Dette er en overskrift​

Programoverblik​

12 - 15 år​

Malaga​

15 lektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Værtsfamilie​

Helpension

Varighed: 1-4 uger

Ankomst på søndage

Afrejse på lørdage

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Denne sprogskole ligger klods op af stranden, og har dermed en helt unik placering i den østlige udkant af byen, 12 kilometer fra det historiske bycentrum i Malaga. Fra sprogskolen til centrum kan man tage den lokale bus. Her er roligt og afslappende, samtidigt med at stranden er lige uden for sprogskolens døre. På skolens område er der 8 klasseværelser - både 4 ude i den tropiske have og 4 indenfor.

På sprogskolen er der elever fra hele verden, og også mange spanske elever, som er på engelskkursus, så der er gode chancer for at øve sproget rigtig meget i disse omgivelser.

Undervisningen

​Lærerne er dygtige og erfarne i at undervise i spansk som 2. sprog, og de anvender nye og spændende undervisningsmetoder. Der er max. 12 elever pr. klasse og undervisningen består af min. 15 lektioners sprogundervisning og 10 timers "legende" aktiviteter og workshops. Pga. skolens placering lige op af havet er det muligt at spille fodbold, volleyball, snorkle, surfe, sejle og bade lige uden for døren. Der kan også arrangeres undervisning i ridning, klatring, snorkling, tennis, golf mm. mod ekstra betaling. På summercampen er der hver dag nye aktiviteter, såsom dans, fest, kunstneriske aktiviteter, sport osv. - og meget ofte inddrages stranden i aktiviteterne.

Det der er særligt ved summercampen, er, at her mixes lokale studerende, der undervises i engelsk på skolen med internationale studerende, der ønsker at lære spansk. Dagen forløber således, at imellem kl. 9 og 11 læres der henholdsvis engelsk eller spansk og i pausen blandes de unge. Efter pausen er der sportsaktiviteter sammen på stranden. I sidste modul er de unge blandet i workshops, som har en mere kreativ og kommunikerende karakter.​

Alle elever får en niveautest på første kursusdag, ud fra hvilken de bliver placeret på et hold med et passende niveau. På dette kursus er der 15 spansklektioner om ugen.

​Indlogering og forplejning

På denne summercamp bliver du indlogeret i et enkeltværelse hos en spansk værtsfamilie max. 5-10 minutters gang fra skolen. Ønsker du at bo sammen med en anden international deltager, kan vi anmode om dette ved tilmelding (vi kan dog ikke garantere det) - angiv venligst et sådant ønske i kommentarfeltet på tilmeldingen.

Dette program omfatter helpension, således at både morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet i prisen.​

Aktiviteter og ekskursioner​

​Aktiviteterne er en blanding af kultur- og sprog-workshops, sport og lege og kulturelle udflugter til forskellige steder omkring Malaga. Skolen arrangerer et varierende udbud over hele sommeren. Det kan være udflugter til Malaga city, en vandpark, en grotte, Nerja, Frigiliana eller til Benalmádema, hvor der findes alle mulige former for parker og underholdning. På skolen er der sportsaktiviterer på stranden, spansk madlavning, salsa eller flamenco, udendørs biograf og meget mere.​​​

Regler og opsyn

Kommer snart.

Transfer-service

Afhentning i Malaga lufthavn søndag og afsætning lørdag ved afrejse er inkluderet i prisen.​ Skal tilvælges på prisberegneren.

I sprogrejsen til Malaga er følgende inkluderet:​

  • Eurostudy​ International’s service før, under og efter sprogrejsen
  • Niveautest ved ankomst
  • Undervisningsmaterialer​
  • 15 spansklektioner á 45 minutter pr. uge i internationalt miljø sammen med internationale og spanske unge
  • Indlogering hos lokal værtsfamilie i enkeltværelse
  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter
  • Kursusbevis ved afslutning​

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformularen samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på voresFAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Nysgerrig på at komme ud og opleve verden? Så tøv ikke med at kontakte os!

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig og tysk Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-18 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser fra voksne over 50. 

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt