Nu har du muligheden for at lærer spansk på en af de kanariske øer, nemlig Gran Canaria

Når du tænker på at lære et nyt sprog eller udforske en ny kultur, kan mange forskellige muligheder dukke op. Ved at vælge et sprogkursus på Gran Canaria i Las Palmas er du garanteret en spændende oplevelse i en travl by, der flyder over med kosmopolitisk atmosfære, historie, kultur og varme temperaturer året rundt.

Las Palmas er hovedstaden på Gran Canaria og den mest befolkede by på De Kanariske Øer. Det er en af hovedattraktionerne i Europa takket være dens lækre lokale gastronomi, dens venlighed, dens gyldne strande og dens uendelige solskin. Gran Canaria er i sandhed et "miniaturekontinent", et unikt træk ved øen, der har fået UNESCO til at erklære over 40 % af sit økosystem for et verdensbiosfærereservat.​​

Gran Canaria er masser af sol

Gran Canaria, en ø med kontraster med et spektakulært landskab, der skiller sig ud for sin rigdom af naturlig skønhed, sine mikroklimaer og sit unikke geografiske terræn.

Der er 60 kilometer strande langs Atlanterhavet, hver af dem med sine egne særlige naturtræk, hver af dem velsignet med et privilegeret forårslignende klima 365 dage om året.


​Øen er også en privilegeret destination for vandsport: sejlads, surf, windsurfing, bodyboard, dykning, sportsfiskeri... ikke overraskende er Gran Canaria hjemsted for omkring tredive verdensmestre og seks olympiske guldmedaljevindere.

Gran Canaria er masser af kultur og historie

Byer og landsbyer med over 500 års historie afspejlet i arkitekturen med dens distinkte koloniale smag, sammen med århundreder gamle traditioner med deres unikke atlantiske identitet. Som en bro mellem tre kontinenter var Gran Canaria vidne til et af de største eventyr i historien: opdagelsen af den nye verden, der fungerede som bindeled mellem Europa, Amerika og Afrika.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt