REJSEBLOG

​16-02-2018

En sprogrejse varer hele livet

Af Stephanie Sødorf

Efter 9. klasse var mit store ønske at komme på et High School-ophold. Men det havde jeg ikke råd til, og jeg valgte derfor at tage på en sprogrejse til England i tre uger. Jeg havde flere grunde til, at jeg ville af sted. Jeg ville ….

•forbedre mit engelsk

•få nye oplevelser

•blive mere selvstændig

Dette er bare nogle af dem. Jeg havde en helt fantastisk sprogrejse til Sydengland, hvor jeg boede hos en værtsfamilie med andre sprogrejseelever, parrets trebørn og en papegøje. I løbet af mine tre uger fik jeg mange venner fra forskellige lande og blev også mere selvstændig og udadvendt.

Jeg har efterfølgende mødtes med disse venner flere gange, og vi har holdt kontakten via SMS og mail – for Facebook var ikke helt opfundet endnu.

Jeg tænker ofte tilbage på mine stunder på stranden, i undervisningslokalet og tilbage på alle de sociale arrangementer, der blev planlagt.

I dag er det nu snart 12 år siden, jeg var afsted og jeg tænker stadig tilbage på min tid i England og bliver helt glad, når jeg tænker tilbage. Jeg har også stadig kontakt med min værtsfamilie og mine venner fra min sprogrejse. Jeg drømmer også ofte om at tage tilbage og se, hvordan byen ser ud i dag.

En sprogrejse varer derfor ikke kun de 2-3 uger, man er afsted. Den varer hele livet, og du vil altid huske tilbage på den tid, du boede i England, Spanien, på Malta eller i USA som noget helt særligt. Jeg kan derfor her 12 år efter stadig varmt anbefale, at man tager på sprogrejse - det er en helt uvurderlig gave at give sig selv

10-10-2017​

​På sprogrejse til Antibes

Af Louise​

​Hej alle sammen!

Jeg hedder Louise, jeg er 15 år gammel, og jeg går i 9. klasse. Jeg har været praktikant inde hos Eurostudy i uge 43, 2017, og det har været en super god oplevelse. De har taget rigtig godt imod mig! Jeg var på sprogrejse med Eurostudy i sommeren 2017. Jeg var i Sydfrankrig i byen Antibes, hvor jeg lærte fransk. En virkelig hyggelig by, som ligger rigtig godt i forhold til ja, alt. Antibes har flotte strande, hyggelige caféer, snævre flotte gader, med alt hvad der hører til. 

                                                                                                                                 Læs mere her

​​Photo by rawpixel.com

​02-02-2018

3 gode råd til din sprogrejse​

Af Maria Happel

1 - Mød verden

Et sprog skal som bekendt læres, hvor det tales. Men et sprog er meget mere end noget man taler – det er en kultur.

Lad være med lås dig inde på dit værelse med grammatikbogen – gå ud og tal med folk der, hvor du er – det er en både sjovere og bedre måde at lære sprog på!

2 – Giv dig selv et klap på skulderen

Hav realistiske mål – at lære et sprog er en proces. Du vil unægtelig støde på bump på vejen. Det er vigtigt at fejre de små sejre. Fik du det rigtige brød hos bageren, da du forsøgte at bestille ’glutenfrit økologisk surbejdsbrød med solsikkekerne’ på spansk? Forstod du vejanvisningerne til toilettet på restauranten eller havnede du ude hos opvaskeren?

Husk at det vigtigste er at forstå og at blive forstået - ikke at kunne tale et formfuldendt fransk eller tysk – selvom det nu også er ret sejt!

3 – Gør som det passer dig

Forskning viser, at du lærer mere, hvis du er tryg og har det sjovt. Der er ikke én rigtig måde at lære på. Om du lærer engelsk af at synge Justin Bieber-sange med veninderne eller ved at sove med din rejseparlør under hovedpuden – det hele tæller med! Gør det der motiverer netop dig!​

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig ligeledes her

​Scroll hen over det lille "i" eller boksen i højre side for ekstra info. Når du har besluttet dig for en sprogrejse, bedes du udfylde hele tilmeldingsformularen her nedenfor, hvor du først finder prisen (se den blå boks). Husk du kun skal betale depositum på kr. 2.000,- nu, og resten 6 uger før udrejsen.

I tilfælde af at udenrigsministeriet fraråder udrejse til din værtsland (rød), eller værtslandet ikke tillader indrejse på grund af Covid-19
​og du derfor alligevel ikke ønsker at rejse, vil alle indbetalte beløb (også depositum) for sprogskolen blive refunderet.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.