagte rejseperioder for dette program på henholdsvis 1 og 2 ugers varighed:

1 uge

19. marts  - 26. april 2020

04. oktober  - 11. oktober  2020

25. oktober - 01. november 2020

2 uger

12. april  - 26. april 2020

27. september  - 11. oktober 2020

18. oktober - 01. november 2020

I sprogrejsen til Madrid er følgende inkluderet:

  • EuroStudy ​International's service før, under og efter sprogrejsen​
  • ​Niveautest ved ankomst til sprogskolen​
  • ​Spanskkursus med 20 lektionerá 45 minutter​ pr. uge
  • ​50+ Aktivitetsprogram mandag til fredag​
  • ​1 heldagsekskursion i weekenden ​(ved 2 ugers rejse)
  • ​Logi hos en lokal værtsfamilie i enkeltværelse med halvpension ​
  • ​Transferservice til og fra Madrid Lufthavn ​
  • ​Kursusbevis

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformularen​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for 50+, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.