LÆR ENGELSK I LOS ANGELES, USA

50+ sprogrejse

​Alt hvad der sker i USA, sker altid i Los Angeles først. Taler vi om glamour, mode, kunst eller det amerikanske køkken, er Los Angeles, byen hvor fremtiden tager form, og her finder man selvfølgelig også forstaden Hollywood, som er underholdningshovedstaden over dem alle. Det er her, hvor de fleste film og tv-shows bliver optaget, og hvor mange af de kendte stjerner bor. Los Angeles er en multikulturel, anarkistisk og sprudlende by som aldrig sover.​ Los Angeles byder på alt, hvad hjertet kan begære - uanset hvilken forstad man vælger at besøge, vil der være utallige oplevelser og seværdigheder at vælge imellem. Over 140 forskellige nationaliteter er samlet i én by, og dette skaber en vis sammensmeltning af kulturer, og noget af én oplevelse for de besøgende. Los Angeles byder på små hyggelige og meget forskelligartede bydele som har sin helt egen atmosfære og charme.​

​Los Angeles er desuden et mekka for shopping elskere, så holder man af at få kreditkortet til at gløde, og det er uanset hvilket prisleje man har råd til, er der rig mulighed for at få sin lyst styret. Er man til strand er Venice Beach et oplagt sted at besøge - en lang strandpromenade som løber parallelt med stranden, og som er kendt for at være stedet, hvor de kreative og kunstneriske holder til. Det er et vibrerende område, hvor man ser bodybuildere spille med musklerne og skatere komme susende på deres skateboards.​

Alt i alt er Los Angeles den ultimative destination for en sprogrejse til dig der drømmer om at opleve byen, hvor alting sker og begynder


UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Sprogskolen i Los Angeles har en fantastisk beliggenhed i den vestlige del af byen på lækre Wilshire Boulevard. Det er den perfekte beliggenhed tæt på Beverly Hills, Hollywood og kun to miles fra strandene i Santa Monica og Venice. Det er den perfekte beliggenhed for dit livs ultimative sprogrejse. Sprogskolen byder internationale studerende velkommen fra hele verden og her opnås hurtigt et yderst multikulturelt miljø.​

Sprogskolen byder blandt andet på 24 lyse og moderne klasselokaler, student lounge, computere og gratis trådløst internet. Sprogskolen i Los Angeles har opnået medlemsskab af en lang række anerkendte nationale og internationale kvalitets-organisationer, der sikrer den højeste kvalitet på markedet.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau. På 50+-programmet er der inkluderet 20 engelsklektioner á 50 minutter pr. uge.

Indlogering og forplejning

​Du vil blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension eller helpension. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier. Måltiderne vil blive serveret hos værtsfamilien. 

Aktiviteter og ekskursioner​

​På denne 50+ rejse er der et aktivitets- og ekskursionsprogram inkluderet. Du vil typisk have undervisning om formiddagen og aktiviteter om eftermiddagen. Aktiviteterne er specielt henvendt til sprogskolens 50+ studerende og giver dig en unik mulighed for at øve dit engelske i praksis.

Aktiviteter og ekskursioner kan fx omfatte besøg på Getty Center, Santa Monica, Hollywood, Venice Beach, Santa Barbara, farmer's market, Beverly Hills, Camarillo Outlets, mm.

ESTA-ansøgning​

Hvad angår indrejse i USA, vil det ikke være nødvendigt at ansøge om et visum, da sprogprogrammet kun er sammensat med 20 lektioner á 50 minutter pr. uge. Dog er det meget vigtigt at der opnås en ESTA-godkendelse. Electronic Travel Authorization (ESTA) er obligatorisk for alle passagerer som rejser uden visum til/via USA. ESTA-ansøgningen skal laves online før afrejsen. Ansøg via dette link​.

Transfer-service

Du kan tilkøbe transfer-service, således at du ved ankomst til Los Angeles Airport (LAX) har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet. Du kan ligeledes få transfer-service ved din afrejse. Denne service skal tilkøbes ved booking.

Rejseperioder

Der er fastlagte rejseperioder for dette program på 2-ugers varighed:

20-01 - 03-02 - 2018​

07-04 - 21-04 - 2018

22-09 - 06-10 - 2018

I sprogrejsen til Los Angeles er følgende inkluderet:

  • EuroStudy International's service før, under og efter sprogrejsen​
  • ​Niveautest ved ankomst til sprogskolen​
  • ​50+ engelskkursus med 20 lektioner á 50 minutter pr. uge​
  • ​Standard undervisningsmaterialer​
  • ​50+ aktivitets- og udflugtsprogram
  • ​Kursusbevis ved afslutning​

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for 50+, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

​På vores prisberegner herunder, finder hurtigt og let såvel pris samt hvorvidt, der stadigt er ledige pladser.
​Hvis du bruger Mobil, Ipad, eller Notebook, så
klik her

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.