LÆR ENGELSK I CHESTER, ENGLAND

50+ sprogrejse

​Chester er beliggende i det vestlige England, mindre end 40 minutters kørsel fra de internationale lufthavne i Manchester og Liverpool. Chester’s historie, som kan dateres 2.000 år tilbage, har gjort byen til én af Europas mest populære byer med besøgende, der kommer for at opleve den imponerende kulturelle arv.

Nogle af Chester’s mest berømte kendetegn er de 700 år gamle sort/hvide Rows, som er to-etagers shoppinggallerier, samt den smukke 1000 år gamle katedral, der er verdensberømt for dens unikke korstole smykket med flotte billedudskæringer. Disse illustrerer middelalderlige scener fra engelske sagn og episoder fra Bibelen. Chester har desuden et bredt udvalg af restauranter og pubber, biografer, teatre, mange museer, en billedskøn flod samt en dejlig park til afslapning. Chester har et indbyggertal på ca. 120.000


​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Sprogskolen er meget centralt beliggende ved et lille torv midt i det smukke Chester. Skolen er den eneste af sin art i Chester, og de studerende vil derfor kunne opnå en maksimal indlevelse i lokalsamfundet og den engelske kultur. Skolen består af 3 bygninger, alle beliggende i samme område, og deres maksimumkapacitet er på 150 elever, hvilket gør den til en middelstor sprogskole. Sprogskolen har desuden mange års medlemsskab af en lang række internationale sammenslutninger af sprogskoler, der sikrer høj kvalitet og et udsøgt produkt, og skolen er flere gange blevet kåret til den bedste sprogskole i England.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Chester er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser.

Alle elever får en niveautest på første kursusdag, ud fra hvilken de bliver placeret på et hold med et passende niveau. 

På 50+-programmet er der inkluderet 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge.

Indlogering og forplejning

På dette program kan du vælge mellem to indlogeringsmuligheder - værtsfamilie eller hotel:

Værtsfamilie

Du kan vælge at blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med morgenmad eller halvpension. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.

Måltiderne vil blive serveret hos værtsfamilien og består af morgenmad eller morgen- og aftensmad (ved valg af halvpension). 

Hotel

Du kan også vælge at blive indlogeret i et enkeltværelse på hotel med morgenmad inkluderet. Her kan vælges mellem Express by Holiday Inn eller MacDonald New Blossoms Hotel. 

Priser for indlogering vises ved brug af vores prisberegner.

Aktiviteter og ekskursioner​​

Der er et omfattende aktivitets- og ekskursionsprogram inkluderet. Du vil typisk have undervisning om formiddagen og aktiviteter om eftermiddagen. Aktiviteterne er specielt henvendt til sprogskolens 50+ studerende og giver dig en unik mulighed for at øve dit engelske i praksis.

Der er to eftermiddagsaktiviteter og én halvdagsekskursion hver uge. Der er 1 heldagsekskursion i weekenden på en 2 ugers sprogrejse, og 2 heldagsekskursioner på en 3 ugers sprogrejse. Der er også ugentlige valgfri aktiviteter mod ekstra betaling.​

Transfer-service

Ankomst skal ske til enten Manchester- eller Liverpool Airport. Herfra kan man blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe en frem til logiet. Ligeledes kan der vælges transfer ved afrejse.​ Ankomst skal ske på søndage, og afrejse på lørdage.

Rejseperioder

2 uger

28. april - 11. maj 2019               18.august - 31. august 2019

12. maj - 25. maj 2019                1. september - 14. september 2019 

26. maj - 8. juni 2019                  15. september - 28. september 2019

9. juni - 22. juni 2019                   29. september - 12. oktober 2019 


4 uger

28. april - 25. maj 2019              18. august - 14. september 2019 

12. maj - 8. juni 2019                  1. september - 28. september 2019

​27. maj - 21. juni 2019                16. september - 11. oktober 2019

I sprogrejsen til Chester er følgende inkluderet:

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Niveautest ved ankomst til sprogskolen
  • 20 engelsklektioner a 45 min. pr. uge i klasse med max 10 deltagere i alderen 50+
  • Undervisningsmaterialer
  • Aktivitets- og ekskursionsprogram som beskrevet
  • Kursusbevis ved afslutning​

Hvad siger tidligere deltager Karen om sin 50+ sprogrejse til Chester

Da jeg var ung havde jeg ikke mulighed for at komme på sprogrejse. Jeg blev, derfor meget glad da jeg opdagede, at Eurostudy arrangerede sprogrejser for 50+. Det var to fantastiske uger - jeg var den eneste dansker og var sammen med 27 andre 50+. Alle var interesseret i et godt fællesskab og vi havde det sjovt når vi øvede os i at tale engelsk. Det var en stor oplevelse at være sammen med 50+ fra mange lande - vest Europa og Japan. Jeg satte pris på at være indlogeret hos en engelsk familie. Det gav mig mulighed for at tale engelsk og en indsigt i en engelsk families dagligdag.

- Karen, 2017

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for 50+, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

​På vores prisberegner herunder, finder hurtigt og let såvel pris samt hvorvidt, der stadigt er ledige pladser.
​Hvis du bruger Mobil, Ipad, eller Notebook, så
klik her

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.