​Drømmer du om en sprogrejse til USA? Tag afsted med Eurostudy

Få en oplevelse for livet med en sprogrejse til USA

USA er mangfoldighedens land. Du kan både opleve storslået natur, enorme storbyer, spændende historie og særlig kultur i de forenede stater.

Lige fra østkysten, hvor du kan besøge metropolen New York, til den afslappede vestkyst, hvor du kan besøge San Francisco og Los Angeles. Mulighederne er uendelige, og der er helt sikkert en destination i USA, som du finder spændende.

Med en sprogrejse til USA vil du få forbedret dit engelsk, mens du får en kæmpe oplevelse. Vi har sprogskoler i flere amerikanske byer: Kom f.eks. til Boston, Los Angeles, New York eller et helt fjerde sted. Vi tilbyder også sprogskoler i sommerferien, hvor mange alligevel har fri.

Bliv bedre til engelsk, og få nye venner

Når du tager på sprogrejse til USA med Eurostudy, vil du modtage undervisning i høj kvalitet. Vores intensive forløb har til formål at gøre dig tryg og komfortabel ved at kommunikere på engelsk.​

Engelsk er et af de mest talte sprog i verden, og det kan være en stor fordel at være god til engelsk, hvis du gerne vil tage del i det internationale arbejdsmarked. 

Vores dygtige undervisere ved hvordan, man etablerer et trygt rum, så du kan få det optimale ud af dine lektioner.

Efter en sprogrejse til USA vil du opleve en markant forbedring i dine engelske gloser og grammatik, og du vil være rustet til både fremtidigt arbejde og rejser.

Rejser i alle prisklasser

En sprogrejse til USA kan variere i pris. Den afhænger at destination og længde. Under menupunktet ‘Pris & Tilmelding’ kan du søge på din foretrukne destination og finde ud af, hvad rejsen kommer til at koste. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere.​

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.