Augsburg er beliggende i det sydlige Tyskland, og med ca. 30 minutters transport til München.

​Byen har et indbyggertal på 250.000 personer og er den tredjestørste by i Bayern. Dens charme kan ikke sammenlignes med noget andet sted i Tyskland. Livet i Augsburg er meget afstressende og på ingen måde hektisk, som man tit kan opleve det i større byer.

Overalt i Augsburg finder du hyggelige springvand, mennesker der sidder og hyggesnakker på cafeer, eller studerende der afholder en lille fodboldkamp i én af byens mange smukke parker. 

I renæssancetiden var Augsburg centrum for arkitektur, musik og kunst. Den berømte maler Holbein, og ikke mindst komponisten Mozart, boede i byen i perioder af deres liv. Augsburg er simpelthen den perfekte destination for en sprogrejse til Tyskland, hvis du gerne vil opleve sydtysk charme, kultur og gæstfrihed.

​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Vinter, påske og efterårsferie​

Dette progran kører hele året rundt, så der er også muligt at tage på sprogrejse til Augsburg uden for sommersæsonen.​

OBS: Uden for sommersæsonen vil du modtage 24 tysklektioner pr. uge.

Sprogskolen

Sprogskolen i Augsburg er beliggende i det smukke bycentrum, som giver en central placering for alle studerende. Sprogskolen er blandt de mest anerkendte og seriøse på det tyske marked, og de sætter en stor ære i at levere den bedste undervisning sammen med gode faciliteter for de studerende.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Augsburg er som på alle vore andre sprogrejse-programmer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit tyskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. På denne sprogrejse er der inkluderet 20 tysklektioner á 45 minutter pr. uge. Der er som regel 5-12 elever i en klasse og maks. 15.

Indlogering og forplejning

På sprogrejsen til Augsburg vil du blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i dobbeltværelse. Du vil dele værelse med en anden international studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge), af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Hvis bustransport er nødvendig til/fra værtsfamilien vil sprogskolen, udlevere et buskort uden beregning.

Denne sprogrejse til Augsburg er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgen- og aftensmad, mens din frokost vil være en madpakke.​

Aktiviteter og ekskursioner​

​I sommerperioden er der inkluderet 3 aktiviteter pr. uge foruden undervisningen, og herunder kan nævnes fx sightseeing, sport, shopping, kulturelle besøg til seværdigheder og meget mere. Vær opmærksom på, at der på denne sprogrejse ikke er inkluderet aftenaktiviteter. Dette betyder, at du vil have dine aftener hos din tyske værtsfamilie sammen med de øvrige studerende, der bor hos værtsfamilien. Der inkluderet 1 heldagsekskursion i weekenden fx til München. Dette giver en enestående mulighed for at se nærmere på andre byer og områder under din sprogrejse.

I vinterferien vil der være 2-4 aktiviteter pr. uge som afholdes om eftermiddagen.

Regler og opsyn

Personale fra sprogskolen holder opsyn med de unge under kursus og de organiseret aktiviteter. De unge må gerne færdes på egen hånd, fx gå rundt i Augsburg i deres fritid. Augsburg er en sikker by, men sprogskolen opfordrer altid til at følges med andre og man skal overholde tidspunktet man skal være hjemme på. Unge på 14-15 år skal være hjemme senest kl. 21 og unge på 16-17 år skal senest være hjemme kl. 22.  

Transfer-service

Ved ankomst til München lufthavn er det muligt at bestille transfer-service, således at du vil blive hentet af én fra sprogskolens personale, der vil bringe dig til værtsfamilien i Augsburg, og ligeledes retur til lufthavnen igen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal helst ske mellem 9-18

I sprogrejsen til Augsburg er følgende inkluderet​

  • EuroStudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Indlogering hos værtsfamilie i dobbeltværelse med helpension
  • Niveautest ved ankomst
  • Undervisningsmaterialer
  • 20 tysklektioner á 45 minutter pr. uge
  • 3 eftermiddagsaktiviteter, samt 1 heldagsekskursion pr. uge
  • Kursusbevis ved afslutning

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Nysgerrig på at komme ud og opleve verden? Så tøv ikke med at kontakte os!

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig og tysk Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-18 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser fra voksne over 50. 

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt