Her på siden kan du læse om tidligere deltageres sprogrejse og oplevelse med Eurostudy.

YOUNG - Torbay

Min sprogrejse har været en af de mest fantastiske oplevelser, jeg nogensinde

har haft.

Jeg har fået de bedste venner i mange forskellige lande, og jeg har nu et andet hjem i England hos en fantastisk familie!

Paignton er en fantastisk by og området er super lækkert! Jeg vil helt sikkert komme tilbage!
Isabella, Torbay, England, 2017

GO - London​​
Jeg har været en tur til England med Eurostudy, hvor vi på en uge har fået så mange gode oplevelser, og råd med på vejen. Da vi ankom til skolen blev vi tager super godt imod, og guide igennem dagen. Hele ugen var der styr på tingene og selvom at de bringer næsten 50 elever ned i den nederste metro, hvor der er proppet med mennesker, holde de hoved koldt og fik alle ind i den samme vogn uden problemer HVER GANG. Synes det var været over alle forventninger og jeg har kun gode ting at sige om Eurostudy.​

Rikke, London, 2017

VOKSEN - Sevilla

Jeg vil anbefale Sevilla som sprogskoleby. Det er en meget spændende by, med en overskuelig bymidte næsten uden biler.

Skolen er fremragende med mulighed for masser af kulturelle og historiske oplevelser, samt masser af fremragende tapasrestauranter.


Jørgen, Sevilla, Spanien, 2017

50+ Antibes
God information inden afrejse, god information både på skolen og ved beboelsen. En fantastisk oplevelse at få lov at bruge sin tid på at koncentrere sige om et yndlingssprog.

Jeg fik ovenikøbet byttet mine ekskursioner fra 50+ kurset ud med intensivundervisning efter eget ønske og aftale med skolen på stedet.
Jeg ønsker mig en tur til :-)​Helle, Antibes, Frankrig​, 2017

ANMELDELSER YOUNG ​SPROGREJSER

YOUNG - Swanage

(...) Jeg har været 2 uger i Swanage, hvor jeg boede på skolen Harrow House. Jeg gik til engelskundervisning man - fre fra 9:00 - 12:45 (3 timer inkl. pauser). Efter timerne dyrkede vi sport 3 timer hver dag. Jeg prøvede bl.a. Håndbold, høvdingbold, teambuilding, svømning, fodbold, basketball, badminton, tennis og styrketræning.

Om aftenen hyggede jeg mig med nye venner, som jeg spillede billiard og fodbold med. Om morgenen blev vi vækket af en sang fra højtaleren. " Wake up it's a beautifull morning. I weekenderne var vi på tur til London, Bournemouth og South Hampton.

Jeg tog på sprogrejse for at få en anderledes ferieoplevelse kombineret med træning af mit engelske. Jeg synes at det har været en rigtig god og sjov sprogrejse. Engelsktimerne var rigtig sjove og interessante. Jeg har talt engelsk hver dag i mange timer og kan mærke at de engelske ord kommer nemmere til mig nu, og mit ordforråd er forbedret. Jeg fik nye venner på skolen og skolens staff var meget hjælpsomme og professionelle. Det var styr på tingene og jeg kom godt fra til og fra lufthavnen. Planlægningen af sprogrejse med Eurostudy har fungeret tip-top og det var spændende at deltage i informationsmødet kort før afrejsen. Jeg kan VARMT anbefale Harrow House til andre unge. Hvis jeg kommer afsted igen en anden gang, så kunne jeg rigtig godt tænke

mig at prøve Harrow House's "Adventure" linje.

Venlig hilsen Giacomo og ... have a nice summer​!

Giacomo, Swanage, England, 2017

YOUNG - St. Julians

Jeg har været i Malta i 2 uger med Eurostudy. Det har været 2 helt uforglemmelige uger. Jeg har fået så mange nye venner både fra Danmark, men også fra Tyskland, Polen, Holland, Ukraine, Tyrkiet, Rusland, Italien, Japan osv.

Jeg synes det var mega fedt, at der var så mange fra andre lande, da jeg kunne forbedre mit engelsk ved at snakke med dem. Jeg føler jeg er blevet meget bedre til især at snakke engelsk, da jeg nærmest kun snakkede engelsk dernede. Jeg var lidt bange for, at jeg kun ville snakke dansk pga. jeg ikke ville få venner fra andre lande, men det hjalp rigtig meget, at ens roommates var fra andre lande.

Jeg kunne også rigtig godt lide, at der var så mange aktiviteter. Man kedede sig aldrig! Og hvis man havde nogen spørgsmål eller havde brug for hjælp til noget, så var der altid nogle at spørge.

Alt i alt havde jeg en rigtig god tur.

​​

Anna, St. Julians, Malta, 2017

​YOUNG - St. Julians

​Eurostudy var med til at give mig, mit livs bedste oplevelse. De to uger jeg var på Malta, er noget jeg aldrig vil glemme. Ugerne var fyldt med læring, nye mennesker, sammenhold mellem forskellige kulturer, nye oplevelser, nye venskaber og jeg ville ikke bytte det for noget andet. Jeg har både udviklet mig personlighedsmæssigt og ikke mindst fagligt.

Tak, for at have givet mig de bedste to uger af mit liv!

Freja, Malta, 2017

​​​YOUNG - Cannes

​Super camp med en masse nye gode venner. Skolemæssigt føler jeg, at jeg er blevet forbedret med hensyn til forståelsen og det mundtlige, men savnede grammatisk arbejde da der primært var fokus på det mundtlige. Alt i alt er campen dog en anbefalelse værd da man møder en masse søde mennesker fra hele verden og bliver styrket fagligt. Personalet er også altid venlige og imødekommende og på intet tidspunkt følte jeg mig "alene" på campen.

Oskar, Cannes, Frankrig, 2017

​​YOUNG - St. Julians

Det har været mega fedt at være på sprogrejse på Malta! Det bedste var helt klart de mange sjove aktiviteter, hvor vi for eksempel var på en strandtur, shoppingtur og på en power boat tur til Comino, hvor der var virkelig smukt! Generelt var omgivelserne virkelig flotte, og hotellet var også virkelig fedt! 

Det var fedt at have frihed til selv at vælge aktiviteter til og fra, men jeg kan helt klart anbefale at deltage i dem!

Laura, Malta, 2017

​YOUNG - Cannes

Jeg synes, at Eurostudy fungerede godt. De ville vide, om jeg havde det godt, efter at jeg var blevet syg i Cannes. Og før afrejse gav man mig alle de nødvendige papirer om skolen, på både engelsk og dansk længe før, jeg skulle afsted. Så jeg var virkelig parat, da jeg skulle rejse. Campus var god undtagen for nogle ting. Maden var tæt på elendig og usund, og reglerne om at man først måtte være på værelserne efter aftenens aktiviteter klokken 10, selvom man var træt, var irriterende.
Fransktimerne på den anden side var fantastiske, lidt lange, men jeg fik så meget ud af det.

Daniela, Cannes, 2017

YOUNG - Cannes

Mit ophold på Riverside i Berlin var mega fedt! Inden turen var jeg meget nervøs, fordi jeg har døjet

med hjemve i lang tid, men den nervøsitet forsvandt hurtigt, da jeg mødte de andre søde mennesker i campen!​ Det er rart, at man starter med en test, når man ankommer til stedet, så man kommer i den klasse, der passer til ens niveau. Det blev en fed tur for mig, da jeg var omringet af både søde unge på min egen alder og hjælpsomme voksne. Det var dejligt, at folk var så rare
og snaksagelige. Alt i alt var det en god tur da både turene, underviserne, undervisningerne, maden og vennerne var gode. Det kan klart anbefales at tage på sprogrejse med EuroStudy.

Julie, Berlin, 2016

​YOUNG - Dublin

Jeg er meget tilfreds med min sprogrejse gennem Eurostudy. Jeg har både været afsted til Cambridge og Dublin, hvor jeg fik en oplevelse for livet. Man lærer engelsk på en helt anden måde, da man er "tvunget" til at snakke sproget. Sammenlignet med almindelig engelskundervisning i skolen, føles det meget mere naturligt at snakke engelsk med nogle, hvor man ikke bare lige kan slå over i dansk, og det lærte jeg rigtig meget af. Derudover fik jeg en masse gode venner, som jeg faktisk stadig har kontakt med. Man connecter rigtig hurtigt med de nye mennesker, da alle er afsted med deres gode vilje og har et fælles mål om at lære et sprog og nye mennesker at kende.

Katrine, Dublin, 2017

​​YOUNG - Berlin

Selve forløbet med min sprogrejse har været fuldstændig fantastisk. Jeg tog i uge 27 alene afsted til Berlin i 2 uger. Stedet jeg boede hed Berlin villa, det var et meget trykt område, og der var en familiær stemning blandt alle. Undervisningen forgik på tysk og de hjalp mig virkelig til at forstå, og lære sproget hurtigere. I villaen har jeg fået nogle fantastiske venner fra hele verden. Inden jeg tog afsted, var jeg nervøs for at rejse til et andet land og komme til et sted hvor man ingen kendte. Men da jeg kom til villaen forsvandt mine bekymringer, fordi alle var åbne og stod i samme situation som mig. Jeg valgte en sprogrejse for 16-17 årige. Det gjorde at vi unge havde meget mere frihed og plads til at udforske byen på egen hånd, og være ude til sent på aftenen. Det team som passede på os, var meget unge. De var virkelige forstående og havde generelt styr på alt. Jeg kunne godt lide at man ikke blev talt til, som et barn og at de respekterede os. Hver dag var der nogle spændende aktiviter man kunne tage på, eller lade være. Det bedste ved rejsen var nok at opleve Berlin, sammen med mine nye venner fra hele verden. Jeg vil helt klart anbefale at rejse med Eurostudy international, fordi igennem hele forløbet har der være styr på tingene og hvis man var i tvivl om noget kunne man bare kontakte dem. At tage på sprogrejse, har været en af de bedste beslutninger jeg har taget.

Katrine, Berlin, 2017

YOUNG - Swanage​

Jeg var 3 uger i England, og boede i Harrow House i Swanage. Min rejse har været en kæmpe oplevelse for livet. Jeg har lært så meget! Ikke kun engelsk og fremmedkulturer, men jeg har også lært helt vildt meget om mig selv, og fået så meget ny selvtillid.

Jeg har lært hvordan jeg tackler nye og overvældende situationer, og hvordan jeg reagerer når jeg står på egne ben og skal løse et problem. Jeg har selvfølgelig også lært en hel masse nyt engelsk, og lært at bruge det. Min hjerne skal ikke længere arbejde på højtryk hvis jeg skal formulere en sætning på engelsk, det hele kommer meget naturligt.

Udover det har jeg fået nogen helt fantastiske venskaber med folk fra hele verden. Jeg skriver stadig med mine tætteste veninder fra turen, og håber virkelig jeg får mulighed for at se dem igen.

Jeg kan VARMT anbefale Eurostudy, og Harrow House til alle der overvejer at tage på en rejse, det er det fedeste du nogensinde kommer til at prøve!

​​

Clara, Swanage, England, 2017

YOUNG - Richmond London

Jeg synes det har været en super fed oplevelse! Den første uge synes jeg personligt var lidt svær at komme igennem men det er også fordi jeg er en meget genert person, men jeg fik meget hurtig en ven som så præsenteret mig til de venner hun havde fået, og i klassen fik jeg så også nogle venner, så man skal ikke være bange for ikke at få nogle venner derover, fordi det kan ikke undgås. Jeg føler mig også meget mere sikkert i mit sprog, jeg tør at tale det nu. Jeg tænker ikke over det så meget mere, nu snakker jeg det bare. Så jeg er klart blevet mere selvsikker i sproget.​

Maia, Richmond London, England​, 2017

YOUNG - Cambridge


Min søn er netop hjemvendt fra "3 weeks intensive programme" på Cambridge og han har haft en livsoplevelse. En hel masse nye venner rundt om i hele verden, engelskundervisning/indlæring efter kognitive principper, masser af sociale muligheder og weekendture.​
I alt en kæmpe succes! Tak til Eurostudy for at være til rådighed under opholdet og altid kvik på mail eller telefon.​
Vh. Marlene - (mor til Anton 17 år).
​​

Anton, Cambridge, 2015

YOUNG - Cambridge

Jeg har haft en fantastik sprogrejse. Jeg fik talt masser af engelsk og lært en masse grammatik. Jeg kan kun anbefale andre unge mennesker, at tage på sprogrejse - det er ganske enkelt en enestående oplevelse og har virkelig givet mig meget!

Lucas Jakobsen, Cambridge

​YOUNG - Westend Berlin

Det har været en fantastisk tur. Jeg har fået nogle virkelige tætte venner, og oplevet utroligt meget. Kan anbefales!

Ulrikke, Berlin, 2017

YOUNG - Antibes

En oplevelse for livet, en rejse med uforglemmelige minder. Uden tvivl de 2 bedste uger af min sommerferie, jeg kan klart anbefale alle, at tage afsted på sprogrejse!​

Emily, Antibes, Frankrig​, 2017

YOUNG - St. Julians

Jeg har haft mit livs sommer med Eurostudy, jeg fik mulighed for at komme væk hjemmefra og få en masse forskellige nye venner rundt omkring i verden, som jeg vil huske for altid. Oplevelsen er helt klart et minde for livet, som jeg evigt vil sætte pris på!

Linea, St. Julians, Malta, 2017

ANMELDELSER GO SPROGREJSER​

GO - St. Julians

Jeg synes undervisningen dernede var rigtig god! Jeg havde en virkelig god lære, og jeg lærte virkelig meget ved det. Jeg kunne godt lide at vi var delt ind i små hold, på den måde havde læreren mere tid til at hjælpe den enkelte. Det var også nogle virkelig gode aktiviteter, og nogle gode gruppeledere vi havde med på aktiviteterne.

Tanja, St. Julians, 2017

GO - St. Julians

​Super dejlig Sprogskole, var på Malta, meget frihed og ikke så mange regler.

Vil helt klart bruge dem igen.

Mette, St. Julians, 2017

GO - Cambridge

Mit ophold i Cambridge har givet mig en masse sprogligt med i rygsækken. Jeg har oplevet en spændende og anderledes måde at gå i skole på, med folk fra hele verden. Jeg har fået nye venskaber og er blevet orienteret om andre kulturer, hvilket jeg finder rigtig spændende.

Et sprogophold kan helt klart anbefaledes fra min side.

Caroline, Cambridge, 2017

GO - Bournemouth

Igen tusind tak for en fed tur til England. Jeg har fået så meget ud af turen ikke kun sprogmæssig men også som person. Jeg har lært meget om mig selv (…). Jeg har udviklet mig rigtig meget sprogmæssig, især da der ikke var mange andre dansker så jeg kunne ikke tale dansk hele tiden, så man fik det engelsk helt ind på rygsøjlen. (…) Alle som jeg mødte var rigtig søde og jeg fik hurtigt nogle gode venner.


Mine lærer var gode til at holde undervisningen spændende og holdt os i gang (…)
Engelsk er blevet noget som jeg er blevet glad og god til. Normalt var jeg den dårligste i min klasse til engelsk men nu går det meget bedre og jeg forstår det meste på engelsk (…) Engelsk er blevet mit andet sprog og nu finder jeg det nemt at snakke sproget. (...)

Igen tusind tak, (…). Jeg vil aldrig glemme min tur og hvis jeg en dag kan vil jeg tage tilbage, da det har været mit livs bedste sommer. (…)

Marianne, Bournemouth, England, 2013

​GO -Berlin

Fra jeg tilmeldte mig til min sprogrejse på EuroStudy's hjemmeside til jeg sad hjemme i Danmark igen, oplevede jeg kun service og tryghed fra dem. Man kan altid komme i kontakt med dem, og de hjælper meget gerne, hvis man har spørgsmål.

Sprogskolen i Berlin og undervisningen kan jeg ikke sige noget dårligt om overhovedet. (…)

Der var frivillige aktiviteter både formiddag og aften, og det var her man rigtigt så byen og mødte mange af de andre på skolen. Man får en masse venner fra hele verden, og udover at blive bedre til sproget, kommer man også hjem med en masse oplevelser i bagagen.

Man lærer og oplever rigtig meget i løbet af en sprogrejse, og jeg kan klart anbefale alle at vælge at rejse med EuroStudy!

Igen tak.

Simone, Berlin, 2012

​GO - St. Julians

Tak for en fantastisk oplevelse.

Jeg er rigtigt glad for at jeg tog af sted på sprogrejsen til Malta. Jeg har fået en masse skønne og fantastiske minder, jeg aldrig vil glemme.

Jeg har fået mere mod på at tage afsted på flere rejser på egen hånd, efter rejsen til Malta, og udviklet mig som person. Det kunne jeg tydeligt mærke, selvom jeg kun var afsted i 2 uger.​

Mila , St. Julians, 2016

​ANMELDELSER VOKSEN-SPROGREJSER

​Voksen - Nice

​​

Det var første gang jeg skulle rejse alene, og Eurostudy International sikrede mig en tryg og sikker rejse jeg vil huske resten af mit liv! Jeg var i Nice i Frankrig, og selve sprogskolen var af topkvalitet og lærerne gjorde undervisningen sjov og lærerig. Jeg mødte også andre unge og er kommet hjem med nye venskaber + et større fransk ordforråd - alt i alt havde jeg en fantastisk oplevelse og sådan en sprogrejse kan klart anbefales!

Josefine, Nice, Frankrig​, 2017

Voksen - Gozo

​Jeg vil på mine og Sonjas vegne sige, at vi, gennem Eurostudy, havde et fantastisk godt ophold på Gozo i september i år! Skolen var rigtig god. Undervisningen var af høj standard, og lærerne var dygtige og sympatiske. Jeg lærte meget på de to uger. Vi boede også dejligt på Migiarro Residence. Lejlighederne er store og rummelige. Vi fik god kontakt med de andre, som kom fra forskellige lande, så vi talte mest engelsk. Der blev holdt nogle gode og sjove, fælles barbecue fester oppe på den store tagterrasse.​(...)

For mig var det helt ideelt med kombineret ferie og undervisning. Det var i det hele taget et vellykket ophold. Det er absolut anbefalelsesværdigt.

Ingibjørg & Sonja, Gozo, Malta​, 2011

​Voksen - Manuel Antonio, Costa Rica

Jeg rejste i starten af 2013 til Manuel Antonio i Costa Rica for at gennemføre et 2 måneder langt ophold med spansk sprogskole, som jeg efter mit sabbatår skulle bruge på universitetet.

​Jeg ville meget gerne kombinere mit ophold med både fagligt og socialt indhold og mine forventninger blev opfyldt til fulde.

Efter en lang tur blev jeg indlogeret hos min værtsfamilie, som med det samme var utrolig høflige og hjælpsomme samtidig med de så godt de kunne forsøgte at hjælpe mig med at lære spansk fra dag 1. Jeg kan klart anbefale at benytte sig af tilbuddene om værtsfamilier; det giver fantastisk meget fagligt samtidig med at man får kulturen ind under huden, for ikke at nævne, hvor fantastiske de er. Under mit ophold på godt 2,5 måneder hørte jeg ikke en gang om elever på skolen, som var utilfredse med deres familie.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale opholdet i Costa Rica, både fagligt, socialt og kulturelt. Eurostudy var meget behjælpelig ved selv de mindste problemer og samtidig er der enormt meget hjælp at hente hos både familierne og skolen.

For lige at nævne skolen ligger den i de mest fantastiske omgivelser med udsigt over Stillehavet. Lærerne er enormt dygtige og professionelle, og bestræber sig virkelig på at tilpasse undervisningen til dit niveau, så du får det maksimale ud af dit ophold. (…)

Byen man bor i, Quepos, er meget lokal og fredelig, alle kender alle og der er masser muligheder for at gå ud om aftenen og have det sjovt. (…)

Rasmus, Manuel Antonio, Costa Rica, 2013

Voksen - Valencia

Jeg havde i længere tid gået med tanken om, at ville en tur til Spanien – og det for at lære noget. Efter halvandet sabbatår, og frustration over studievalg, blev jeg endnu mere klar over, at der nu skulle tages en seriøs beslutning. Jeg har haft spansk på A-niveau i gymnasiet, men havde ikke brugt et eneste ord på spansk, siden jeg fik studenterhuen på. (…) Jeg googlede hvilke bureauer der udbød sprogrejser, og Eurostudys hjemmeside fangede hurtigt min interesse. De havde gode anmeldelser på bl.a. Facebook, og tilbød desuden mange forskellig kurser på et hav af destinationer. (…) den 30. marts bestilte jeg turen ved Eurostudy, med tankerne om, at det sikkert ikke var muligt allerede at komme afsted to uger efter. Men ak ja; På ingen tid havde Karin haft kontakt til skolen og bestilt billetter, hvilket betød, at jeg allerede den 17. april spændt og fuld af begejstring fløj mod Valencia. (…) Jeg havde bestilt transfer fra lufthavnen, hvilket betød at chaufføren luksuriøst både havde husnøgler og skolens informationsmappe med.

Lige stor tryghed jeg havde følt ved Eurostudys professionelle og hurtige hjælp inden afrejse, ligeså stor tryghed og professionalisme oplevede jeg på skolen dernede. (...) Undervisningen har været spændende, inspirerende og udfordrende. Efter to uger, skulle vi til eksamen for at rykke op til næste niveau. Det lykkedes også, og dette var en god motivationsfaktor for at give ekstra gas i undervisningen. Næsten hver eneste eftermiddag/aften var der mulighed for at deltage i aktiviteter – en rigtig god måde til at få opbygget et netværk de første uger. Jeg var den eneste dansker under mit ophold, hvilket har været fantastisk i den forstand at jeg udelukkende har snakket spansk eller engelsk.

Det har overrasket mig, hvor meget jeg har lært, på kun 4 uger, og jeg føler mig nu helt klart bedre rustet til at starte på universitetet. Derudover er byen Valencia helt fantastisk – den perfekte kombination af kultur, byliv, strand og søde mennesker.

Så sidder er nogle derude som er i overvejelsesfasen er mit eneste råd; Gør det!

Ditte, Valencia, Spanien​​​, 2016

​​Voksen - Sevilla, Spanien​

Det var interessant at være i en lille international gruppe på 5 personer. Selv om vi var meget forskellige med hensyn til alder, beskæftigelse og interesser, var det rigtig hyggeligt og rart. Lærerne var meget engagerede og i godt humør, gav mange tips til steder, man kunne besøge i byen. At vi kom fra mange forskellige lande betød også, at vi i høj grad brugte spansk i fritiden. Der var gode tilbud med kulturelle arrangementer efter skoletid, hvor man mødte kursister fra andre hold. Det glæder mig meget, at jeg på trods af min alder, følte mig så veltilpas i gruppen.

Else, Sevilla, Spanien, 2018

ANMELDELSER 50+​

50+ Chester

Da jeg var ung havde jeg ikke mulighed for at komme på sprogrejse. Jeg blev, derfor meget glad da jeg opdagede, at EuroStudy arrangerede sprogrejser for 50+. Det var to fantastiske uger - jeg var den eneste dansker og var sammen med 27 andre 50+. Alle var interesseret i et godt fællesskab og vi havde det sjovt når vi øvede os i at tale engelsk. Det var en stor oplevelse at være sammen med 50+ fra mange lande - vest Europa og Japan. Jeg satte pris på at være indlogeret hos en engels familie. Det gav mig mulighed for at tale engelsk og en indsigt i en engelsk families dagligdag.

Karen, Chester, 2017

50+ Antibes

Det har været en meget stor oplevelse for mig at være på sprogskole 50+, da undervisningen dels har været meget inspirerende og lærerigt, da vi var niveaudelte. Det var endvidere meget lærerigt at være på hold med deltagere fra hele verden, hvor det franske sprog var fælles interesse, men også det at udveksle vore landes kulturer og traditioner. Desuden har det været godt at vi- 50+- boede samme sted, hvor vi nød hinandens selskab, spiste sammen i haven og snakkede på den måde fransk hele døgnet.​

Bodil, Antibes, Frankrig, 2017

​​​Erhverv - Wales

Det var en fantastisk oplevelse. De er både meget professionelle og samtidig har man en fornemmelse af at være på besøg hos en familie man kender godt.

Jeg fik rigtig meget med hjem, ikke mindst en forsikring om, at mit engelsk er på et meget højt niveau.

Peter, 2011, Wales, England

​​​​50+ Granada

Den 19.2. 2012 tog jeg af sted til Andalusien. Jeg havde meldt mig til et 14-dages kursus i spansk med EuroStudy i Granada. (…) Jeg havde valgt at bo i en spansk familie, dels for at komme tæt på en spansk familie og dels håbede jeg at praktisere lidt spansk med familien. Jeg er en ældre dame og jeg har ikke lært spansk før, så jeg var da noget spændt på det hele.

Men jeg kan kun sige, at det var en meget fin oplevelse. (…) søde og meget kvalificerede lærere, der virkelig gør deres til at man får lært noget og til at man føler sig godt tilpas. Klientellet er kvinder og mænd, unge og ældre (flest unge), fra mange forskellige lande, USA, Tyskland, Norge, Canada, Japan, m.fl.
Familien, jeg boede hos, var venlig og interesseret La Senora talte kun spansk, så det var "samtaler" med få ord og fingersprog - dog kunne børnene hjælpe på engelsk og gjorde det gerne. Jeg følte mig godt tilpas der. (…)

​Jeg nød at være der, og vil lige tilføje, at jeg også nåede at få lektioner i flamingo. Det var sjovt.

​ Karen, Granada, 2012

Nysgerrig på at komme ud og opleve verden? Så tøv ikke med at kontakte os!

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig og tysk Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-18 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser fra voksne over 50. 

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt